IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
5.5.20 15:09

Jinak jsem rada, že jsme kolektivně priznaly k používání dudlíku. V mem okolí je to tak trochu sprosté slovo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.5.20 15:13

@Payus Z te plsti bych udelala něco jen na koukání nebo šperk pro Tebe. Když to bude Denda žužlat, bude mit pusu chlupů (i když přírodních) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.5.20 15:15

@Payus https://jidlodotlapky.cz/…m-do-tlapky/ je i skupina na fb

@Ba-stet vyzkousim, diky ;) jj, taky se mi to tak libi, od vseho neco. Nemam rada kdyz mi nekdo nuti jen jeden smer. Rada vyzkousim vice variant a pak si to nakombinuju jak potrebuju a jak se to hodi mne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.5.20 15:18

@Ba-stet ja pouzivala dudlik i u Pavlíka a rozhodne proti nemu nic nemam. Kojeni nam to nijak nenabouralo ani u jednoho ditka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.5.20 16:20

@Ba-stet me dudak nevadi, k miminum to patri, ale nelibi se mi kdyz dudaj vetsi zubaty deti..o tom si teda myslim svy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.5.20 18:22

Holky někdo recenze na vaničku pro prckoj? Máme jen sprchac a ještě bez vaničky takže vaničku asi budeme využívat déle. Zase nechci nějaké metrové necky co budou dva roky zavazet v koupelně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.5.20 18:48

@Lamicka2016 Ja koupila vaničku z bazaru, moje pozadavky byly: se stojankem a do tri stovek. A dobře jsem udělala, Anka se odmítá koupat. Tak si myslím, že je to fuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.5.20 18:56

@Ba-stet a jak to řešíš..nekoupeš jí? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.5.20 19:14

@Lamicka2016 ja mam letitou po starsim klukovy, je to osumdesatka, takze je celkem mala, ale na ty moje skrety staci. Mam bez stojanu, takze taham denne zidle, ale mam tu dva poskoky co radi vse donesou jak zavelim :pankac: pak mam v planu to otocny sedatko do vany… Ty uz kupujes vanicku? Lamco koukni na tu nafukovacku, ta se ti treba vleze i do toho sprchace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.5.20 19:23

@Payus no já počítám s tím, že budu prostě sedět na zemi. Máme v koupelně kamínkovou podlahu a není zalitá takže struktura opravdu vysypané kameny a nevím jak by tam stojánek seděl :think:
Takže opravdu vanička na zem a hned vedle jsem viděla takový krásný lněný list jako podložka na vysušování.
Vůbec nemám tucha v kolika prcek zvládne koupání pod sprchou, ale s tímhle to budeme mít složitější, protože koupelna je už jasně daná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.5.20 20:33

@Lamicka2016 my máme obyč z Globusu od tchýně a je už tak dva měsíce miminu malá :oops: a větší se nedělají :oops: takže koupeme nejdřív půlku těla, pak druhou :mrgreen: :nevim: A vaničku dávám na pračku při koupání, je akorát vysoko ;) @Ba-stet tss, okolí ať si skočí ;) malý dudel má na usínání, v autosedačce a přes den, kdy se mu chce (ono to teda není bůhvíjak často, kor teď, když většinu času mluví, dudel mu zavazí) :nevim: spíš si s ním teda hraje a okusuje ze všech špatných stran :lol: až přijde čas, mít ho nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.5.20 20:41

@Lamicka2016 jo a na zemi jsem to zkoušela kvůli teplu u krbovek asi 2×, když byl malý fakt malý (čtyřkilák po návratu z porodnice) a za mě už nikdy víc… já teda nevím, jaké jsi tělesné konstituce, ale já se svými 176cm jsem měla během pěti minut záda tak akorát :pocitac: :zed: jak jsem ho držela v té vaničce, já v předklonu na kolenou, teďka krámy okolo… :roll: takhle mám vaničku na pračce, osušku na přebalováku naproti (3kroky po otočce) a je to super ;) ale taková @Payus by na pračce koupat nemohla, by na Déňu ani neviděla :mrgreen: :oops: :* ale to všechno vychytáš časem, myslím, že každá jsme měla o některých věcech tak trochu romantickou představu, co se pak nesešla s realitou :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.5.20 21:10

@Lamicka2016 Asi měsíc a půl nebo dva jsem koupala za pekelného řevu a zkoušela všechny triky - teplejší vodu, víc vody, zabalit do plenky, před a po kojit, mazlit, slibovat, vyhrožovat. A pak jsem si přečetla, že nejvic pomáhá koupat se spolu ve vaně, že když to děláš týden, tak pak dite neprotestuje ani ve vaničce. Tak jsem to zkusila a bylo to absolutně super. A po dvou týdnech jsem ji potřebovala rychle okšaknout pred návštěvou doktorky (večer předtím byl záchvatek, tak jsem se na to vykašlala) a hysterický vřískot byl zpět. Takže ja děkuju bohu, že mame vanu, jinak bych si musela nechat predepsat lexaurin. Jenom jsem tím chtěla říct, že bych v tomhle případě nekupovala nic drahého, kdybys to pak potřebovala řešit alternativně.

Jinak ta vanička je tak obří, ze by se tam snad vešel i Milánek, je do roka. Ale když se naplní, tak ji neunese ani muž. Má výpusť, která je tak malá, že by to odtékalo 14dnu. Můžu když tak najit, ktera to je. Ja bych ji teda nedoporučila, ale zas je fakt, ze z toho dítě hned tak nevyroste, no. Kdybych ji měla primo ve vaně nebo ve sprcháči, aby se voda dala primo napustit a vylít, tak fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.5.20 21:32

@MiliKuu Milda ma koupel na dvakrat to me porz, ale jo kdyz si vezmu 6ti kilce Dendu jak tam je akorat :mrgreen: pravdu mas, dvakrat jsem mela vanicku na stole v kuchyni a byla jsem na spickach :mrgreen: takze koupu u postylky na zidlich, na postylce mam prebalovaci pultik a pohoda, vezmu vanicku a vyleju do drezu. Chtela jsem vetsi a presne jak pise Barca @Ba-stet ustoupila jsem od toho s tim ze bych ji plnejsi neunesla. Zmer mi tu tvoji vanu to me zajma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.5.20 22:11

@Lamicka2016 ja mam vanicku obyc plastovou, jeste po Pavlíkovi, co jsem dostala kdyz jsem kupovala kocar. Uskladnenou ji mam na susicce (mam pracku a na tom susku) Na koupani ji mam v kuchyni na stole, pak jen poponesu asi pul metru a vyleju do drezu, prebalovak supnu do postylky, kterou ma Saška hned vedle stolu a je jen na den, spime vsichni na patre. Proste malo mista, tak se s tim musim nejak popasovat. V koupelne mame taky sprchac, ale je celkem velkej, tak jsem ted vymyslela ze tam dam deckam nafukovaci bazenek, ve kterém se budou spolu cachtat ;) protoze vanicka uz je taky tip top :mrgreen: https://www.mall.cz/…ovni-vanicka?… nebo https://www.sporthabacek.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí