IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
1.5.20 12:17

@Payus Přesně, jak říkáš, hlavně, aby u toho zůstalo :oops: a máš dobré, že máš nosičky (nosnice 😁) okolo, já eště nikde nikoho s nosítkem ani šátkem nepotkala ani u nás ani v okolí 60km :oops: tak to střílím od boku :lol: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
1.5.20 18:07

Ahoj, nevíte nebo nepoužívala jste některá v těhu psyllium? Na krabičce nic nepíší jestli se dá užívat a je bezpečné, je to přírodní vláknina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.5.20 19:59
@Coccinella 13 píše:
Holky je tady! Muzeme kdykoliv a hlave rychle do mesta ;) snad se v nem bude slecne libit :mrgreen: :srdce:

Kočky obě dvě…já nosítko prodávám, děsný řev :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.5.20 20:01
@Kriistyna píše:
Holkyyyy, v pondělí jedemeeee, teď ni volali, je to super, mám to dostat cca koncem příštího týdne, to už by měly být i výsledky, takže když to dopadne dobre, tak hurá na transfer ⛄️⛄️. Teď ještě doufat, ze mi prodlouží pn, ze nepůjdu do práce v červnu těhotná :lol: :lol: :lol:

Budu držet všechny palce a všechno co jde :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.5.20 20:03

@Lamicka2016 v tehu ne, ale jinak ano uzivam. Myslim ze to nemuze nicemu uskodit. Ja to jedla na lepsi traveni..zeptej se Lami az pujdes na kontrolu :) ale myslim ze to nemuze uskdit. Vsak to je nakej jitricel indickej bo co…ja mam od Poppova

Příspěvek upraven 01.05.20 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.5.20 20:04
@Payus píše:
@Coccinella 13 waau je krasny :* ty murko jaktoze uz ho mas, jeste cekam…ale zase tadaaaa mam nosici mikcu :dance: @Kriistyna Tynusko berusko jupija jeeee to mam radost :srdce: :hug: konecne se dockas zlati :kytka:

Jeee :hug: já Vám tak závidím, že ty dětičky chtějí takhle nosit…ten můj lump jen na ruce :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.5.20 20:08
@Lamicka2016 píše:
Ahoj, nevíte nebo nepoužívala jste některá v těhu psyllium? Na krabičce nic nepíší jestli se dá užívat a je bezpečné, je to přírodní vláknina…

Nevím na co to chceš brát… jestli na zácpu, gynekolog mi doporučil Duphalac sirup…brala jsem ho i po porodu, protože jsem musela brát 2× denně železo… teď beru už jen jedno, tak ho už nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.5.20 20:11

@Jitule K me na zacpu stacili jabka..hodne jablek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
1.5.20 20:16

@Payus v těhu ne jako, že to nemáš odzkoušeno nebo se to nesmí? :) jsou to slupky z jitrocele z Indie. Já bych to chtěla zítra zkusit na zácpu, dřív mi to hodně pomáhalo.

Není to chemie tak snad to neublíží :oops: nic jiného doma nemám a kontrolu na gyne mám až asi 21.5 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.5.20 20:32

@Lamicka2016 nemam ozkouseno, sice doma byla, ale ani me to nejak nenapadlo covece :) ja uzivam kdyz mam horsi traveni, je fakt, ze to je super vec. Najednu stranu si rikam, ze by to nemelo uskodit, ale vis jak..radsi se zeptej at mas klid v dusi. Hele zatim se na to vyprdni a dej si jabka, ty ti pomuzou, nebo svestkovej kompot, hrusky. Vis jak spousta bylin se treba v zacatku nedoporucuji a taky to je priroda..takze ja osobne bych se zeptala. Nebo si vyhledej vylozene info o tom jitrocelu indickym…jsou to snad slupky od seminek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.5.20 20:43
@Payus píše:
@Jitule K me na zacpu stacili jabka..hodne jablek :mrgreen:

Já jedla 3 jablka denně a nic…a po tom železu to bylo ještě horší. Teď už mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.5.20 20:49

@Payus minula dodavka prisla ok, tak treba ted ta dalsi bude zase v pohode ;) my na nozky taky zatim nic nemame, taky to musim omrknout. No zatim zadny velky nadseni, ale pricitam to tomu zlobicimu zoubku :nevim: ale ja se nevzdavam ;) v pondeli rano jdeme spolu pro chleba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.5.20 21:14

@Coccinella 13 ja na ted kdyz bejva hnusne pro sichr pujcila capky od „nosnice“ z vesnice od vedle :lol: a na podzim jsem koupila, ale jsou 12,5cm tak snad mu nebudou obri, jinak holky radily teplejsi vyssi fusekle..jujky a uz je potvora aspon prorizlej? Ja dnes taky premyslela nad zubama..Denca byl protivnej, furt honi jazyk a vrzal celej den jak stary vrata…ale prijde mi to moc brzy.. dostat do nej i mliko byl problem, ale videl flasku s cajem a pusu dokoran.
Pockej, zvykne si a az uvidi jak vam to sekne bude nosenec jedna basen. Akorat teda jsem rikala slintacky super…ale ja mam vzdycky durch triko jak me slinta, takze by byl dobrej dle me slintak i pod ty prcky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
1.5.20 21:22

@Payus zkusím ještě pogooglit. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.5.20 22:27

@Lamicka2016 Zdá se, že úplně v pohodě :palec: http://www.vlaknina.cz/…-dotazy.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí