Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hoooolky, dnes ráno přišla první MAMA
já teda vím, že je to ‚jen‘ žvatlání a že tím zatím nemyslí mě, ale je to stejně boží
neděle jak malovaná
hezký den přeju, u nás to vypadá na slunečno, dopoledne uvařím a odpoledne se půjdu sedřít do záhonků ![]()
@MiliKuu to zahralo vid zlatii
odpoledni plan mame stejny at zije stourani v zahonech..ja to mam fakt rada, u nas plus jeste natahovani elektriky, vcera akce drazky…nenavidim to, bordel hnus prach vsude..ale co me nezabije…
@Payus ha tak my eletriku dělali loni, já jsem bourala dráhy a muž zapojoval a začišťoval
ale ano, bordel všude a to nás letos čeká ta koupelna a kuchyň, to bude teprv komplet bordel
už teď se těším, až to budu mít uklizené
a já to hrabání v hlíně taky miluju, kor jak už na tom dělám čtyři roky a z ničeho se snažím vytvořit něco
taky když tu byl vodař na odečet, tak říkal, jak to hezky prokouklo (to jsem snad týden nosila nos nahoru
)
minulý týden mi muž říká, prej co by mi udělalo radost, jestli nějaký šperk nebo něco jiného… tak jsem uvalila spoustu peněz v zahradnictví
To je furt něco, tady keřík, tady stromek, tady kytička… ![]()
@Payus no ono jak to bylo hodne opozdene, tak jsem dvakrát psala kdy uz přijde ![]()
@MiliKuu neboj, Mickeyho klubik je i na netu
hezky se to posloucha, ze?
![]()
Tak hlásím návrat z první rehabilitace a jsem nadšená! Zdá se, že můžu přestat shánět Lexaurin na černém trhu. Fyzio byla absolutně skvělá. Bylo vidět, že nechce pomlouvat jiné doktory, ale řekla, že vlastně nechápe, proč tam Anku poslali a ještě v tomhle věku. Anýz začal preventivně řvát už u vchodu, v ordinaci celou dobu vřískala. Skoro nic nepředvedla, ale prý bylo vidět, že to není žádná tragedie. K ničemu ji nenutila, takže jsme si vlastně jen popovídali. Já se uvolnila a místo, abych Anku hájila, že jí to doma jde, tak jsem v klidu práskla všechny chyby, co dělá. Takže nám jen ukázala, jak ji podpořit v přetáčení, které po slibném začátku začíná dělat blbě. To jsme si nakonec v jedné světlejší chvilce zkusili, a prý hlavičku drží pěkně a otáčí se slibně. Takže nakonec není pozadu, ale trochu napřed. Za domácí úkol máme točit videa, jak jí to jde doma, přece jen mám pocit, že nějaké chybky dělá. O vojtovce nepadlo ani slovo
Další rehabka za 14 dnů.
@Ba-stet no tak vidíš
je sikovna ![]()
Nás protlacil doktor na genetiku už ve středu
takže teď ještě tu neschopenku a snad už nám nic nebrání K novému odberu ![]()
@Ba-stet no nádhera
tak nějak by to mělo fungovat
gratuluju ke šťastné ruce s fyzio
@Kriistyna super ![]()
@Ba-stet no krasne zpravy! Hlavne ze jsi se uklidnila ty ![]()
@Kriistyna bajecne! Gratuluji ![]()
Tak holky mame za sebou Bexsero. A ted se uvidi…
@Kriistyna Tak to je báječné! Jak dlouho se bude čekat na výsledky? A mluvili jste s doktorem o tom novém odběru? Jaký zvolit protokol a tak?
@MiliKuu @Coccinella 13 Jsem z toho fakt nadšená! Vyrazila jsem tam s bojovou náladou, že mýho mazlíčka teda nikdo šikanovat nebude, ale tohle jsem nečekala
@Coccinella 13 Držím palce, ať je reakce co nejmenší. Trochu jsem o tom četla a zdá se, že ta Milánkova reakce je naprostý standart, vlastně spíš mírnější průběh
Snad to budete mít ještě klidnější. A co záda? Jinak díky za nabídku pomoci s rodičákem, formulář už jsem našla i díky @Payus (na mobilu jsem neviděla, že to jde vytisknout i prázdné). Dneska to snad vyplním pošlu.
@Ba-stet na cystickou fibrozu se čeká 2 týdny o to mu slo hlavně a karyotyp tak 4 týdny, do odberu bych měla mít výsledky.
Jinak co se tyče IVF jsme ještě nemluvili co a jak… nabrali mi krev-hormonální profil, byla jsem krasne 4.den MS, a příští středu půjdu ještě na ultrazvuk a pak se dozvím víc snad. Léky říkal, ze mají skladem
a na VZP se už Zadat nemusí, takže když tomu nebude nic překážet, tak snad to červen jisti. Měla bych to dostat asi v druhem tydnu snad.
@Kriistyna Tak super! Týnko, jestli to teď nevezme pozitivní obrat, tak začnem zkoumat nějaké šamanské praktiky nebo už nevím
![]()