Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak z nás byl pan doktor DOSt v prd*li
jak jinak ![]()
Ale první pocit dobry, byl strasne fajn.
Dotlačit nás na genetiku v pondělí tam bude volat, ještě chce karyotyp a cystickou fibrozu, nabral mi hormonální profil a jsem objednana na ultrazvuk v polovině cyklu, nový odběr v červnu by jsme asi stihli, ale říkal, ze těch dvou ⛄️⛄️ Je skoda, tak si je k nim asi nechám převést a uvidíme, třeba je ještě vyberu.
Ještě říkal, ze bych měla zkusit tu laparku, šle nakonec jsme se dohodli, ze bych na ni šla dystak po létě, ze teď to nemá smysl.
@Kriistyna Tak to zní jako plán
Je to otrava, zas to bude trvat, ale lepší, než zkoušet chudáky sněhuláčky furt dokola ![]()
@Payus no mě přijde, ze od te doby co jsem potkala manžela se nám všechno se*e, ale fíky bohu, ze jsme zdravy a máme dá rádi ![]()
@Ba-stet no když jsem mu řekla, ze jsem si představovala v červnu nový odběr, tak chvíli mlčel a pak jo to stihneme
tak uvidíme.
@Kriistyna tak super, hlavně že dobrý pocit
tak snad už to konečně klapne ![]()
Holky moc všem děkuji
Samozřejmě se snažím odpočívat, zkrátila jsem vycházky, netahám se s neteří a synovcem… ale na druhou stranu jsem chtěla ještě spostu věcí stihnout, takže jak překonám hraniční termín (dokončený 36tt), tak bych se potřebovala zas trochu vrátit do formy
s mírou samozřejmě ![]()
@Payus jj, skoro přesně, ofiko termín v průkazce mám 14.6., ale dle každého utz mi vyšel vždy jiný den (takže mám i 12,13,15,16 a 17
) My žijeme ve východních čechách, ale já pracovala v Praze, tak jsem tam měla i takový provizorní pronájem na 3 noci v týdnu
takže všechno haraburdí ve 2 kusech ![]()
@Ba-stet ale jo, záda celkem ujdou, dost mi pomohlo, že jsem díky koroně skončila předčasně v práci a jela jen na homeoffice, přeci jen to není 8hodinové sezení u PC
trochu tu kostrč cítím, navíc když se k tomu přidali i bolesti pánve, ale beru, že to k tomu patří, co bych chtěla, že… takže si nestěžuju
akorát už večer nemůžu vstát z gauče, to je boj… ![]()
@Kriistyna tak super, že imuno v pořádku, třeba tady něco vymyslí… nám tu genetiku taky dělali v prvním CARu, a ještě před výsledkem rovnou doporučovali to genetické testování embryí, že je to větší jistota… tak třeba by to byla možnost…
@Ba-stet diky za optani, zada lepsi.
zacala jsem cvicit a pridavam i ten tvuj cvik ![]()
@Payus teda ty jsi sikovna, ja jsem jeste ani neobjednala
pres den neni cas a vecer u toho vetsinou usnu ![]()
@Anukk krasne zpravy! Davej na sebe a malou pozor! ![]()
@Coccinella 13 Tak to je dobře
Hele, a jak to vypadá s tím Motolem?
@Kriistyna to zni dobre, moc drzim pesti aby vam to uz konecne vyslo ![]()
@Ba-stet Motol jsem trosku posunula, v pondeli musime stihnout jedno ockovani a za 14 dnu druhe. Tak jsem si rikala ze tam pristi tyden napisu a uvidime co mi odpovi.
Holky musím se vam pochlubit. Vcera jsem Sašce poridila sportak
hrozne dlouho ho vybiram, ctu recenze… pak jsem se rozhodla, sla se podivat do prodejny a tam mi chteli vnutit jinej. Tak jsem koukala po inzeratech a v pondeli jsem objevila ten co se mi tak libi za super prachy a navic z Jihlavy. Takze jsme se na nej jeli jen podivat, protoze na zivo jsem ho jeste nevidela. No a rovnou jsme si ho odvezli
sice jsem ho jeste dnes odvezla k nasim, ale tam uz na Šušku pocka ![]()
@Ba-stet vyresila jsi ten rodicak? Ja mam asi vse v emailu, chces to poslat?
@Coccinella 13 fesny model
a krasna barva bude Susence sluset
musi se dobre ovladat, ja mam teda 4 kola ale ty predni na stejnym principu a fakt je to pecka ovladani jednou rukou…ale na drnech davam kola do aretace. Jak se ti libil do ruky?