IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
22.5.20 15:20

@MiliKuu ofotila jsem ti ten prispevek te maminky. Zkusila bych na tvem miste tomu doktorovi poslat email a zeptat se ho na to. Treba by jste museli na tu diagnostickou hospitalizaci, ale treba by na neco prisli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
22.5.20 15:23

@Jitule K na jedne prednasce nam rikali, ze pokud spi mimco s mamou tak dychat neprestane, ze jak dycha maminka tak to mimco dycha taky v pohode. Proto kdyz mam Sašku u sebe, tak jsem v klidu. Ale v postýlce jsem klidnejsi kdyz to ma zapnuty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.5.20 15:25
@Coccinella 13 píše:
@MiliKuu ofotila jsem ti ten prispevek te maminky. Zkusila bych na tvem miste tomu doktorovi poslat email a zeptat se ho na to. Treba by jste museli na tu diagnostickou hospitalizaci, ale treba by na neco prisli :nevim:

To mi připadá jako fajn nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.5.20 17:48

@Coccinella 13 děkuju, Vladi, uloženo :kytka: dnes jsem malého objednala na vyšetření tady kousek od nás na 2.6, když to nepomůže, píšu do Prahy ;) aby to náhodou nevyšlo na stejný termín s hospitalizací :oops: taky zítra vařím ty vločky, tak jsem zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.5.20 19:37
@Coccinella 13 píše:
@Jitule K na jedne prednasce nam rikali, ze pokud spi mimco s mamou tak dychat neprestane, ze jak dycha maminka tak to mimco dycha taky v pohode. Proto kdyz mam Sašku u sebe, tak jsem v klidu. Ale v postýlce jsem klidnejsi kdyz to ma zapnuty

Aha no vidíš, to jsem nevěděla. Zajímavé. Každopádně se mnou spí dýl. Dneska jsme si dali hodinku po obědě. Zkusila jsem batátu, to jste neviděli. Řev jak když ho mlátím a to jsme mu u toho s mamkou i zpívali a tancovali, aby ho tj bavilo. Slzy jak hrachy 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.5.20 21:39

@Coccinella 13 ja zapinam monitor pokazdy co ho soupnu do pelechu. Asi bych bez nej neusla urcite ne…ptz nez zaberu tak se kouknu jestli blika svetylko. Pristi vikend jedem do Detenic a taky ho vezmu sebou. Jinak Vladi vis co? Dneska sms ze dopravce prevzal balik :mrgreen: no ja se tesim jak na Vanoce :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
23.5.20 00:59

@Jitule K se mnou spi taky dyl. Kdyz je v postylce, budi se po osme a uz chce jit dolu. Ale kdyz si ji pri poslednim kojeni vezmu do postele, tak chrupe do deviti i dyl… :mrgreen:

@Payus ja kdyz je v postylce, tak taky jeste z postele koukam, jestli to „blika“ :oops:
Uplne te chapu, ja se taky mega tesila! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
23.5.20 01:06

@MiliKuu budu drzet pesti at to zabere! :hug:
Kazdopadne s tim doktorem asi dobry krok ;) ja popravde zacinam premyslet, jestli nez Motol nezvolit take radeji fakultku. No jeste uvidime, dala jsem si termin napsani konec kvetna. Zatim na radu doktorky nozky merim a zapisuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
23.5.20 07:28
@Coccinella 13 píše:
@Jitule K se mnou spi taky dyl. Kdyz je v postylce, budi se po osme a uz chce jit dolu. Ale kdyz si ji pri poslednim kojeni vezmu do postele, tak chrupe do deviti i dyl… :mrgreen:@Payus ja kdyz je v postylce, tak taky jeste z postele koukam, jestli to „blika“ :oops:
Uplne te chapu, ja se taky mega tesila! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak dlouho? To ani se mnou ne :lol: max do 6… dneska do růžova v 5 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.5.20 07:52

@Jitule K to jsme viděli!!! U nás batát úplně stejně!!! Jak kdybych ho týrala :oops: :zed: no už ji víckrát neměl :mrgreen: @Payus jupíí bude nosnice s vlastním krásným nosítkem :dance: @Coccinella 13 no tak se nakonec potkáme ještě ve fakultce :oops: :lol: Je normální, že z těch vloček zbyde akorát trošku toho šlemu? Jako fakt pár lžic? Z půllitru vody? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.5.20 07:59

Tak holky, očividně mi zůstaly hormony, které v porodnici brečely kvůli hodnocení StarDance :oops: :zed: pustili jsme si s Milánkem pohádku Tři bratři a hrajem si u toho na puzzlích a někdo (trapka) tady bulí u sudiček :roll: :zed: :lol: to už bude navždy?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.5.20 08:03

@MiliKuu Hele, říkala jsem Kosobudove, že jsem plačtivá po estrofemu a ona na to, že těhotenství bude jeste větší nápor a část už nepřejde. A pak brečela na mym prvním utz, že je krasny srdíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.5.20 08:29

@Ba-stet tak to je krásné :srdce: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
23.5.20 08:42
@Ba-stet píše:
@MiliKuu Hele, říkala jsem Kosobudove, že jsem plačtivá po estrofemu a ona na to, že těhotenství bude jeste větší nápor a část už nepřejde. A pak brečela na mym prvním utz, že je krasny srdíčko :D

Kosobudova mi bude chybět :,( měla jsem ji rada. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.5.20 08:43

@MiliKuu @Jitule K Ty batáty jsou nejaky zakletý. A dýni kluci jedí? Ja se o víkendu chystam na batatovy noky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí