Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coccinella 13 Saška je absolutně boží
A co máš za polštářek? To je proti predilekci? Uvažuju nad tim, Anka pry začíná mít slehlou hlavu ![]()
@MiliKuu jj, uz je to slecinka. A kdybys videla jak byla důležita, kdyz najednou videla ven z kocaru
no proste sranda ![]()
@Jitule K děkuji
taky ji casto „dlachnim“ ![]()
@Ba-stet dekuji
polstarek nemame zadnej, mam tam normalne perovou podlozku. Kdyz byl Pavlík malinkej, tak mi v tom kocare porad „plaval“, je breznovej tak uz fusak nemel. Tak jsem mu nechala usit presne na dno kocaru podlozku/polstar vyplnenej perim a krasne si tam hovel a uz nikam nejezdil. No a ted jsem to opet vytahla
a damicka je spokojena
![]()
@Coccinella 13 Aha, to byl muj doplňující dotaz - jak vystele kočár, kdyz uz je teplo na fusak. Tak to je fajn tip ![]()
@Lamicka2016 tak by jsi se měla co nejdříve srovnat a brát to tak jak to je nebo o to miminko prijdes a buh ví, jestli ještě někdy otehotnis.
Vaz si toho a užívej si to, já takový komfort nemám a jestli vůbec někdy budu mít.
@Kriistyna Budeš ho mít, kočko
Všichni věříme, že už brzy. Jen aby ta Mali začala makat ![]()
@Kriistyna Stydím se i sama před sebou. Natož pak před někým, kdo se snaží stejně jako nedávno já
Emoce, ale chodí bez varování. Možná jsou dva dny málo a zbytečně na sebe tlačím ![]()
@Lamicka2016 si delas srandu? Promin lami ale prober se uz, chtela si snad miminko ne? Rouhas se rouhas devce.. Abys pak nelitovala… Srr resis absolutni kravinu, co by dala moje kamoska za zivyho kluka, minuly tyden porodila mrtvou holcicku, tak tady to mas a premyslej trochu… uz snad das pokoj s takovejma blbosma!
moc se omlouvam, ale tos me nakrkla…myslela jsem ze to byl chvilkovy zachvev ne ze se v tom hodlas tak pastit…
Fakt dnes lituju ze sem sem vlezla.
@Kriistyna tobe zlaticko preju at uz se zadari, protoze vim jak te to trapi. Myslim.na tebe berunko nase
neboj miminko bude Tynko ![]()
@Lamicka2016 proc nam, omluvit by ses mela svymu synovi…ten citi ze mamince neni po chuti, chudak… Promin ale pisu ti to od srdce, nechci byt zla, ale to mimnko za to nemuze co ty sis nalajnovala a usmyslela…Tyna ti to napsala spravne bud rada ze to povedlo a nerouhej se ![]()
@Lamicka2016 Napiš nebo zavolej sem https://www.amfia.cz/. Já u ní byla osobně, ale vím, že dělá konzultace i po Skypu.
Edit: Nenech se odradit tím ezo nánosem.
@Ba-stet děkuji, mrknu na to. Včera jsem ti o ten kontakt chtěla psát. Dám si ještě pár dnů… hlavně dnů, kdy nebudu sama doma čas. Pokud se to nezlepší pak paní ráda napíšu.
@Payus
Spíš mi přijde, že jsem nakrkla Vás než chlapečka v bříšku
Já popravdě oslovila zrovna tebe, protože si pamatuji, že jsem ti psala už tenkrát když jsi chtěla holčičku, že se nemáš za co stydět, protože já mám taky vysněnou holčičku a kluka bych obrečela…nevím proč, ale pamatuji si to. Proto jsem čekala spíš radu co ti pomohlo rychleji obrátit.. ale ono se to asi jinak vnímá, když už jsi jeden porod a prcka zažila než nám, které jdeme do neznáma a tu bezmeznou lásku známe jen od zvířátek ![]()
@Lamicka2016 ano a taky jsem ti napsala ze v ty chvili kdy ja se trapila klukem Faf o miminko prisla…tim moje spekulace skoncili, protoze v tu chvili bych si nakopala..a to jsem ti napsala. Pomohla mi ledova sprcha od Fafy. Protize jsem se chovala jako husa! A tu rdu si ode me kote dostala…a fakt jsem necekala ze se v tom tak pastis.. Je mi jasny te jsem ted ta zla, nechapava…ale tak ti neni, naopak chapu vic nez dobre a snazim se ti pomoct, ale ne chlacholenim
@Lamicka2016 lami já taky nejdřív byla „zklamaná“ z toho, že nebude holčička, šatičky, čelenky atd. Ale popravdě jen chvilku. Možná den? Už nevím. Teď bych toho mýto smíška nevyměnila ani za nic!
Tenkrát jsem koukala na různý prďácký věci pro chlapečka a koupila mu krásnou soupravičku na sebe. Když mi to za pár dní přišlo a já viděla, jak jsou ty věcičky krásný, tak od tý doby jsem se začala regulérně těšit. Zkus to třeba taky? Když si najdeš já nevím nějaký pěkný hadříky na něj nebo začneš projíždět inspiraci dětských ulicích pokojíčku, myslím, že by tě to mohlo naladit na tu správnou vlnu.
Hlavě ty pocity v sobě nedus. já si myslím, že ono to fakt vstřebáš a bude to dobrý. My výkon té ti měly podpořit, i když se takhle „rouháš“, když z toho sama jsi špatná ![]()
Příspěvek upraven 29.04.20 v 14:21
@Payus kočko, ale já se jí musím zastat - ona si přece uvědomuje, že tohle je špatně, ale nemusí přece hned dostat takový nářez. Je to rouhání, ale když jo tady budeme nadávat, tak to jo přece moc nepomůže
někdo se s tím srovnává třeba pomaleji ![]()