Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 píše:
Holky někdo recenze na vaničku pro prckoj? Máme jen sprchac a ještě bez vaničky takže vaničku asi budeme využívat déle. Zase nechci nějaké metrové necky co budou dva roky zavazet v koupelně
My máme tuhle, ale od paní za 1000,– je dobrá.
https://www.slune-cz.cz/…a-aquascale/?…
@Jitule mrknu, děkuji za tip
jinak hlásím, že psyllium funguje ![]()
@Payus já to nemyslela zle
dala jsem to tu pro info upřesnění
tak ještě že to stihnete, každá kačka dobrá
@Coccinella 13 jen si zavolej ![]()
My to budem píchat dnes, prevenar dvojka počká… ale sestra říkala, dát mu hodinu dopředu nurofen, ať je připraven, děti na to mívají fuj reakce
a ten náš mívá i na to, co ostatní ne
tak jsem zvědavá, za hodinu tam máme být na prohlídce
tak co, už má deset kilo?
![]()
@MiliKuu Dobré vědět. Já to očkování už budu muset lehce prostudovat, první bude koncem května… Jsem zvědavá, jak to Anka zvládne, JÁ se na to teda necítím ![]()
@Jitule K nezaskocilo, byla vic v pohode nez ja
dnes teda asistoval u obeda i chlap a ten to nedal vubec. Porad me komandoval at ji nezaskoci, at ji to vezmu…
ze to ma moc velky kousky… no lepsi kdyz u toho neni ![]()
Takže Milánek má 70cm, 9010g… v necelém půl roce tak akorát
a je první dítě naší mudry zadarmo očkovaný Bexserem
ani nefňukl ![]()
@MiliKuu sikula
ma vic nez Pavlik v roce
ale to bude mit i Saška
nezjistovala jsi jak jw to s reakcemi na toto ockovani?
@Coccinella 13 no prej hodně dětí mívá horečku, proto jsem měla dát nurofen hodinu před očkováním… už je po očkování skoro 4hodiny, po nurofenu 5 a zatím je v cajku
dál jsem radši nezjišťovala, měla bych beztak větší stres
@Ba-stet to teda je 😁
@MiliKuu ty brdo, to se budu bat ty fuj reakce
lepsi asi nepatrat to mas pravdu. Milanek je teda poradnej chlapik o tom zadna a strasne statecnej teda
. At vecer probehne v klidu, at je dal bez teplot a rano s usmevem.
Tak Anka si dnes může z dětského seznamu odškrtnout bod Rozplakat maminku. Dnes po vytažení z vany spustila takový hysterák, že jsem ji skutečně s pláčem prosila, ať přestane. Byl to zatím nejstrašnější řev, co jsem kdy slyšela. Když to skončilo, zjistila jsem, že to trvalo pouhých sedm minut (já myslela, že aspoň půl hodiny) a že se cítím úplně stejně jako když si moje kolegyně v práci uřízla kus prstu - uklidnila jsem jí, ošetřila, doprovodila k autu, co ji vezlo do nemocnice… a pak se mi podlomily nohy a já přemýšlela, jestli spíš omdlím nebo budu zvracet. ![]()
@Ba-stet
co to Barco? Ty uz si tu psala ze Aninka koupani nemusi, to sw lekla? Nebo chlad?
@Payus Já nevím
Společné koupání je právě už v pohodě, nesnáší být jen ve vodě sama. Když ji vytahujem z vody, tak to není zrovna hit, ale tohle bylo teda něco. U nás to dnes šlo šejdrem na všech frontách, a tohle byla asi kombinace Ančina nevyspání, přetažení, mrzutosti… Doufám, že už se to nebude opakovat…
@Ba-stet teda to je na houby, tak snad uz je kocka v pohode
a ty si nalej nejakou dobrou skleničku
ale dnes teda ani u nas koupani nic moc. Saška normalne chvilku krivila pusinu do podkovicky a pak zacala normalne brecet. Koukala jsem jako blazen, protoze u koupani nikdy nebreci, vubec jsem to nechapala ![]()