IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
18.7.11 10:02

ženy čím se dá podpořit po ET aby se uchytily a fakt to bylo těhu?
krom teda utroše? myslím, co pro to všechno udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.7.11 10:10
maacek píše: ženy čím se dá podpořit po ET aby se uchytily a fakt to bylo těhu?

Asi Tě holka zklamu,ale ničím.Podívej na mě já ted jedla to nejlepší a prostě to nevyšlo.No ale uklidním Tě svým poznatkem,který mě potvrdilo i více embrylogů a fungovalo to.Ted jsem si sháněla všechno možné a dokonce můj ket řídili opravdu dobrý lékař ze Států a ležela jsem poctivě,píchala co se dalo apod.Když jsem byla po 1.ketu,tak jsem dělala ůplně všechno,chodila do práce,tahala těžký věci a dokonce jsem si občas zapoměla vzít léky a vyšlo to sice mimoděložně,ale chytla se.A to tvrdí hodně lékařů,že pokud je žena v pohodě a je jí jakoby jedno jak to dopadne a říká si,že to zkusí příště,tak to zrovna vyjde.A mají s tím opravdu zkušenost a potvrdilo se jim.A tohle právě nastalo u mě.Je mě to už opravdu jedno a prdím na to,prostě vyjde-nevyjde.Nemá cenu to řešit,protože to není jenom na nás.Jinak není na škodu listovka Femibion 800,tu jím asi 3měsíce a budu ji jíst i ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.7.11 10:14

Mono 4 jsou fajn, uz mas 48 hodin po tak nejen ze jsou oplodnene, ale porad se jeste krasne vyvyji, to je dobre :palec: Me dnes volali, ze z mych 4 oplodnenych se dal drzi jen 3, tak kdyby ti volali uz vcera, asi bys jich take mela vic, ale tyhle 4 uz se opravdu dal vyviji. Ja take dnes transfer nemam, zitra rano budou zase volat..tak nam drzim palce obema :-)
Maacku myslim ze se moc delat neda, aby se ET udrzelo, snad jen davat pozor na zdravi (zadne virozy)a ja jsem tenkrat den transferu i den po nem lezela, tak to planuju stejne, kdyz to predtim vyslo, aby se dobre zavrtalo v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.7.11 10:19

jo a souhlasim s Denisou, urcite listovku, ale tu uz asi stejne vsechny zobeme :-) a take mi v CAR rikali, ze dele nez den-dva nema smysl lezet, pak uz se radeji vratit do normalniho zivota a nepozorovat se.. i kdyz je to tezke
Denis je mi to lito :cry: co te ted ceka? delali ti uz testy na alergie a genetiku? drz se, urcite to nakonec dopadne, zaslouzis si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.7.11 10:19
denisa 76 píše:
maacek píše: ženy čím se dá podpořit po ET aby se uchytily a fakt to bylo těhu?
Asi Tě holka zklamu,ale ničím.Podívej na mě já ted jedla to nejlepší a prostě to nevyšlo.No ale uklidním Tě svým poznatkem,který mě potvrdilo i více embrylogů a fungovalo to.Ted jsem si sháněla všechno možné a dokonce můj ket řídili opravdu dobrý lékař ze Států a ležela jsem poctivě,píchala co se dalo apod.Když jsem byla po 1.ketu,tak jsem dělala ůplně všechno,chodila do práce,tahala těžký věci a dokonce jsem si občas zapoměla vzít léky a vyšlo to sice mimoděložně,ale chytla se.A to tvrdí hodně lékařů,že pokud je žena v pohodě a je jí jakoby jedno jak to dopadne a říká si,že to zkusí příště,tak to zrovna vyjde.A mají s tím opravdu zkušenost a potvrdilo se jim.A tohle právě nastalo u mě.Je mě to už opravdu jedno a prdím na to,prostě vyjde-nevyjde.Nemá cenu to řešit,protože to není jenom na nás.Jinak není na škodu listovka Femibion 800,tu jím asi 3měsíce a budu ji jíst i ted.

Plně s tebou souhlasím - je to hodně o pohodě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.7.11 10:24
nicky33 píše:
Mono 4 jsou fajn, uz mas 48 hodin po tak nejen ze jsou oplodnene, ale porad se jeste krasne vyvyji, to je dobre :palec: Me dnes volali, ze z mych 4 oplodnenych se dal drzi jen 3, tak kdyby ti volali uz vcera, asi bys jich take mela vic, ale tyhle 4 uz se opravdu dal vyviji. Ja take dnes transfer nemam, zitra rano budou zase volat..tak nam drzim palce obema :-)
Maacku myslim ze se moc delat neda, aby se ET udrzelo, snad jen davat pozor na zdravi (zadne virozy)a ja jsem tenkrat den transferu i den po nem lezela, tak to planuju stejne, kdyz to predtim vyslo, aby se dobre zavrtalo v klidu..

no někdy se doporučuje jít na IVF po antibiotikách nebo po chřipce,protože tělo je oslabené a nemá tendenci se bránit a je šance,že embrya se chytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.7.11 10:25

denis to jsem nevedela, ja mam ted chripku za sebou z minuleho tydne, porad jsem se bala, ze ani OPU nebude..tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247

no tak listovku jedu už třetí rok v kuse.
od opu budu na neschopence, tak se budu flakat, no vic pro to asi neudělám, zbytek je na přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
nicky33 píše:
jo a souhlasim s Denisou, urcite listovku, ale tu uz asi stejne vsechny zobeme :-) a take mi v CAR rikali, ze dele nez den-dva nema smysl lezet, pak uz se radeji vratit do normalniho zivota a nepozorovat se.. i kdyz je to tezke
Denis je mi to lito :cry: co te ted ceka? delali ti uz testy na alergie a genetiku? drz se, urcite to nakonec dopadne, zaslouzis si to :palec:

Mám všechno v pořádku a brala jsem i pro jistotu Prednison.No dneska budou výsledky a pokud to dopadne jak si myslím,tak selhala tentokráte embrya.No za měsíc jdu do dalšího ketíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.7.11 10:28
maacek píše:
od opu budu na neschopence, tak se budu flakat, no vic pro to asi neudělám, zbytek je na přírodě.

To jsi řekla přesně a bude to asi nejlepší.Jenom Utrouš zaváděj a nepolykej ho,protože větší řást se ho usadí na játrech a nemá takový účinek.Bude lepší když vždycky po zavedení hodku vydržíš ležet a pak už je jedno co z tebe vyteče..dostačující látka bude už u Tebe tak o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.7.11 10:29
maacek píše:

Já to taky nevěděla a řekl mě to až ten lékař z USA.Je to ale docela logické.Prednison taky bere na snížení imunity a po antibiotkách jí máš taky pekně v hajzlu a tělo se nemá jak bránit.Ale úspěch to taky nezaručí,vždyt víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.7.11 10:32

Denis tak to je super, ze mate jeste zmrazeno a nemusis cele IVF znova :palec: a jake vysledky cekas, jak se to pozna, ze selhala embrya?
Prednysonem urcite nic nezkazis, pro jistotu..ja si nechala testy na alergii delat pred prvnim IVF radeji, tak ho neberu, bylo to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.7.11 10:41
nicky33 píše:
Denis tak to je super, ze mate jeste zmrazeno a nemusis cele IVF znova :palec: a jake vysledky cekas, jak se to pozna, ze selhala embrya?
Prednysonem urcite nic nezkazis, pro jistotu..ja si nechala testy na alergii delat pred prvnim IVF radeji, tak ho neberu, bylo to ok

Jo jo dělali mi je,ale stejnak jsem ho žrala.No jednoduše.Pokud hladina progesteronu bude pod limit,tak embrya neměla vůbec šanci a musí se víc podpořit.Budto si zvýším Utrogestan a nebo budu píchat víc Agolutinu,ale vše se hlídá testama,protože kdyby bylo všechno tak jak má,mohla by hodně zvýšená dávka uškodit a způsobit krvácení.No pokud bude dobrá,tak není co řešit.Sliznice byla vysoká 11mmm,Prednison jsem kombinovala s Anopyrim a vše doladol Magnosovl.Tak já jsem snad byla redy,ale víc budu vědět odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
18.7.11 10:41
denisa 76 píše:
maacek píše:
To jsi řekla přesně a bude to asi nejlepší.Jenom Utrouš zaváděj a nepolykej ho,protože větší řást se ho usadí na játrech a nemá takový účinek.Bude lepší když vždycky po zavedení hodku vydržíš ležet a pak už je jedno co z tebe vyteče..dostačující látka bude už u Tebe tak o nic nejde.

ten já nepolykám, není mi po něm dobře, ten zavádím vždycky. takže taky žádná změna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.7.11 10:42
maacek píše:
denisa 76 píše:
maacek píše:
To jsi řekla přesně a bude to asi nejlepší.Jenom Utrouš zaváděj a nepolykej ho,protože větší řást se ho usadí na játrech a nemá takový účinek.Bude lepší když vždycky po zavedení hodku vydržíš ležet a pak už je jedno co z tebe vyteče..dostačující látka bude už u Tebe tak o nic nejde.
ten já nepolykám, není mi po něm dobře, ten zavádím vždycky. takže taky žádná změna :palec:

No tak šikula ated už jenom doufat,že se to prostě někdy povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital