IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
29.4.20 23:04

@Payus Smoothie ze svíčkový s knedlíkem. Fuuj :D No to je právě vtipný, že všichni říkaj, že to taky jedli, ale když jsem se zeptala pár matek těch, kteří to tvrdili (v jednu chvíli jsme to slyšela fakt třeba od pěti lidí), tak ty se málem vyvrátily. Takže knedlík pro bezzubé kojence je podle mě stejný mýtus jako „dřív se rodilo na poli“. Ale je zajímavý, jak se to furt drží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.4.20 23:12

@Ba-stet asi tak, myslim si ze je to uplna blbost, nereknu s nekolika zubama ale to jsme daavno za pulkou roka ze jo…
Joo to mi pripomelo..dr rikal at to uplne nemixuju na pyre, ze trosku kousky at si zvyka…Dena to mel prvne s kousky (spatne jsem tu bramboru mixla) a vsechny kousky uspesne vyselektoval a vyplival :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.4.20 05:59

@Ba-stet @Payus tak knedlík se svíčkovou by mě nenapadl, ale v neděli jedem ukázat mrňouse mojí babičce, jeho prababičce, je to kus cesty a jedem tam poprvé… jelikož tam bude i moje matka, její sestra s manželem a jejich děti s partnery, bude to mazec a už teď mám osypky, co budou chtít malému cpát a dělat (za pasivní sed aspol) :zed: on jak je veliký, tak to mate, že už by měl umět toto a hento a kdesico :zed: když se po neděli neozvu, někoho jsem zabila a skrývám se v jeskyni :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
30.4.20 07:59
@Payus píše:
@Ba-stet jj Baru jedu podle toho. Denca zvlada v pohode obed, ale malou sklenicku, minule dal tu velkou ve 12 a do pul 6 nechtel mliko, takze davam na obed jen malou, abych ho neochudila o to mnozstvi mlika co ma vypit vid. K vece jsem zkousela tu kasi, prvne byla moc ridka tak mu vadila, ale hustci taky sporada. Ovoce mam kupovany jablicko a na to se netvari, jestli da 5 lzicek? A ted jsem koupila merunku tak uvidime. Vcera ale treba byl jen na mliku, nestihali jsme to od doktora, tak jsem to neresila.
@MiliKuu jinak moje mati se o velikonoce desne divila ze Denda jako nebude knedlik a svickovou…no ja myslela ze ji trefim :nevim: tak podle ni jsem desne pozadu a chudak kluk :mrgreen:

To si děláš srandu svíčkovou, jo? 🙈 Jako pochopím, že to zkusí v roce, ale teď 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
30.4.20 08:03
@MiliKuu píše:
@Ba-stet @Payus tak knedlík se svíčkovou by mě nenapadl, ale v neděli jedem ukázat mrňouse mojí babičce, jeho prababičce, je to kus cesty a jedem tam poprvé… jelikož tam bude i moje matka, její sestra s manželem a jejich děti s partnery, bude to mazec a už teď mám osypky, co budou chtít malému cpát a dělat (za pasivní sed aspol) :zed: on jak je veliký, tak to mate, že už by měl umět toto a hento a kdesico :zed: když se po neděli neozvu, někoho jsem zabila a skrývám se v jeskyni :zed: :lol:

Jeee, budu na tebe myslet 🤦 tyhle rádoby rady miluju…naši mi chtěli pořád parkovat kočárek dole v baráku a my byli v patře…že prý co plaším, oni to tak taky dělali… jenže já bez vysílačky ani ň a navíc mají včely a já mám koupenou síťku až na sporťák…tak jsem vždycky letěla dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
30.4.20 09:05

Teda clovek jeden den nestiha a tady takoveho psani :mrgreen:

@MiliKuu ovoce jsem urcite neohrivala. Asi by to nechutnalo ani mne :mrgreen: jen takovy normalne vlazny, ne zase ledovy. Kdyz to ten prvni den varis, tak to nechas vychladnout a z lednice jsem to mela vzdy vytazeny dobu. Jinak ja teda delala vse (zeleninu i ovoce) vidlickou, nic mixerem. Proste aby to nebyla kase, ale aby to melo trochu strukturu, aby si zvykal na kousky. ;) Tak jsem zvedava, jak na tom budeme se Saskou, az zacneme. Zatim se mi jeste moc nechtelo. Navic to vypada, ze ji zacina zlobit zoubek, tak cekam az bude vic v pohode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.4.20 09:29

@Coccinella 13 beru tos napsala presne, takhle mi to rikal i doktor s tou strukturou…ale Denca vsechny cucky vyplive..tak to ma bez struktury. Strasne me zaujala ta podlozka jak pises do kocaru..ujedu kus cesty a kluka hledam sesunutyho dole…s tim perim me to nenapadlo vubec. @MiliKuu :mrgreen: jezkovi voci, uvedomujes si jejich prevahu? Budu vysilat moc sil at te uchranime od trestnyho cinu :lol: @Jitule K jj Jito kdyby rekla drj mu trochu br kase…tak ani nepipnu..mno mozna bych pipala kvuli tomu mliku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
30.4.20 10:13

@Payus to nevadi ze to vyplivne, ale uz si na to v pusince zvyka :mrgreen: no jo peri, to vis, stara skola :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.4.20 11:39

@MiliKuu To teda bude zátěžovka 🙊 Pevný nervy a když tak napiš, velkoměsto Ti poskytne azyl :hug: Ale třeba to Milanek rozčísne sam. U nas byla poprvé od omezení vychazeni mama se segrou a Anka byla jak teremin. Čim blíž se přiblížily cizi ruce, tim vic vřískala 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.4.20 11:43

@Coccinella 13 To teda rada slyším, když mam ten drahej mixér, co mixuje totálně dohladka :roll: :mrgreen: Ale je fakt, ze máma říkala, že jsem dost dlouho odmítala příkrmy - a pak přišla na to, ze nechci pasírovaný, jen pěkně pomačkat vidličkou nahrubo. Frfňa už odmala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
30.4.20 12:11

@Ba-stet no tak to nebudes delat tak do hladka a vypnes to driv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
30.4.20 12:13

Holky je tady! Muzeme kdykoliv a hlave rychle do mesta ;) snad se v nem bude slecne libit :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.4.20 12:22

@Coccinella 13 dohladka je to asi za 5 vteřin :D Ale jasně, má to i pulsy, musim to nejak vykoumatm ale myslela jsem, ze se prave začíná hladkými sousty a že to Anka bude mit luxusní :)

Nositko je naaadherny. Ar dobre slouží. Ja už se snad taky vypravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
30.4.20 12:27

@Ba-stet no hladky ma mliko :mrgreen: ale tak zkusit to muzes :mrgreen:

Dekuji, dnes jdeme ke kamaradce na carodky, tak uz s nositkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
30.4.20 14:01

Holkyyyy, v pondělí jedemeeee, teď ni volali, je to super, mám to dostat cca koncem příštího týdne, to už by měly být i výsledky, takže když to dopadne dobre, tak hurá na transfer ⛄️⛄️. Teď ještě doufat, ze mi prodlouží pn, ze nepůjdu do práce v červnu těhotná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí