Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet @MiliKuu taky me to rozbrecelo
tolik pravdy, Baru ty jsi tak dobra duse
ted jak si to napsala…vzpomela jsem na Tecku
? Pamatujete? Taky to mela moc slozite, zajmalo by me jak se asi ma…
@Lamicka2016 trdlo, copak nectes mezi radky jak ti kazda chce pomoct
? Zbytecny omluvy za odsunuti diskuze…vzdyt o to vubec nejde Lamco, snazime se ti otevrit oci. Tou vykreslenou culikatou holkou se akorat zakopavas hloubeji a hloubeji..tak holt si v tech predstavach videla holku od sousedu no, co si prisla hrat s Oliverem a spatne sis to vylozila
co kdyz je tohle vsechno zkouska jak moc o vsechno stojis aha?…
@Payus Šiš, holky, nebulte mi tu
Na Tečku myslím dost často, chvikku jsme si psaly, ale pak se odmlčela. Už pár dnů si říkám, že jí musím napsat…
@Ba-stet kdyby jste si psaly tak ji moc pozdravuj holku jednu. Doufam ze ji to nakonec taky vyslo ![]()
Jeee na tečku taky občas myslím. A ještě Kiki nebo jak měla ten nick. Ty to tu s námi „otvíraly“ viďte ![]()
@kocourek88 presne tak Cici, holky s nama otviraly drbarnu
ty jo uteklo to…a Danikovi uz je pul roku… ![]()
@Lamicka2016 já nepochybuju, že toho máš za sebou hodně, to my všechny tady… ale to super je před tebou, užívej si těhotenství, je to fakt krásné období (kor když ti nic není), co rychle uteče… zatím se jen stresuješ a už máš třetinu za sebou
klid, nohy nahoru, pomalinku, jak ti hlava dovolí, se přenastav na toho chlapečka, máš na to ještě víc než půl roku
a uvidíš, že to bude super ![]()
@Payus píše:
@Lamicka2016 trdlo, copak nectes mezi radky jak ti kazda chce pomoct? Zbytecny omluvy za odsunuti diskuze…vzdyt o to vubec nejde Lamco, snazime se ti otevrit oci. Tou vykreslenou culikatou holkou se akorat zakopavas hloubeji a hloubeji..tak holt si v tech predstavach videla holku od sousedu no, co si prisla hrat s Oliverem a spatne sis to vylozila
co kdyz je tohle vsechno zkouska jak moc o vsechno stojis aha?…
Nehledě na to culíky můžou mít i kluci
![]()
@Payus tecku taky pamatuju, radila mi nějak ze začátku studie
@Ba-stet když ty tak vládneš slovem
(btw přišla jsem na zakopaného psa kopacího míče - je moc velký
- připravuju menší na zkoušku
)
@MiliKuu Jo? A jakej průměr budeš dělat? Ja teď musim makat do prace, ale o víkendu to snad střihnu 🙏
@Ba-stet zkouším tu 15tku
malý si docela hraje s balonkem od mojí babičky, ten má průměr 10, tak uvidím ![]()
@Coccinella 13 prosím tě, ovocný příkrm na svačinku se též ohřívá? ![]()
@MiliKuu ja neohrivam jablickovej nechavam pokojovou teplotu (ale Denanovi to moc nejede)…ty jo, nad tim jsem se nikdy nezamyslela zda to ohrivat
u obidku to je jasny ze jo ![]()
@Kriistyna píše:
@Lamicka2016 tak by jsi se měla co nejdříve srovnat a brát to tak jak to je nebo o to miminko prijdes a buh ví, jestli ještě někdy otehotnis.Vaz si toho a užívej si to, já takový komfort nemám a jestli vůbec někdy budu mít.
Přesně tak… tohle je rouhání
@Payus píše:
Fakt dnes lituju ze sem sem vlezla.
@Kriistyna tobe zlaticko preju at uz se zadari, protoze vim jak te to trapi. Myslim.na tebe berunko naseneboj miminko bude Tynko
Taky držím palce!!!
![]()