IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
1.5.20 22:38

@Payus no prorizlej jeste neni, jen je tam boule :roll: tak snad to uz nebude dlouho trvat. Tak nektery deti maji zoubky driv, ale taky je pravda ze ae to tam v te dasnicce muze chystat i dyl… Ja taky doufam, ze si zvykne. Hlavne teda az vyrazime do mesta a pochopi jak bajecnej ma rozhled oproti kocaru :mrgreen: jj, ponožky mame, ty nosime normalne silnejsi kdyz nekam jdeme. Ale pokud ji to bude vyhovovat, tak na podzim vse poridime ;) a slintaku mame snad dvacet :mrgreen: Saška totiz nejdriv ublinkavala a ted slinta jak bernardyn. Takze tech mame zasobu a rozhodne se bez minimalne peti cistych nepoustime z domu :mrgreen: jinak velikost jsem vybrala od 8 kg, myslim baby plus. U nozicek je to jeste o fous vetsi, ale to jde poresit satkem nebo masli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.5.20 23:29

@Coccinella 13 ty jo to je vychytany, to jsem si ani nevsimla ze to tam je (masle). Ja koukala ze mam udanou vel baby EU a snad od 7kg a 68 cm, no nesplnuje chlapec zatim ani jedno :) Holky s timhle modelem nadelate parady a presne jak pises, mala bude jak na rozhledne :D to podej pak zpravu jak se stradovalo pro chlebik :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.5.20 00:39

@Payus tak to mate o velikost mensi od nas. Tu jsem původně objednala, ale po tom co slecna pribrala kilo za 14 dni jsem to jeste honem rychle zmenila :mrgreen: jinak mašle neni k nositku, to jsem tam proste jen pridelala, abych to trosku stahla nez „doroste“ ;) poradila mi to tez pani Nadezda ;) posilala jsem ji fotky, jak si Saška „hovi“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.5.20 05:58

@Coccinella 13 nejsem teda žádný odborník, ale nemáš to tou mašlí stažené moc? Ono to možná dělá i ta fotka, ale nosítko, aby bylo správně ergonomicky, má mít dítě od kolínka ke kolínku :oops: aby drželo celá stehýnka směrem nahoru, do písmene M, zadeček níž, kolínka výš :oops: říkám, nejsem extra odborník a třeba je to fotkou :oops: ale i to může být důvod, proč se jí to nelíbí, že jí to nevyhovuje mezi těma nožkama :oops: a jinak se zoubkama nás drtíte, malý nemá ještě nic :) ne teda, že by mi to vadilo :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.5.20 06:03

U nás včera návštěva proběhla v pohodě, ségra s přítelem tu byli po skoro 3měsících a malý ani neceknul :) ale je pravda, že na ségru se i po skypu směje jak měsíček na hnoji, svůdník jeden :mrgreen: podle ní (studovaná fyzio) je šikovný, ALE!!! má málo posílený krček a trapézky :zed: takže mi hned ukázala pár cviků a už jsme rovnou začali cvičit :oops: :lol: (jako je pravda, že jsem si říkala i sama, že ta otočka na bříško je furt víc v záklonu, než bych si představovala, i když už je to mnohem lepší než ze začátku :think: ) tak jsem zvědavá, co řekne mudra ve středu na půlročce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.5.20 09:13

@MiliKuu A co cvičíte? Anka na otočce tvrdě maká, když leží na dece, jede: vpravo, střed, vlevo, střed. Zatím končí na boku, ale v pátek se i na tvrdým dotočila až na břicho a skřípla si pod nej ruku a uvízla. Já jí furt říkám: mladá dámo, na tohle máš ještě dost času :cert: Ale to dítě si prostě dělá, co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.5.20 10:21

@Ba-stet No jak píšeš, na strany, boční vzpřímení, na overballe bříškem (dohromady je to sedm cviků), všechno motivované na sklon hlavy dolů, ne na záklon, jak si to mladý pán vymyslel sám :roll: :lol: všechno nejlepší Anince k třetím výměsíčninkám :kytka: už zvládáte ty koně lépe? Že bys ji tím tak nastartovala, že už se chce i točit, zvědavka jedna? :lol: jako pokud to bude dělat technicky správně, proč by se nemohla otočit už teď že :D ony holčičky prý bývají šikovnější a kluci spíš lenoši :lol: Milánek je toho leckdy živým důkazem - včera zrovna na tom overballe asi po druhém opakování cviku prej už stačilo, rozplácl se na něj a ocucával, ségra s ním zkoušela hnout přes hračky, zvuky, všechno možné a prd :lol: ale zato podívej, co dostal, ségra pro něj uháčkovala 23cm vysokou pandičku :srdce: (a já jsem z ní úplně hotová :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.5.20 10:22

@MiliKuu je to blbe vyfocene. S masli je to prave lepsi, protoze mela otlacene nozky. V realu to tak moc stahnute neni. ;) no o zuby fakt nemusis stat. U nas to teda neni takovej prusvih, ale nektere deti to davaji o dost hur… ale treba vy uz mate krik vybranej na prdiky :hug:
No Saška by taky potrebovala posílit. Takova sestra neni k zahozeni :mrgreen: co cvicite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.5.20 11:03

@Coccinella 13 Jako sestra, co háčkuje, nebo že je fyzio? :lol: je to sedm cviků, ono se to blbě popisuje, když to člověk nevidí (jestli to mám zkusit, tak mi dej vědět a čas, je to nadýl) :oops: ale říkala, že by to posílil i bez cvičení časem, ale takhle to bude rychleji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.5.20 11:28
@MiliKuu píše:
@Ba-stet No jak píšeš, na strany, boční vzpřímení, na overballe bříškem (dohromady je to sedm cviků), všechno motivované na sklon hlavy dolů, ne na záklon, jak si to mladý pán vymyslel sám :roll: :lol: všechno nejlepší Anince k třetím výměsíčninkám :kytka: už zvládáte ty koně lépe? Že bys ji tím tak nastartovala, že už se chce i točit, zvědavka jedna? :lol: jako pokud to bude dělat technicky správně, proč by se nemohla otočit už teď že :D ony holčičky prý bývají šikovnější a kluci spíš lenoši :lol: Milánek je toho leckdy živým důkazem - včera zrovna na tom overballe asi po druhém opakování cviku prej už stačilo, rozplácl se na něj a ocucával, ségra s ním zkoušela hnout přes hračky, zvuky, všechno možné a prd :lol: ale zato podívej, co dostal, ségra pro něj uháčkovala 23cm vysokou pandičku :srdce: (a já jsem z ní úplně hotová :oops: )

Díky za přání, zrovna dnes je nějaká výjimečně mrzutá. Dokonce i muž s ní ztratil trpělivost, a to je jeho indiánské jméno Vydržím-všechno :D

Koně jede podle mě dost dobře (pokud to teda dělá technicky správně a netáhne to třeba zádama, to nepoznám). Změna proběhla asi před týdnem nebo dvěma, když se záštiplně napřímila před zrcadlem a najednou se fakt viděla. Myslím, že v tu chvíli pochopila, že to k nečemu je a pase celkem svorně. Akorát to teda nikde neukazuje :roll: O přetáčení se snaží už delší dobu, ale teprve teď pochopila, že musí zapojit i ruce. Velkou radost z toho nemám, myslím, že všechno má svůj čas a měla by to zvládnout postupně. Takhle jsem tu dávala fotku, jak genius pase ve třech týdnech a víme, jak to dopadlo potom, že :roll:

Ta panda je mimořádně boží 8o Jak je uháčkovaná? Z nějaké chlupaté příze? Tu bych sama chtěla, slintalům bych ji nepůjčila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.5.20 12:31
@MiliKuu píše:
U nás včera návštěva proběhla v pohodě, ségra s přítelem tu byli po skoro 3měsících a malý ani neceknul :) ale je pravda, že na ségru se i po skypu směje jak měsíček na hnoji, svůdník jeden :mrgreen: podle ní (studovaná fyzio) je šikovný, ALE!!! má málo posílený krček a trapézky :zed: takže mi hned ukázala pár cviků a už jsme rovnou začali cvičit :oops: :lol: (jako je pravda, že jsem si říkala i sama, že ta otočka na bříško je furt víc v záklonu, než bych si představovala, i když už je to mnohem lepší než ze začátku :think: ) tak jsem zvědavá, co řekne mudra ve středu na půlročce :oops:

Můžu tě poprosit o fotky těch cviků? Určitě nebudou na škodu, aspoň ho trochu zabavím něčím novým… 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.5.20 12:32
@Ba-stet píše:
@MiliKuu A co cvičíte? Anka na otočce tvrdě maká, když leží na dece, jede: vpravo, střed, vlevo, střed. Zatím končí na boku, ale v pátek se i na tvrdým dotočila až na břicho a skřípla si pod nej ruku a uvízla. Já jí furt říkám: mladá dámo, na tohle máš ještě dost času :cert: Ale to dítě si prostě dělá, co chce.

To máš šikovnou holčičku! Mě tu prdku prostě nepřehodí 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.5.20 12:33
@MiliKuu píše:
@Ba-stet No jak píšeš, na strany, boční vzpřímení, na overballe bříškem (dohromady je to sedm cviků), všechno motivované na sklon hlavy dolů, ne na záklon, jak si to mladý pán vymyslel sám :roll: :lol: všechno nejlepší Anince k třetím výměsíčninkám :kytka: už zvládáte ty koně lépe? Že bys ji tím tak nastartovala, že už se chce i točit, zvědavka jedna? :lol: jako pokud to bude dělat technicky správně, proč by se nemohla otočit už teď že :D ony holčičky prý bývají šikovnější a kluci spíš lenoši :lol: Milánek je toho leckdy živým důkazem - včera zrovna na tom overballe asi po druhém opakování cviku prej už stačilo, rozplácl se na něj a ocucával, ségra s ním zkoušela hnout přes hračky, zvuky, všechno možné a prd :lol: ale zato podívej, co dostal, ségra pro něj uháčkovala 23cm vysokou pandičku :srdce: (a já jsem z ní úplně hotová :oops: )
to je prostě krása a to vážně jen nelichotím :smiling_face_with3_hearts:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.5.20 12:54
@Jitule K píše:
To máš šikovnou holčičku! Mě tu prdku prostě nepřehodí 🙈

Hele, jak jsem psala - to už tady bylo s tím pasením. Ve třech týdnech vypadala jako genius a teď máme napařenou vojtovku :D Takže mě tyhle brzké úspěchy moc neoslňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.5.20 13:53

@Ba-stet take se pripojujeme s Dencou ke gratulacim. A s prijemnosti jsou na tom robatka stejne…on vubec nechce jist…ale vubec, musim mu nacpat dudana a v nepozorovany chvili vymenit za lahev, jinak by nic nesnedl..
@MiliKuu panda je upa boziii :hug: no vidis jak jsi to zmakla a bez ztraty na zivotech :dance: @Coccinella 13 ha to je mi vychyt, njn pani Nadezda proste vi :palec: tesim se kazdym dnem vic a vic. Matymu rostly tehda vsechny 4 najednou, to jsme byli az na pohotovosti jak byl apatyckej a v horeckach. Denan jen vrze a je furt nespokojeny :mrgreen: a dnes prijede mama…tak by novy tvare mohli zafungovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí