IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
15.5.20 17:12

Tak z nás byl pan doktor DOSt v prd*li :D :D :mrgreen: :lol: jak jinak :mrgreen:
Ale první pocit dobry, byl strasne fajn.
Dotlačit nás na genetiku v pondělí tam bude volat, ještě chce karyotyp a cystickou fibrozu, nabral mi hormonální profil a jsem objednana na ultrazvuk v polovině cyklu, nový odběr v červnu by jsme asi stihli, ale říkal, ze těch dvou ⛄️⛄️ Je skoda, tak si je k nim asi nechám převést a uvidíme, třeba je ještě vyberu.
Ještě říkal, ze bych měla zkusit tu laparku, šle nakonec jsme se dohodli, ze bych na ni šla dystak po létě, ze teď to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.5.20 17:14

@Kriistyna Tak to zní jako plán :dance: Je to otrava, zas to bude trvat, ale lepší, než zkoušet chudáky sněhuláčky furt dokola :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.5.20 17:55

@Payus no mě přijde, ze od te doby co jsem potkala manžela se nám všechno se*e, ale fíky bohu, ze jsme zdravy a máme dá rádi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.5.20 17:57

@Ba-stet no když jsem mu řekla, ze jsem si představovala v červnu nový odběr, tak chvíli mlčel a pak jo to stihneme :lol: tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.5.20 18:01

@Kriistyna tak super, hlavně že dobrý pocit :kytka: tak snad už to konečně klapne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.5.20 18:03

@MiliKuu snad jo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.5.20 20:18

Holky moc všem děkuji :srdce: Samozřejmě se snažím odpočívat, zkrátila jsem vycházky, netahám se s neteří a synovcem… ale na druhou stranu jsem chtěla ještě spostu věcí stihnout, takže jak překonám hraniční termín (dokončený 36tt), tak bych se potřebovala zas trochu vrátit do formy :mrgreen: s mírou samozřejmě :mrgreen:

@Payus jj, skoro přesně, ofiko termín v průkazce mám 14.6., ale dle každého utz mi vyšel vždy jiný den (takže mám i 12,13,15,16 a 17 :mrgreen: ) My žijeme ve východních čechách, ale já pracovala v Praze, tak jsem tam měla i takový provizorní pronájem na 3 noci v týdnu ;) takže všechno haraburdí ve 2 kusech :roll:

@Ba-stet ale jo, záda celkem ujdou, dost mi pomohlo, že jsem díky koroně skončila předčasně v práci a jela jen na homeoffice, přeci jen to není 8hodinové sezení u PC :pocitac: trochu tu kostrč cítím, navíc když se k tomu přidali i bolesti pánve, ale beru, že to k tomu patří, co bych chtěla, že… takže si nestěžuju :oops: akorát už večer nemůžu vstát z gauče, to je boj… :roll:

@Kriistyna tak super, že imuno v pořádku, třeba tady něco vymyslí… nám tu genetiku taky dělali v prvním CARu, a ještě před výsledkem rovnou doporučovali to genetické testování embryí, že je to větší jistota… tak třeba by to byla možnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
15.5.20 21:17

@Ba-stet diky za optani, zada lepsi. ;) zacala jsem cvicit a pridavam i ten tvuj cvik ;)

@Payus teda ty jsi sikovna, ja jsem jeste ani neobjednala :roll: pres den neni cas a vecer u toho vetsinou usnu :roll:

@Anukk krasne zpravy! Davej na sebe a malou pozor! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.5.20 21:23

@Coccinella 13 Tak to je dobře :hug: Hele, a jak to vypadá s tím Motolem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
15.5.20 21:33

@Kriistyna to zni dobre, moc drzim pesti aby vam to uz konecne vyslo :hug:

@Ba-stet Motol jsem trosku posunula, v pondeli musime stihnout jedno ockovani a za 14 dnu druhe. Tak jsem si rikala ze tam pristi tyden napisu a uvidime co mi odpovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
15.5.20 21:38

Holky musím se vam pochlubit. Vcera jsem Sašce poridila sportak :dance: hrozne dlouho ho vybiram, ctu recenze… pak jsem se rozhodla, sla se podivat do prodejny a tam mi chteli vnutit jinej. Tak jsem koukala po inzeratech a v pondeli jsem objevila ten co se mi tak libi za super prachy a navic z Jihlavy. Takze jsme se na nej jeli jen podivat, protoze na zivo jsem ho jeste nevidela. No a rovnou jsme si ho odvezli :mrgreen: sice jsem ho jeste dnes odvezla k nasim, ale tam uz na Šušku pocka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
15.5.20 21:39

@Ba-stet vyresila jsi ten rodicak? Ja mam asi vse v emailu, chces to poslat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
15.5.20 22:12

@Coccinella 13 fesny model :palec: a krasna barva bude Susence sluset :hug: musi se dobre ovladat, ja mam teda 4 kola ale ty predni na stejnym principu a fakt je to pecka ovladani jednou rukou…ale na drnech davam kola do aretace. Jak se ti libil do ruky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.5.20 22:18

@Coccinella 13 dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.5.20 22:19

@Anukk chtějí za genetiku embryí 20 000 8o :roll: