IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
3.5.20 23:22

@Ba-stet diky, snad to pujde ven stejne dobre jako dovnitr :mrgreen: no jo, s krtkem mame dve sady a pak jeste nejake talirky zvlast. Mam rada klasiku a celkem se mi prici vsechny ty americke blbiny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.5.20 05:55

@Ba-stet debata o ho…proběhla, na oběd bylo kuře na cibuli, to furt cpali mně a nechtěli pochopit, že to prostě nebudu, ptže cibul je ozkoušená, pro malé bříško nepřijatelná :roll: :lol: malému nic necpali :palec: akorát asi tak tisíckrát takovým fuj upištěným hlasem (co s tím ty báby - Moje matka, její sestra a babička mají :roll: ), že je Šikulkaaaaa, ty jsi taková šikulkaaaa :lol: jako když jsme jeli dom, měla jsem solidně nahučeno v hlavě, taky jsem usnula i s malým ještě před osmou :oops: :lol: @Coccinella 13 pěkně pěkně :potlesk: my máme taky Krtkové talířky, ale zatím je nepoužívám :oops: mám strach, že je malému rozbiju, než to udělá sám :lol: @Payus hlavně ta radost, když už jsme jeli dom :lol: a vidina toho, že nadlouho tam nemusíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
5.5.20 03:31
@Coccinella 13 píše:
My dnes zacaly se zeleninkou :mrgreen: tak nejak jsem mela pocit, ze je ten spravny cas ;) takze bio mrkev varena v pare, rozmackana vidlickou a par kapek bio panenskeho repkoveho oleje :jazyk: jo a taky nezbytny novy gumovy oblecek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Teda řekla bych že to je nejčistší miminko zatím co jsem viděla na prikrmech a ty jí takhle pomlouváš, prý nezbytný obleček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
5.5.20 06:57

:mavam: Ahuj holky, tak mi vzali tři zkumavky manželovi sperma a uvidíme jestli se něco najde.
Premyslela jsem, jestli těch 13 000 co dam teď za transfer jestli si to neschovam a nepřidam si to na nový odběr.
Asi se objedname tady v CB a uvidíme co řeknou.
Pokavad mi prodlouží PN, tak bych do toho nového odberu asi šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.5.20 08:20

@Kriistyna Kriisty, držím palce :hug: Kdy budou výsledky? A kdy se dozvíš, co pn???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.5.20 08:23

@Jitule K tak oblecek pro pripad nehody :mrgreen: ale ono kdyz se nemixuje, tak to neni tak desne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
5.5.20 08:47

@Ba-stet Dekuji :hug: doktorka se divila, ze neznáme příčinu a ze nám to nejde už tak dlouho.
A ze když máme krásná embrya, ze je to divny :zed: no nic nového :lol:
Proto mě napadl i ten nový odběr, už vím do čeho půjdu, budu v klidu a bez stresu a snad už by to dopadlo lip :nevim:
Jak je ten svátek, tak říkala, ze až v pondělí, ze ji mám uhanet, ze snad to bude co nejdříve.
PN doufám co nejdříve, konci mi to 30.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.5.20 10:45

@Kriistyna moc moc budu drzet palce :hug: @Coccinella 13 proste mala frajerka :potlesk:
Ja vcera zacla tvorit korale…za cestu na postu a zpet jsem mela od Deni uplne mokry prsa…tak snad bude cumlat ty korale a me necha suchou. Prikladam foto naseho cunatka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
5.5.20 11:00

@Payus dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.5.20 11:08

@Payus Krásný :srdce:. Ja chci tak neco navliknout, i když po vytvoření závěsů na hrazdu a šňůry na dudlik tu mam takové neladící zbytky. Ale potřebuju to spíš na zabaveni ruky při kojení, Anka začala pěkně drápat. Musim pořešit, co budu mit kolem krku, aby se mi to nezařízlo, až zatáhne. Asi satenovou stužku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.5.20 11:14

@Payus a nechystaji se mu uz taky zoubky? Ty korale jsou super, taky chci neco Sašce udelat. Potrebovala by snurku na dudlik a nejake hryzatko. Moc se mi to libi, ale objednavat hotove to vyjde na pěknou dardu :roll: takze bych mela zacit šetřit. Ale sama bych to mozna zvladla :oops: kde jsi kupovala ty koralky a zvířátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.5.20 11:19

@Kriistyna Snad to bude ta pravá a konečně Ti pomůže 🙏 Na to nové ivf se ji určitě zeptej, i co by doporucila jako podporu. I když těžko ještě můžeš udelat víc. Moc přeju, aby se to už hnulo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.5.20 11:24

@Coccinella 13 Cocci, zvladla bys to určitě (i kdyz ty korále taky nejsou nic levného, ale ty hotové vevi jsou fakt za ranec). Já budu ještě nejake asi objednávat, kdyby ses na to necítila, tak Ti to klidne navliknu a pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.5.20 11:30

@Ba-stet no snad to zvládnu :mrgreen: a na jakych strankach objednavas? Mas nekoho vyzkouseneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.5.20 11:42

@Ba-stet @Coccinella 13 ja objednam na tvorit je radost. Ted obj i ruzove korale tak kdyby nekdo neco chtel udelam poslu. Kupuju i ty dreveny kousatka. Akorat furt dumam jak to ukoncit treba na tom dudliku aby se to nedej boze nepovolilo. Jinak hotove korale a kousadla to je predrazeny silene… A treba kousaci kolecko z koralu, jak ukoncim a zacistim aby uzlik necucel…no nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí