Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet o tom jsem nepochybovala, že to bude hezké
@Coccinella 13 tak to ti nezávidím dnes, u nás je to dnes lepší než včera, ale teda taky žádné terno ![]()
@Ba-stet no pristi tyden budu muset skocit k detske s temi papiry a domluvim se s ni co dal. Celkem me překvapila, jak je pecliva a snazi se na to prijit a nic nezanedbat. Tak uvidime co vymysli…
@MiliKuu no tak to musis brat tak, ze za to peklicko s Milankem bude dalsi ditko za odmenu ![]()
Ahoj holky. Po delší době jsem zase mája čas a zavítala sem. Koukám, že všechny řešíte nějaké problémy
chudák Milánek, snad to fakt brzy přejde.
7 nad je vše celkem v pohodě, malý už má první dva zuby a docela to snáší dobře, jen já snáším špatně, že začal vstávat kolem 6 ráno ![]()
@kocourek88 nazdárek
Daník je fešák
Milánek si to holt musí odtrpět
a vstávání v šest je akorát
![]()
@kocourek88 Krasavec. A jak už je veliký
Vstava
ni v šest nezávidím, neúspěšně se snažím zvyknout si uz několik týdnů ![]()
@MiliKuu no já nevím, mě to v těch 8-9 vyhovovalo
ale zase to chodil dost kolem 11-12 v noci. Teď chodí kolem 8 no. Teď třeba už sedíme u grilování a malý už spí
![]()
@Ba-stet taky si snad zvyknu
je už velký
byli jsme teď na 6m prohlídce a má 8,5 kg a 71cm
vím jako, že na Milánka nemá, ale i tak je velký kluk ![]()
@kocourek88 No, o velikosti já můžu pomlčet, když malá Danielka při narození trhla moji dvouměsíční Anku ![]()
A vůbec, @Daniela2019, jak se máš? Jak zvládáš vývařovnu a domškolu pro celou smečku?
@Coccinella 13 píše:
Něco k zamyšlení… https://www.facebook.com/…46351934192/
Děkuju, to je moc zajímavé. Trochu mě to znejistělo, protože Anka podle všeho neurologicky zdravá je. Ale taky je pravda, že ji vyšetřovala dětská rehabilitační doktorka a těch zmiňovaných 7 poloh dělala
Každopádně termín na rehabilitaci máme až skoro za měsíc. Nejdřív mě to trochu naštvalo, protože mám ráda, když věci odsýpaj a když cvičit, tak teda cvičit. Ale pak jsem si řekla, že je to vlastně fajn. Kdoví, jak to tou dobou bude. Poslední dva dny Anka pase jak o život. Mám pocit, jako by se probouzela. Každý den je kontaktnější, víc brouká, máchá rukama nohama. Včera zapásla před zrcadlem a řekla bych, že poprvé pochopila, že ta námaha k něčemu je. A od té doby je trochu ochotnější na tom dělat ![]()
@kocourek88 teda to je kocicak
krasnej a pohodovej kluk
ale vstavani nezavidim. Ja bojuju kdyz chce Saška vstavat v 8 ![]()
@Ba-stet no vidis, treba nakonec ta rehabka nebude ani nutna. Nebo ti ukazi jen par cviku jak s ni cvicit. Kazdopadne ma svoje tempo a nez tam půjdete tak to opravdu nebude treba. Ja bych rekla ze Saška musi mit taky naladu. Dnes si treba poprve fakt vyhrala v postylce na brisku. A to bude mit pet mesicu, takze Aninka ma opravdu casu dost… ![]()
@Coccinella 13 Jo, já si taky říkám. Jak jste s Mili psaly, že má každý vlastní tempo a nemá smysl to popohánět, tak s tím naprosto souhlasím. Ale zase nejsem tak sebejistá, abych se na ty nařízené rehabilitace vykašlala, protože mám pocit, že je to blbost…
@Ba-stet vykaslat urcite ne, jen bych to nebrala jako zadnou tragedii a Anicku moc „netrapila“, vis jak to myslim. Je to sikovna holka a urcite to vse krasne zvladne ![]()
@kocourek88 Milánek jde za 14dní na půlročku, třeba se nezvětšil od minule
@Ba-stet přesně jak píšete s Cocci - třeba už nebude potřeba a hlavně to chce dělat podle svého pocitu - jsi s Ani 24hod/denně a víš nejlíp, jak na tom je či není… tabulkové doktorky jsou nejhorší
uvidíš ![]()