IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
24.4.20 20:33

@Ba-stet o tom jsem nepochybovala, že to bude hezké :kytka: @Coccinella 13 tak to ti nezávidím dnes, u nás je to dnes lepší než včera, ale teda taky žádné terno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
24.4.20 20:58

@Ba-stet no pristi tyden budu muset skocit k detske s temi papiry a domluvim se s ni co dal. Celkem me překvapila, jak je pecliva a snazi se na to prijit a nic nezanedbat. Tak uvidime co vymysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
24.4.20 20:59

@MiliKuu no tak to musis brat tak, ze za to peklicko s Milankem bude dalsi ditko za odmenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
24.4.20 22:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.4.20 10:19

Ahoj holky. Po delší době jsem zase mája čas a zavítala sem. Koukám, že všechny řešíte nějaké problémy :roll: chudák Milánek, snad to fakt brzy přejde.
7 nad je vše celkem v pohodě, malý už má první dva zuby a docela to snáší dobře, jen já snáším špatně, že začal vstávat kolem 6 ráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
25.4.20 11:58

@kocourek88 nazdárek :lol: Daník je fešák :kytka: Milánek si to holt musí odtrpět :zed: a vstávání v šest je akorát :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.4.20 12:35

@kocourek88 Krasavec. A jak už je veliký :srdce: Vstava 8o ni v šest nezávidím, neúspěšně se snažím zvyknout si uz několik týdnů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.4.20 19:57

@MiliKuu no já nevím, mě to v těch 8-9 vyhovovalo :lol: ale zase to chodil dost kolem 11-12 v noci. Teď chodí kolem 8 no. Teď třeba už sedíme u grilování a malý už spí :mrgreen: :srdce:

@Ba-stet taky si snad zvyknu :lol: je už velký :lol: byli jsme teď na 6m prohlídce a má 8,5 kg a 71cm :srdce: vím jako, že na Milánka nemá, ale i tak je velký kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.4.20 20:40

@kocourek88 No, o velikosti já můžu pomlčet, když malá Danielka při narození trhla moji dvouměsíční Anku :mrgreen:

A vůbec, @Daniela2019, jak se máš? Jak zvládáš vývařovnu a domškolu pro celou smečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.4.20 20:56
@Coccinella 13 píše:
Něco k zamyšlení… https://www.facebook.com/…46351934192/

Děkuju, to je moc zajímavé. Trochu mě to znejistělo, protože Anka podle všeho neurologicky zdravá je. Ale taky je pravda, že ji vyšetřovala dětská rehabilitační doktorka a těch zmiňovaných 7 poloh dělala :think: Každopádně termín na rehabilitaci máme až skoro za měsíc. Nejdřív mě to trochu naštvalo, protože mám ráda, když věci odsýpaj a když cvičit, tak teda cvičit. Ale pak jsem si řekla, že je to vlastně fajn. Kdoví, jak to tou dobou bude. Poslední dva dny Anka pase jak o život. Mám pocit, jako by se probouzela. Každý den je kontaktnější, víc brouká, máchá rukama nohama. Včera zapásla před zrcadlem a řekla bych, že poprvé pochopila, že ta námaha k něčemu je. A od té doby je trochu ochotnější na tom dělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
25.4.20 21:14

@kocourek88 teda to je kocicak :srdce: krasnej a pohodovej kluk ;) ale vstavani nezavidim. Ja bojuju kdyz chce Saška vstavat v 8 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
25.4.20 21:20

@Ba-stet no vidis, treba nakonec ta rehabka nebude ani nutna. Nebo ti ukazi jen par cviku jak s ni cvicit. Kazdopadne ma svoje tempo a nez tam půjdete tak to opravdu nebude treba. Ja bych rekla ze Saška musi mit taky naladu. Dnes si treba poprve fakt vyhrala v postylce na brisku. A to bude mit pet mesicu, takze Aninka ma opravdu casu dost… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.4.20 21:37

@Coccinella 13 Jo, já si taky říkám. Jak jste s Mili psaly, že má každý vlastní tempo a nemá smysl to popohánět, tak s tím naprosto souhlasím. Ale zase nejsem tak sebejistá, abych se na ty nařízené rehabilitace vykašlala, protože mám pocit, že je to blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
25.4.20 21:54

@Ba-stet vykaslat urcite ne, jen bych to nebrala jako zadnou tragedii a Anicku moc „netrapila“, vis jak to myslim. Je to sikovna holka a urcite to vse krasne zvladne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.4.20 06:41

@kocourek88 Milánek jde za 14dní na půlročku, třeba se nezvětšil od minule :lol: @Ba-stet přesně jak píšete s Cocci - třeba už nebude potřeba a hlavně to chce dělat podle svého pocitu - jsi s Ani 24hod/denně a víš nejlíp, jak na tom je či není… tabulkové doktorky jsou nejhorší :zed: uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí