Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak já výsledky nad očekávání, 11.den po KET hcg 679,minulé po ET o 6× nižší. Ale i přesto bylo srdíčko. Tak teď uvidíme
Veru díky, snad to bude ok
jen mám rýmu jak trám, tak snad to přežije boban
Holky máte někdo zkušenost s tím, že by vám dali neschopenku hned při začátku stimulace?? Díky
@ PV od začátku stimulky jsem neslyšela ze by dávali hned PN.po opu jo, já ji mela ale nedoporučuju, je to na palici.. ![]()
No to je na palici, to vím, ale pracuju ve škole a dr mi řekl, že bych nesměla nic chytit do OPU, to nevím jak bych dělala, když mi tam chodí nemocné děti. Tak nevím, zítra se na to dr zeptám a uvidím, co mi řekne.
Co máš z toho dělám v nemocnici, to bys nemohla vůbec mezi lidi
teď mě doktor řekl ať ziju jak kdybych na ničem nebyla,..ale to jsem mu nepřipomíná la kde zas dělám ![]()
Ahoj holky, tak dnes jsem byla v FN a budeme zacinat 2 IVF. Dnes jsem poslala zadost na pojistovnu a pri dalsi MS se hned zacne stimulovat, bude kratky protokol tentokrat.
@mirahej Ahojky, tak to na tom časově budeme podobně
. My jsme podali žádost včera
Bude to naše 4 IVF…pa
@Prostějov já mám v těch papírech z FN že nechopenku můžu mít hned od začátku stimulace. Já tedy o tom nepřemýšlím.. sedím v kanceláři ale jde to
@Janiikaa já jsem si ji nechala napsat. V práci se tváří všelijak, když jezdím na kontroly, tak mám neschopenku. Oni s tím stejně počítali - v práci. Šéfka mi to sama řekla, ať jdu marodit. Tak když nic, aspoň si odpočinu.
@lenncaa ahoj tak to je síla už 4 ivf a všimla jsem si ze jsi taky z Karviné
.To jezdíš až do Olomouce.Mi jezdíme do Polanky je to blíž. ![]()
@verusek85 Raději budu dojíždět:). Chodila jsem do Ostravy a přístup se nedá srovnat.