Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus Přesně, jak říkáš, hlavně, aby u toho zůstalo
a máš dobré, že máš nosičky (nosnice 😁) okolo, já eště nikde nikoho s nosítkem ani šátkem nepotkala ani u nás ani v okolí 60km
tak to střílím od boku
![]()
Ahoj, nevíte nebo nepoužívala jste některá v těhu psyllium? Na krabičce nic nepíší jestli se dá užívat a je bezpečné, je to přírodní vláknina…
@Coccinella 13 píše:
Holky je tady! Muzeme kdykoliv a hlave rychle do mestasnad se v nem bude slecne libit
![]()
Kočky obě dvě…já nosítko prodávám, děsný řev
![]()
@Kriistyna píše:
Holkyyyy, v pondělí jedemeeee, teď ni volali, je to super, mám to dostat cca koncem příštího týdne, to už by měly být i výsledky, takže když to dopadne dobre, tak hurá na transfer ⛄️⛄️. Teď ještě doufat, ze mi prodlouží pn, ze nepůjdu do práce v červnu těhotná![]()
![]()
Budu držet všechny palce a všechno co jde
![]()
@Lamicka2016 v tehu ne, ale jinak ano uzivam. Myslim ze to nemuze nicemu uskodit. Ja to jedla na lepsi traveni..zeptej se Lami az pujdes na kontrolu
ale myslim ze to nemuze uskdit. Vsak to je nakej jitricel indickej bo co…ja mam od Poppova
Příspěvek upraven 01.05.20 v 20:05
@Payus píše:
@Coccinella 13 waau je krasnyty murko jaktoze uz ho mas, jeste cekam…ale zase tadaaaa mam nosici mikcu
@Kriistyna Tynusko berusko jupija jeeee to mam radost
![]()
konecne se dockas zlati
Jeee
já Vám tak závidím, že ty dětičky chtějí takhle nosit…ten můj lump jen na ruce
![]()
@Lamicka2016 píše:
Ahoj, nevíte nebo nepoužívala jste některá v těhu psyllium? Na krabičce nic nepíší jestli se dá užívat a je bezpečné, je to přírodní vláknina…
Nevím na co to chceš brát… jestli na zácpu, gynekolog mi doporučil Duphalac sirup…brala jsem ho i po porodu, protože jsem musela brát 2× denně železo… teď beru už jen jedno, tak ho už nepotřebuju.
@Payus v těhu ne jako, že to nemáš odzkoušeno nebo se to nesmí?
jsou to slupky z jitrocele z Indie. Já bych to chtěla zítra zkusit na zácpu, dřív mi to hodně pomáhalo.
Není to chemie tak snad to neublíží
nic jiného doma nemám a kontrolu na gyne mám až asi 21.5 ![]()
@Lamicka2016 nemam ozkouseno, sice doma byla, ale ani me to nejak nenapadlo covece
ja uzivam kdyz mam horsi traveni, je fakt, ze to je super vec. Najednu stranu si rikam, ze by to nemelo uskodit, ale vis jak..radsi se zeptej at mas klid v dusi. Hele zatim se na to vyprdni a dej si jabka, ty ti pomuzou, nebo svestkovej kompot, hrusky. Vis jak spousta bylin se treba v zacatku nedoporucuji a taky to je priroda..takze ja osobne bych se zeptala. Nebo si vyhledej vylozene info o tom jitrocelu indickym…jsou to snad slupky od seminek..
@Payus píše:
@Jitule K me na zacpu stacili jabka..hodne jablek
Já jedla 3 jablka denně a nic…a po tom železu to bylo ještě horší. Teď už mám klid.
@Payus minula dodavka prisla ok, tak treba ted ta dalsi bude zase v pohode
my na nozky taky zatim nic nemame, taky to musim omrknout. No zatim zadny velky nadseni, ale pricitam to tomu zlobicimu zoubku
ale ja se nevzdavam
v pondeli rano jdeme spolu pro chleba ![]()
@Coccinella 13 ja na ted kdyz bejva hnusne pro sichr pujcila capky od „nosnice“ z vesnice od vedle
a na podzim jsem koupila, ale jsou 12,5cm tak snad mu nebudou obri, jinak holky radily teplejsi vyssi fusekle..jujky a uz je potvora aspon prorizlej? Ja dnes taky premyslela nad zubama..Denca byl protivnej, furt honi jazyk a vrzal celej den jak stary vrata…ale prijde mi to moc brzy.. dostat do nej i mliko byl problem, ale videl flasku s cajem a pusu dokoran.
Pockej, zvykne si a az uvidi jak vam to sekne bude nosenec jedna basen. Akorat teda jsem rikala slintacky super…ale ja mam vzdycky durch triko jak me slinta, takze by byl dobrej dle me slintak i pod ty prcky ![]()
@Lamicka2016 Zdá se, že úplně v pohodě
http://www.vlaknina.cz/…-dotazy.html