IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
6.5.20 23:56

@Ba-stet tak ze by to ty nase holky takhle blbe nesly? No mozne to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.5.20 04:03

@Ba-stet copak se jí mohlo takhle nahonem přihodit :( tak snad aspoň dobře spí :kytka: (jinak si to Aninka nechala na docela pozdě, to rozbrečet maminku… já v tom samém věku Milánka brečela pomalu obden kvůli tomu bříšku a neustávajícímu řevu :( takže teď mám snad odbrečeno a malý od bříška docela klid, co dávám dopolední ovocíčko)

Hooolky, v osm večer jsem dávala nurofen s teplotou, teď mě malý probudil a má 39.3 :zed: takže léky a kojím, no, už neusnu :( jinak je v pohodě, jiná reakce nic, i je docela čilý a tak, ale hoří :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
7.5.20 07:44
@Lamicka2016 píše:
@Jitule mrknu, děkuji za tip :kytka: jinak hlásím, že psyllium funguje :andel:

Bych se 🤮 obdivuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
7.5.20 07:46
@Coccinella 13 píše:
@Jitule K nezaskocilo, byla vic v pohode nez ja :mrgreen: dnes teda asistoval u obeda i chlap a ten to nedal vubec. Porad me komandoval at ji nezaskoci, at ji to vezmu… :roll: ze to ma moc velky kousky… no lepsi kdyz u toho neni :mrgreen:

Jeee to mě asi taky čeká…je děsně chytrý, říkám mu Radime ( radí),to už ví, že mi leze na nervy…s klukem je minimálně, ale chytrý je jak rádio 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
7.5.20 07:47
@MiliKuu píše:
Takže Milánek má 70cm, 9010g… v necelém půl roce tak akorát :mrgreen: a je první dítě naší mudry zadarmo očkovaný Bexserem :) ani nefňukl :potlesk:

Prý má mít mimčo v roce 10 kg :lol: to asi nevyjde, či? U nás tahy ne, ale Milánek je prostě tady největší zabiják, marná sláva :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
7.5.20 07:49
@Lamicka2016 píše:
@Payus židle vlastníme :mrgreen: ale mámena zemi takovéhle kamínky, ono to tady není moc vidět, ale různě vystupují a asi by to nebylo bezpečné :think: Nicméně koupání u krbu jak tu psala Barča, nebo u tepla je taky skvělá vidina, ale tam by zase asistovalo 5 psů :lol:
No jak píšeš času dost a asi začnu od levelu spánek :mrgreen: bude snad jednodušší :)

To je fakt nádherné 😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.5.20 08:43

@MiliKuu Ale ne!!! Jak je teď? Doufám, že lépe. Spali jste aspoň trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.5.20 08:57

@MiliKuu tak jak je po ranu Milankovi?'

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.5.20 09:00

@Ba-stet no spali jsme, Milánek líp než já, já měla stres z té teploty už večer a to měl jen 37.9, proto jsem mu dala ten nurofen na noc a nad ránem toto :roll: ale během hoďky to zabralo, on pak ještě usnul a já na půl oka, kdyby náhodou :oops: teď má 37.2 a to neřeším, uvidím v poledne, to bude po 8 hodinách od ranní dávky, či ještě dám, nebo už to bude do 38' :nevim: ale on je jinak fakt v pohodě, ani únava, nic :nevim: jen tak hořel :oops: on na ty očkování reaguje teplotama na všechny no :( tohle byl teda extrém a na to, že už šel ‚připraven‘ s nurofenem před píchancem :nevim: :zed: ale aspoň vím, že musíme mít doma nurofen a paralen čípky furt (ty jsem ještě nemusela použít a doufám, že ani nebudu muset :oops: ) a jak vy jste spaly, holky? :kytka: už ti Anka odpustila tu koupel? :) @Jitule K měl by mít v roce trojnásobek porodní váhy… k čemuž nám chybí tři kila :mrgreen: neřeším, tabulky jsou průměr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.5.20 09:01

@Coccinella 13 děkujem za optání :kytka: teď má 37.2 a je v pohodě :nevim: on teda byl furt v pohodě, narozdíl ode mě :roll: :oops: uvidíme v poledne, co bude po osmi hodinách od léků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
7.5.20 10:02
@MiliKuu píše:
@Ba-stet no spali jsme, Milánek líp než já, já měla stres z té teploty už večer a to měl jen 37.9, proto jsem mu dala ten nurofen na noc a nad ránem toto :roll: ale během hoďky to zabralo, on pak ještě usnul a já na půl oka, kdyby náhodou :oops: teď má 37.2 a to neřeším, uvidím v poledne, to bude po 8 hodinách od ranní dávky, či ještě dám, nebo už to bude do 38' :nevim: ale on je jinak fakt v pohodě, ani únava, nic :nevim: jen tak hořel :oops: on na ty očkování reaguje teplotama na všechny no :( tohle byl teda extrém a na to, že už šel ‚připraven‘ s nurofenem před píchancem :nevim: :zed: ale aspoň vím, že musíme mít doma nurofen a paralen čípky furt (ty jsem ještě nemusela použít a doufám, že ani nebudu muset :oops: ) a jak vy jste spaly, holky? :kytka: už ti Anka odpustila tu koupel? :) @Jitule K měl by mít v roce trojnásobek porodní váhy… k čemuž nám chybí tři kila :mrgreen: neřeším, tabulky jsou průměr :mrgreen:

To jako fakt? Takže má mít Vítek v roce
8280g a teď má 7900 g 😂 já tabulky taky neřeším. Hlavně, že jsou děti zdravé, že jo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.5.20 10:40

@Jitule K u předčasných je to něco jiného :jazyk: přesně, hlavně, že jsou zdravé dětičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.5.20 13:41

@MiliKuu Už jsem to měla dvakrát rozepsané a na mobilu mi to vždycky spadne :-/ Tak jak dopadlo polední měření? Doufám, že dobře. S tou teplotou a čilostí to má stejně dvouletá dcera mojí kamarádky. Mívá při nemoci 39°C+, je trochu mrzutá, ale jinak by lítala, hrála si - udržet ji v posteli by bylo možné jen provazem. Když teď obě chytly šestou nemoc, dospělá umírala na gauči a dítě vesele lozilo po bytě a vymýšlelo, co podniknout :D

U nás už dobrý. Jak skončilo to sedmiminutové peklo, tak prakticky hned odpadla a pak spala jako normálně, což je - klepu na dřevo - fakt luxusní. Budí se jen dvakrát za noc, kolem druhé a páté. Akorát dnes vyžadovala kojení snad 45 minut a mě to trefilo v nějaké blbé fázi spánkového cyklu. Celou dobu jsem usínala, vždycky jsem ji trochu odtáhla, jestli se třeba už nepustí - a prý v žádném případě. V pět jsem měla rozepsanou první odpověď, ale nebyla jsem schopná ji odeslat.

No, s tím pláčem jsem na Tebe hodně myslela. Obdivovala jsem Tě tenkrát a obdivuju i teď, žeš to přežila bez ztráty duševního zdraví. Jak Anka skoro nepláče, tak nejsem vůbec zvyklá a odolná :oops: Samozřejmě mívá svoje záchvátečky, i třeba tři hodiny, ale většinou vím z čeho a můžu se aspoň snažit něco dělat. A i když je to hustej vřískot, tohle bylo fakt něco extra - i podle toho, že ji to totálně vyčerpalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.5.20 13:43

Hele, a trojnásobek porodní váhy v roce, to je pro nějaké děti narozené v době nouze, ne? To i váhově podprůměrná Anka má ve třech měsících dvojnásobek, řekla bych, že v roce bude taky „přes míru“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.5.20 15:24

@Ba-stet ale Áně je taky předčasná :mrgreen: platí pro děti v termínu - v půlroce dvojnásobek, v roce trojnásobek :lol: orientačně teda :mrgreen: v poledne bylo 38.1, takže nurofen a teď má 37.4, nesrážím… takže večer bude další nurofen, už teď to vím :( hlavně se strašně potí chuďátko, během hodiny po o spánku byl úplně durch :( jako s tím duševním zdravím - myslím si, že mi trochu přeskočilo :oops: ale ukáže se to až časem :oops: :lol: tak snad to u vás už bude bez opakování peklíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí