IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
11.5.20 19:08

@Jitule K ja ho nikam netlacim, na vsechno si prichazi pomalu sam..tohle dela asi 3 dny. Pred 14 dny nexhtel ani moct past..a ted..no borec. Me kamoska posle mrte fotek co dava pryc a ja nahazim palce co chci a to si vezmu, od cizich nekupuju. Nikdy neberu co bych nechtela nebo co by nebylo top stav, zase si rikam ze na klukovi setrit nepotrebuju, to vzdy radsi usetrim na sobe nez na detech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
11.5.20 19:33
@Ba-stet píše:
Jo, větší velikosti se určitě vyplatí. My zatím kupovali novou tu 46-48, to jsme v zásobě fakt neměli :) a vydržela 14 dnů :roll: Ale s tou kámoškou mám štěstí. Ona mi to osobně nabalíkovala s tím, že odstranila všechny kousky, který se blbě oblíkaj, jsou nepraktický apod. A ještě mi to vyprala. Původně jsem měla přijet a přebrat si to, ale pak to nabralo fofry, takže muž to na otočku vyzvedl a s pár nejmenšími kousky pro nás jel do porodnice :oops: Prostě absolutní servis.

46-48? To vůbec nemá cenu kupovat nové…něco jsme koupili v 62 ve výprodeji a pak až 68 overaly na spaní a pár body. Jinak kupuju taky z druhé ruky. Takovou kámošku bych taky brala co mi to přebere podle mých představ. Mě prodaly i oblečení z pepca a teď se toho nemůžu zbavit. 🙈 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
11.5.20 19:36
@Payus píše:
@Jitule K ja ho nikam netlacim, na vsechno si prichazi pomalu sam..tohle dela asi 3 dny. Pred 14 dny nexhtel ani moct past..a ted..no borec. Me kamoska posle mrte fotek co dava pryc a ja nahazim palce co chci a to si vezmu, od cizich nekupuju. Nikdy neberu co bych nechtela nebo co by nebylo top stav, zase si rikam ze na klukovi setrit nepotrebuju, to vzdy radsi usetrim na sobe nez na detech.

Já taky 😁 co jsem otěhotněla, jsem si koupila na sebe pár těhotenských kousků od kamarádky a teď legíny a boty na běhání jinak nic za 1,5 roku. Všechno malému. Pořád si říkám, že zhubnu do původní velikosti. Jako už jí nosím, ale trička jsou obtažená přes břicho a prsa 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
11.5.20 19:37
@Payus píše:

Je šikulka Denda :dance: my se utěšujeme, že je Vítek nedonošený a má čas jak řekla Dr minimálně o těch 5 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.5.20 19:39

@Jitule K No jo, ale tyhle mikrovelikosti použité nikdo neměl :mrgreen: A v tý byla fakt totálně utopená: vypadalo to, že to bude minimálně na měsíc a pak najednou skoro přes noc vyrostla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
11.5.20 20:11
@Payus píše:

Já taky 😁 co jsem otěhotněla, jsem si koupila na sebe pár těhotenských kousků od kamarádky a teď legíny a boty na běhání jinak nic za 1,5 roku. Všechno malému. Pořád si říkám, že zhubnu do původní velikosti. Jako už jí nosím, ale trička jsou obtažená přes břicho a prsa 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
11.5.20 20:12
@Ba-stet píše:
@Jitule K No jo, ale tyhle mikrovelikosti použité nikdo neměl :mrgreen: A v tý byla fakt totálně utopená: vypadalo to, že to bude minimálně na měsíc a pak najednou skoro přes noc vyrostla :nevim:

My měli rovnou 50, holt byl 3 týdny jak strašidlo všechno ohrnuté. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
12.5.20 22:16

Tak co je tady za ticho? Dunda dnes pigaro prevenaru druha davka a bez reakce. Bexseto za 14 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
13.5.20 00:07

@Payus my jdeme v pondeli. Tak jsem zvědavá, jak to to nase prte zvladne

Jinak holky, me dnes paradne chytly zada. Skoro celou noc jsem nespala :roll: to je ta nase priblbla postel. Pavlova pulka je lepsi, moje je děsná. Ale nechce se mi sem nic kupovat, kdyz tu stejne budeme jeste tak max rok a pul. A na baraku postel mame. Takze me dnes v noci (byla to fakt nekonecna noc :roll: ) napadlo, ze si koupim takovou tu rozkládací matraci a ta pak zustane na barak pro hosty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.5.20 00:37

@Coccinella 13 Cocci, ty chudaku. A která čast Tě chytla? S tou matraci je to dobrý nápad. Chapu, ze nechceš investovat, když pujdete do noveho, ale přece jen rok a pul na blbé matraci může bxt nekonečný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.5.20 00:39

@Payus Tak super :palec: Snad ten meningokok bude taky ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.5.20 00:47
@Jitule K píše:
My měli rovnou 50, holt byl 3 týdny jak strašidlo všechno ohrnuté. :lol:

My myslím neměli ani moc 50 (tyjo, připadá mi to tak dávno 8o ). Ale hlavně Anka měla ještě 14 dnu pokrčený nohy, jak byla zdrclá z břicha, a v tom větším oblečení se dost často zašprajcla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.5.20 06:06

@Payus to máte dobré, že bez reakce :kytka: snad to tak bude i po tom bexseru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
13.5.20 09:38

@Ba-stet krcni pater, prave rameno a kolem a pod lopatkou… normalne jsem v noci malem brecela :roll: dnesni noc byla o chlup lepsi. Sem by se musela koupit nova postel. Protoze postel co mame (klasika drevena s matracemi) se sem o par cm nevleze :roll: takze tu mame takovou tu z valend (jen jsme odmontovali to celo) takze na to nejde dat pripadne ani nova matrace :roll: jeste zvazuju variantu celou postel vyhodit a dat sem jen kvalitni matrace, ktere pak budou pasovat do postele. Ale to zase prijdu o spoustu ulozneho prostoru, coz je v pidibyte taky dulezita vec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.5.20 11:46

@Coccinella 13 jeee jak ti rozumim ja jsem taky dnes naka pokroucena. Boli me celej clovek, blizi se mi ms a dava o sobe teda krute vedet, nikdy nezobu prasky, ale ted tom vazne uvazuju. @MiliKuu no ja doufam Mili, ale mam teda strach kdyz vim jak to zamavalo s Milankem a to je o takovej kus vetsi a silnejsi kluk. Ale nemyslet na to.
@Ba-stet no budu urcite nervozni. Btw v utery jdu na ten krevni obraz jsem zvedava na to zelezo.

Jo jinak korale jeste neprisly, na sledovani zasilky jsem zjistila ze 11.5. odeslali a tim veskere info konci.. Vcerejsek zadne info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí