Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiliKuu no mozna po tom ani patrat nebudu ![]()
@kocourek88 ja do prace vstavala po pate, ale to se mi ted fakt nechce
tak v tech 8 se to da prezit a nekdy to protahne az do 9.30
a spat chodi tedy take po te osme, max pul devátá ![]()
Ahoj všechny holky a @Ba-stet díky za optání, máme se dobře, včera byly Danince 2 měsíce, nějak se mi tomu ani nechce věřit. Už nám přišla faktura za skladování toho posledního embrya a manžel to úplně v klidu automaticky zaplatil, takže cca za 11 měsíců odteď si ho nechám zavést a ať to dopadne, jak má. Karanténu zvládáme, celkem to všem prospívá, děti jsou víc spolu a je čas i na to, co by normálně nestíhaly kvůli škole a kroužkům. Třeba že holky spolu pečou koláč, kluci udělají hamburgry k obědu a tak. Škole se věnujem ve všední dny 9-12, nepřeháníme to. Já jsem taky krásně odpočatá, ono se to nezdá, ale když se nekoná to lítání a vyzvedávání ve škole, ve školce, na hudebce, na sboru, na sportovkách, o šachách nemluvě, je to docela pohodička.
@kocourek88 my už máme zdárně za sebou rohlík, sedm zelenin a dvě masozeleniny, dneska budu dávat třetí
akorát jsem ještě navíc začala předevčírem koketovat s myšlenkou na večerní kaši navíc
rozjet to na více frontách
podle toho, co mi říkala minule mudra, už by mohl zkoušet
uvidíme no 😁 a jsem ráda, že už jsme začali, ptže on je fakt veliký a opravdový jedlík, i teď, když už je přikrmován (furt ale ne plnou dávkou, pořád se ještě docucává mlékem), se u jídla lačně dívá každému do pusy a pomlaskává si
jídlo papá pěkně, sám otvírá pusinku na lžičku, prostě to tak nějak zapadlo
![]()
Děvčata, ten klouček mě zaměstnává čím dál víc, moc sem nestíhám chodit. Dneska mu je 5 měsíců, tak jsem mu vyzkoušela klobouček na léto, musí do něj ještě dorůst, doufám ![]()
@Ba-stet tak Baru - moje zkušenost - RSko jsem poslala dál
nějak nesedlo Milánkovi, jak je zvyklý na nosítko a mně popravdě nešlo moc dobře utáhnout si myslím, asi jak už je těžký
co ten tvůj kolotoč? Už jsi ho pokořila?
Já teď bojuju s puzzle ballem, to je prcání
ale tak snad se malému bude líbit
![]()
@MiliKuu píše:
@Jitule K to ke kouzelňáka co manžel, už nezlobí?
Zlobí, ale asi můj týdenní odjezd zabral. Poprvé za 5 let vyluxoval a vytřel 😂
@MiliKuu Fakt? Ja tomu RS taky nepřišla na chuť. Nepodařilo se mi to ani jednou utáhnout tak, abych neměla pocit, ze musím Anku přidržovat, a ještě mě z toho hrozně bolela záda ![]()
Na puzzle ball jsem zvědavá. Dej vědět, jestli má úspěch. Kdyžtak bych ho zadala švagrové. Ja na to kašlu, pochybuju, že by mnou vyrobený šišaty nepravidelný dvacetistěn něco rozvíjel ![]()
Kolotoč je hotov od pátku, ale celý víkend jsme byli v luftu, tak ho dnes musim vyvážit a zavázat. A vymyslet, jak ho umístím. V pátek jsem zaky přestavěla Ančin pokoj podle Montessori a teď se mi hodí ten stojan postavit tak, aby byl za hlavou (a kolotoč nad hlavou), což se nema ![]()
@Jitule K taky jsme dnes zkousely novy letni kloboucek ![]()
Příspěvek upraven 27.04.20 v 11:49
@MiliKuu kote ja jsem furn na zahrade jak to jde. Kdyz Denan zavre oci tak se snazim dohanet vsechny resty z lonska…no a ze jich na zahrade je. Kupuju caje od sunarku..ale jsou lehce slazene mi prijde..kupuju fenyklovy, sipek s boruvkou a medunku s hruskou ten je asi nejchutnejsi
@Coccinella 13 Dena ma zejtra druhou hexu. Co nositko? Uz strihas metr a tesis se? Ja se tak tesim…doufam ze Denan nabere a bude uz se blizit k 7kg nebo k 68 cm…vybrala jsem nositko od 7kg ja husa
pred mesicem mel 5,5kg ![]()
@Coccinella 13 píše:
@Jitule K taky jsme dnes zkousely novy letni kloboucekPříspěvek upraven 27.04.20 v 11:49
To je kočička…já už bych ten klobouček chtěla, aby mu byl ![]()
@Payus píše:
@MiliKuu kote ja jsem furn na zahrade jak to jde. Kdyz Denan zavre oci tak se snazim dohanet vsechny resty z lonska…no a ze jich na zahrade je. Kupuju caje od sunarku..ale jsou lehce slazene mi prijde..kupuju fenyklovy, sipek s boruvkou a medunku s hruskou ten je asi nejchutnejsi@Coccinella 13 Dena ma zejtra druhou hexu. Co nositko? Uz strihas metr a tesis se? Ja se tak tesim…doufam ze Denan nabere a bude uz se blizit k 7kg nebo k 68 cm…vybrala jsem nositko od 7kg ja husa
pred mesicem mel 5,5kg
Já nosítko prodávám, malý v něm řve jak pavián, zkusila jsem to xkrat ani náhodou 🤦