IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
27.4.20 17:13

@Ba-stet krásně napsané. Já vím, že se to zlomí :srdce: o za to nemůže. Dnes na UTZ spinkal.
Manžel, když viděl jak jsme hotová, že to jsou dva kluci, tak řekl, že klidně pro mě zkusí pak ještě jedno IVF a pokusit se o tu holčičku. Tak ještě uvidíme co nám budoucnost přinese :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
27.4.20 17:47
@Coccinella 13 píše:
@Jitule K Saška k nemu ma jeste saty :oops: dostala to ted k svatku, uz se taky moc tesim az to bude nosit :mrgreen: stejne to desne leti, nedavno jsme je v Cube „dostali“ a uz jim je 5 mesicu :mrgreen:

Jejej to je parády :dance: někdy mě mrzí, že nemám holčičku, všechny ty šatičky, punčošky, čelenky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
27.4.20 17:49
@Lamicka2016 píše:
Ahoj holky tak čekáme chlapečka a druhe embryo je také kluk. Já si vysnila holčičku a te už se v životě nedočkám :?

Buď ráda, víš kolik by stály všechny ty sukýnka, čelenky, punčošky, halenky atd atd? 😂třeba se povede přirozeně… gratuluji moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
27.4.20 17:51
@Lamicka2016 píše:
Já vím holky že je to rouhání :oops: ale 5 let a touzeni po holčičce se nezapře a musí se to zlomit samo asi. Vím to hodinu no :roll:

Teda plácla bych tě přes zadek takhle se rouhat!!! Co by za to jiná dala…nic ve zlém, ale plácla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
27.4.20 17:59

@Jitule K já vím i se stydím a není mi z toho pocitu dobře :oops:, ale já si představovala prostě jak se mnou bude moje dcerka sbírat ovoce, péct mňamky, perníčky na Vánoce a ne střílet na zahradě z praku a mít pokoj plný aut :andel:

Holky vím, že zdravé dítě je nejvíc nechci se rouhat, ale neumím zas to zklamání úplně udusat no :?

Jitu já jsme po dvou mimoděložních takže přirozeně u nás bohužel, ale manžel když mě viděl, že nebude moje vysněná holčička, tak řekl, že klidně zkusíme ještě jedno IVF a budeme doufat v holku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
27.4.20 18:09

@MiliKuu teda Milanek je krason :srdce: a uces maji se Saškou hooodne podobny :mrgreen:

Holky taky rveme prachy do stareho, takze vam rozumim.. jen my tam jeste nebydlime :nevim:

@Lamicka2016 kluci jsou bezva, uvidis ;) ja vzdy chtela holku a po zkusenosti s Pavlíkem by mi druhy kluk nevadil ;) aspon si vic vyhraji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
27.4.20 18:10

@Lamicka2016 no upřímně si myslím, ze už by sis od IVF měla dat pokoj a brát co je a být rada i za kluka. Není to vůbec zdravé a teď mas pro co žít a potřebuješ být zdravá a ne do sebe cpát pořad nějaký svinstvo a ještě ani nevíš, ze se to povede. Potřebuje té ják manžel, tak syn a pect s tebou muže úplně stejně jak ta holka… třeba i když bys měla holku, můžou ji zajímat auta úplně stejně jako kluka… to neovlivnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
27.4.20 18:12
@Jitule K píše:
Jejej to je parády :dance: někdy mě mrzí, že nemám holčičku, všechny ty šatičky, punčošky, čelenky :hug:

Chapu, taky jsem to zazila s Pavlikem :mrgreen: na holky botu tri regaly a pro kluky sotva jedna police… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
27.4.20 18:12

@Coccinella 13 buď ráda, že ve starém nebydlíte. My už 3 roky rekonstrujeme a rovnou tu i bydlíme a je to mazec. V podstatě nejhorší je ne něco udělat, ale hned po tom klidně po 1 dni práce to dát do stavu obyvatelného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
27.4.20 18:14

@Kriistyna já vím jak to myslíš a myslíš to správně :hug:…ono s to snad brzy zlomí :andel:
budeš volat v sobotu do ISCARE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
27.4.20 18:14

@Lamicka2016 a kdo rika ze nebude pect? Pavlik kuchyni zboznuje a pece se mnou :hug: a pak teda honem zase strilet s tatou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
27.4.20 18:19

@Lamicka2016 no my to vzali dost z gruntu… podriznout, vykopat podlahy… v podstate to bylo neobyvatelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
27.4.20 18:22

@Lamicka2016 volala jsem dneska a ještě se neví, kdy bude ordinovat a mám to zkusit příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
27.4.20 18:24

@Coccinella 13 my též. Z původního tu zbylo jen schodiště, které je dubové a krásné jen jsme ho museli celé obrousit. Teď máme patro plus půdu komplet a boříme spodní patro a také z gruntu. Na druou stranu s prckem je to těžší. My tady posouváme jen 5 psů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
27.4.20 18:25

@Kriistyna kamarádce psala přímo Mali, že od května :roll: Dávají si načas tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí