IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
29.4.20 15:32

@Ba-stet @MiliKuu taky me to rozbrecelo :,( tolik pravdy, Baru ty jsi tak dobra duse :srdce: ted jak si to napsala…vzpomela jsem na Tecku :think:? Pamatujete? Taky to mela moc slozite, zajmalo by me jak se asi ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.4.20 15:42

@Lamicka2016 trdlo, copak nectes mezi radky jak ti kazda chce pomoct :srdce:? Zbytecny omluvy za odsunuti diskuze…vzdyt o to vubec nejde Lamco, snazime se ti otevrit oci. Tou vykreslenou culikatou holkou se akorat zakopavas hloubeji a hloubeji..tak holt si v tech predstavach videla holku od sousedu no, co si prisla hrat s Oliverem a spatne sis to vylozila :) co kdyz je tohle vsechno zkouska jak moc o vsechno stojis aha?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.4.20 15:46

@Payus Šiš, holky, nebulte mi tu :hug: :mrgreen: Na Tečku myslím dost často, chvikku jsme si psaly, ale pak se odmlčela. Už pár dnů si říkám, že jí musím napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.4.20 15:58

@Ba-stet kdyby jste si psaly tak ji moc pozdravuj holku jednu. Doufam ze ji to nakonec taky vyslo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
29.4.20 16:02

Jeee na tečku taky občas myslím. A ještě Kiki nebo jak měla ten nick. Ty to tu s námi „otvíraly“ viďte :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.4.20 16:07

@kocourek88 presne tak Cici, holky s nama otviraly drbarnu :D ty jo uteklo to…a Danikovi uz je pul roku… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.4.20 16:55

@Lamicka2016 já nepochybuju, že toho máš za sebou hodně, to my všechny tady… ale to super je před tebou, užívej si těhotenství, je to fakt krásné období (kor když ti nic není), co rychle uteče… zatím se jen stresuješ a už máš třetinu za sebou :hug: klid, nohy nahoru, pomalinku, jak ti hlava dovolí, se přenastav na toho chlapečka, máš na to ještě víc než půl roku ;) a uvidíš, že to bude super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.4.20 16:57
@Payus píše:
@Lamicka2016 trdlo, copak nectes mezi radky jak ti kazda chce pomoct :srdce:? Zbytecny omluvy za odsunuti diskuze…vzdyt o to vubec nejde Lamco, snazime se ti otevrit oci. Tou vykreslenou culikatou holkou se akorat zakopavas hloubeji a hloubeji..tak holt si v tech predstavach videla holku od sousedu no, co si prisla hrat s Oliverem a spatne sis to vylozila :) co kdyz je tohle vsechno zkouska jak moc o vsechno stojis aha?…

Nehledě na to culíky můžou mít i kluci :think: :lol: :pankac: :hug: :srdce: :* :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.4.20 16:57

@Payus tecku taky pamatuju, radila mi nějak ze začátku studie :andel: @Ba-stet když ty tak vládneš slovem :srdce: (btw přišla jsem na zakopaného psa kopacího míče - je moc velký :? - připravuju menší na zkoušku :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.4.20 18:51

@MiliKuu Jo? A jakej průměr budeš dělat? Ja teď musim makat do prace, ale o víkendu to snad střihnu 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.4.20 19:05

@Ba-stet zkouším tu 15tku :nevim: malý si docela hraje s balonkem od mojí babičky, ten má průměr 10, tak uvidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.4.20 20:06

@Coccinella 13 prosím tě, ovocný příkrm na svačinku se též ohřívá? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.4.20 20:29

@MiliKuu ja neohrivam jablickovej nechavam pokojovou teplotu (ale Denanovi to moc nejede)…ty jo, nad tim jsem se nikdy nezamyslela zda to ohrivat :think: u obidku to je jasny ze jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
29.4.20 20:36
@Kriistyna píše:
@Lamicka2016 tak by jsi se měla co nejdříve srovnat a brát to tak jak to je nebo o to miminko prijdes a buh ví, jestli ještě někdy otehotnis.Vaz si toho a užívej si to, já takový komfort nemám a jestli vůbec někdy budu mít.

Přesně tak… tohle je rouhání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
29.4.20 20:39
@Payus píše:
Fakt dnes lituju ze sem sem vlezla.
@Kriistyna tobe zlaticko preju at uz se zadari, protoze vim jak te to trapi. Myslim.na tebe berunko nase :srdce: neboj miminko bude Tynko :hug:

Taky držím palce!!! :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital