IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
27.7.11 09:08

deni diky

jo uz.lezim…zkusim zabrat…je to hnus…strili to do zubu, do.pulky hlavy, do vnitrku ucha…no fakt sila teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.7.11 09:15
sestramona píše:
deni dikyjo uz.lezim…zkusim zabrat…je to hnus…strili to do zubu, do.pulky hlavy, do vnitrku ucha…no fakt sila teda

Bože to je strašný :zed: :zed: tak to zkus zaspat a bude to potm snad lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.7.11 12:10

Moon moc drzim palce pri OPU!
Mono tak at je brzy lip, pekne lez a gratuluju k testiku :palec:
Vivy me take dneska nic neni, zadne priznaky..a o vykyvech nalad mi povidej, v pondeli jsem cely vecer probrecela, ze je manzel malo doma a malo se venuje dceri..je to peklo, co s nama hormony delaji, vid :-)taky mi znervoznuje, ze mi nic neni, ale vzpominam si, ze jsem u prvniho IVF mela ty priznaky (pichani v brise hlavne) az tak 12 dni po ET a proto jsem si myslela, ze to je prichazejici MS..Unavena jsem, ale mala ted hur spi a musim kolem ni porad litat, tak si rikam, ze mam i z ceho, plus ten utrogestan, ten jsem od uz rok a pul nebrala. ty jsi fakt uz zvykla, tak ti nic nedela. Jen mi obcas zaboli uvnitr asi v pochve, to jsem mela i tenkrat jako tehu, nic takoveho sis nevsimla?
Pejska mam taky a vzdycky mi dela dobre se s nim provetrat. Jakeho mas? Ted je to ale slozitejsi, v jedne ruce pes, v druhe kocarek..snad brzy uvidis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.7.11 12:27

Ahoj Nicky, občas mě píchne na levé straně, ale to spíš vypadá na vaječník. No už aby by ten 14 den, kdy mám nakázáno testovat. Strašně se bojim, aby to vyšlo.

Mám půlročního jezevčíka, tak je s ním legrace. Koupili jsme si ho tak trochu místo dětí :-), a taky proto, že manžel furt někde pracovně jezdí, tak abych nebyla doma sama.

Nicky do kdy máš brát Utrogestan? Já ho mám brát jen 15 dní a pak vysadit. Určitě ví, proč to tak mám dělat, ale myslela jsem, že ho budu brát dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
27.7.11 12:33

vivy ja.mam utros do 8tt zatim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.7.11 12:42

Mono právě mě překvapilo, že tak krátce, taky jsem slyšela, že ho holky berou déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.7.11 12:46

Vivy ja jsem brala utrogestan cely prvni trimestr, brala jsem ho do testu hcg a kdyz vysel pozitivne, tak jsem pokracovala..uvidis jak dopadne test, ale pokud ok, tak bych nevysazovala! a jeste se s nima domluvila, jestli jsi je dobre pochopila. Dostala jsem v CAR davku az do ultrazvuku a kdyz i ten byl ok, tak pak dalsi davku, a dal mi to psali na gynde.
Ja mam dvouleteho beagla, je to muj mazlicek.
Tp pichnuti na leve strane je ono, super! To muze byt prave to roztahovani delohy, to se takhle projevuje :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
27.7.11 12:46

no.me teda taky…co vim tak do potvrzeni.negativity se bere dal…tak do ms minimalne…a v pri.pozitivniho do 8-12 tt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.7.11 12:50

Mono myslim ze ti to rekli orientacne proto, ze se kolemn 7tt-8tt chodi do CAR na prvni ultrazvuk a kdyz ten bude pozitivni, urcite ti reknou, at ho beres dal, a predaji te tvemu gynekologovi.. take ho ted nemam dost, kdyby byl hcg test z krve pozitivni, tak si budu muset nechat v CAR napsat dalsi recept..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
27.7.11 13:25

Ahoj holky. můžu se k vám přidat? Byla jsem 22 na ET jednoho embryjka a hodně by mi pomohlo s někým strávit to čekání než budu testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.7.11 13:27

Mono co hlava, je to lepší? Jak to budou teď léčit? Nebo se to vyléčí samo?

Nicky, já ti nevím. Takhle na levé straně mě přesně bolelo, když jsem tam měla cystu. No tak kéž bys měla pravdu.

Stále mi tu prší a prší, je to takové spavé počasí.

Můžu mít takovou otázku mimo? Jak perete záclony. Já jsem ji dala normálně do pračky, dala tam gel a začalo to tak strašně pěnit, že mi až z toho vytekla pračka. Teď peru další a stejný problém a přitom jsem tam dala toho gelu míň. Tak nevím co dělám špatně a proč to vůbec pění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.7.11 13:28

Ahoj Jarutko, vítej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
27.7.11 13:30

ahoj vivy. Tak koukám že jsme byly na ET stejný den. Můžu se zeptat kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.7.11 13:37

Ahoj Jarutko,
vitej :palec: mam take jen jedno embryjko zavedene, tak si muzeme drzet palce navzajem :-) co zes nedala dve? jak se citis?
Vivy ja vozim zaclony k mamce, mam malou pracku, neporadim.. a nemam zkusenosti s cystou, tu jsem nemela, ale doufam, ze je to to roztahovani delohy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
27.7.11 13:42

ahoj nicky. No s doktorkou jsme se domluvily že dáme jen jedno kvůli zátěži. Kdyby se chytily 2 tak bych to prý nezvládla. Ale už jsem domluvená s přítelem že kdyby to nevyšlo tak dáme 2 mrazáčky a risknem to. Jinak mám pořád takový divný tlak v podbřišku a bolí mě v kříži a o bradavkách ani nemluvím :-) A ještě mám už asi 3 dny teplotu stále 37,2. Tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí