Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Denis tos mi teda nepovzbudila tema statistikama ![]()
Mono prosim jak to mysleli v tom CARu, ze se to projevi uz 9 den po OPU, nebo po ET?
Vivy poboliva mi hlava a jsem unavena, ale jinak ok. Unava je ale po utrogestanu a nejsem ten typ, co se moc pozoruje
ale je to jine ted, uz to mam jednou za sebou, tak to mam psychicky asi snazsi nez ty. Co ty, jak se citis? Jinak si ale myslim, ze na tehotenske nevolnosti a podobne priznaky je opravdu jeste brzy, takze jestli nic takoveho nemas, opravdu se tim netrap. Mooc drzim palce ![]()
nicky to jsem taky.nepochopila ![]()
asi.od et…nevim opravdu…to bych kecala
ale cetla jsem tu nekolik prispevku ze mely takhke brzy jako.ja // a byly to dvojky
tak jeste vydrz at se nenervujes kdyz by nebyly // mas preci jen jedno embryjko…ja dve…a mam dusika…neni to uplna dalnice…tak at nejsi.zbytecne zklamana…tak do patku? ![]()
sestramona píše:
nicky to jsem taky.nepochopila
asi.od et…nevim opravdu…to bych kecala
ale cetla jsem tu nekolik prispevku ze mely takhke brzy jako.ja // a byly to dvojky
tak jeste vydrz at se nenervujes kdyz by nebyly // mas preci jen jedno embryjko…ja dve…a mam dusika…neni to uplna dalnice…tak at nejsi.zbytecne zklamana…tak do patku?
Dneska jsem byla za kámojdou co má z IVF dvojčátka,kluky jako buky a říkala,že se testovala 10den a neměla tam ani dušíka a asi 12den už tam byla druhá čárka v limitu.Ale měla enbrya jako já po 72hodinách kultivace.Tak si myslím,že u Tebe to je jasná věc a v pátek bude hcg taky jasné.Mo c držím palečky a doufám,že tu budou další // ![]()
jak to tak ctu, tak jsem se rozhodla, ze to testovani radeji jeste odlozim, at se nestresuju zbytecne
mas pravdu Mono, nemam dve embryjka, tak bych mohla byt treba zbytecne zklamana. U tebe to ale jasne vidim na dve
![]()
nicky33 píše:
Denis tos mi teda nepovzbudila tema statistikama
Mono prosim jak to mysleli v tom CARu, ze se to projevi uz 9 den po OPU, nebo po ET?
Vivy poboliva mi hlava a jsem unavena, ale jinak ok. Unava je ale po utrogestanu a nejsem ten typ, co se moc pozorujeale je to jine ted, uz to mam jednou za sebou, tak to mam psychicky asi snazsi nez ty. Co ty, jak se citis? Jinak si ale myslim, ze na tehotenske nevolnosti a podobne priznaky je opravdu jeste brzy, takze jestli nic takoveho nemas, opravdu se tim netrap. Mooc drzim palce
To jsem nechtěla já jenom vysvětluji proč mě přešel optimismus.Ale zase je spousta léků co nás dokážou nakopnout a věřím nebo spíše doufám,že to někdy vyjde.I když ted ty pokusy už budou velmi drahé,ale přesto to nevzdám.Víš chtěla bych tu nudly držet v ruce a říkat si,že je to moje mímí a né pořád chovat ty cizáky od kamarádek ![]()
ahoj Nicky, mě stále nic neni, hlava nebolí ani nic jiného, tak je to takové divné. Teď jsem byla na procházce se psem a alespoň jsem se trochu unavila na čerstvém vzduchu
Jinak únava žádná, ale asi je to tím, že jsem na Utrogestan asi už zvyklá, protože ho beru už deset měsíců.
Vivy, fakt už 10 měsíců?? no ty vole!! to by mě zabilo
ale když ho zavádím, je to mnohem lepší… to jsem sto fungovat i přes den
![]()
Elunaj špatně mi po něm neni, ale mám výkyvy nálad, takže manžel je svatej a občas jen konstatuje, abych už ty prášky nebrala ![]()
deni diky ![]()
je to.prave individualni…mam.kamosku co.ma dvojky a 13.den tt negat a 15. den v car pozit krev…pak dalsi co mela 7.den // a cekala.dvojky…pak teda meli ten sy zanikleho dvojcete ale.maji zdravyho chlapecka…
je to ruzdny…at jsou na vse nejaky standardy…kazda jsme individualita… kdybyste vedeli na co my obcas v praci s doktorama cumime jako blbci ze jak je to mozny…
![]()
jinak ja jedu k.dr…porad me boli za tim uchem a od toho cela hlava…6 dni.jsem.drzela bez prasku ale dnes.uz.me.to i budilo ze spani…to.ne…mam.bejt v klidu a tohle fakt boli…tak at mi to.opichne treba a je.klid
![]()
sestramona píše:
deni diky
je to.prave individualni…mam.kamosku co.ma dvojky a 13.den tt negat a 15. den v car pozit krev…pak dalsi co mela 7.den // a cekala.dvojky…pak teda meli ten sy zanikleho dvojcete ale.maji zdravyho chlapecka…
je to ruzdny…at jsou na vse nejaky standardy…kazda jsme individualita… kdybyste vedeli na co my obcas v praci s doktorama cumime jako blbci ze jak je to mozny…![]()
![]()
jinak ja jedu k.dr…porad me boli za tim uchem a od toho cela hlava…6 dni.jsem.drzela bez prasku ale dnes.uz.me.to i budilo ze spani…to.ne…mam.bejt v klidu a tohle fakt boli…tak at mi to.opichne treba a je.klid
![]()
No přesně..každá jsme jiná a finguje nám to každé individuálně
Jenom aby bylo všechno tak jak má a byla jsi Ty i mimina v pořádku
No já jdu dneska ke svému gyndaři,ale preventivku mě neudělá protože to ještě pořád mám.Tak si asi jenom nafasuju Prednison s Anopyrinem a taky i Utrouš at mám už do zásoby.Doufám,že vyšetření v Car dopadne dobře a bude mě odsouhlasený další ketík ![]()
tak zítra jdu na OPU
- celou dobu myslím na to jak to vyjde a jsem v pohodě, ale jak se to blíží, tak začínám mít z toho hrachy (jako aby to vyšlo..atd…) - už se snažíme 4. rok - mezitím proběhly i dvě mimoděl. těhu a v březnu první IVF a nyní jdu na druhé IVF. Mono fakt mě to povzbudilo, že se takhle holky hnedka chytly ![]()
tak ja ted prijela od.dr…jak.me boli porad ta hlava a za tim.uchem hlavne…mam zanet prvniho hlavoveho nervu…parada…nesmim ani.paralen…tak mi dal fvakrat denne thiamin(b1) a mam lezet a nemam ani.chladit ani.nahrivat…a vydrzet…auuu
a jinak testy sili ![]()
sestramona píše:
vid ten dneska uz je takovej skoro na plny pecky![]()
![]()
![]()
No kjása
tak to mě mrzí,že Tě to tak bolí
tak si lehni a odpočívej