IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
2.8.11 10:14

víš, já si myslim, že teď nepotřebujem zvýšený příděl nenasyc.kyselin… proto jsou až v tom femibionu 400+DHA :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.8.11 10:18

Máš pravdu. V porovnání s ostatními taky nemá zinek a podobné prvky, ale ty má ten Femibion na později :-) Tak už to nechám plavat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.8.11 10:41

vivy jedeme v tom spolu taky papam a posílám mimískům Femibion 800 a za chvíli přejdu na Femibion 400 :huban: :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
2.8.11 16:44

ahoooj, tak jsem doma z práce.. srpen bude hodně divoký.. ted jedu až do pátku, příští týden PO,ST,PÁ a pak už durch až do konce srpna..září se uvidí..

dneska jsem krásně ustála v poledne ten utroš, tak jsem ráda.. bylo tam toho hodně :roll: :roll:

Moniii, máš krásný testíky.
Vivy, teď by to chtělo i tvoje porovnávací..joo a ještě jsem chtěla, nemusí ti být vůbec nic… já když čekala Kubu, takk jsem prvních 7týdnů jen ráno cítila jakoby závrať, ale jinak nic.. ani prsa. nic.. takže klííííd..

přemýšlím, jestli mám testovat zítra.. ráno jsem v pohodě stíhala, tak nevím.. co myslíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.8.11 16:53

elunaj
už to zkracuješ viď :lol: Tak zkus…ty budeš mít // a já pořádný hCGčko v krvi :palec: :huban: :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
2.8.11 17:07

myslíš?? není brzo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
2.8.11 17:09

jo a Moni, ty se dvěma mimísama, hele, nepichá tě v podbřišku?? mě trošinku a chvilkama pichá na stejným místě… přemýšlím jestli zavolat do CAR jestli je to normální nebo co…
ale věřím a doufám, že se mimísci drží :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.8.11 17:14

píchá a prý to normální je…jednou vpravo…podruhý vlevo..vaječníky a pak jakoby hluboko uvnitř…čípek snad? Nevim k čemu bych to přirovnala a pořád mě bolí v kříži a dost teda cítím ten svůj slavnej pravej vaječník :lol:
neboj…mě bylo řečeno že akorát křeče mám hlásit a krvácení samozřejmě, jinak že tyhle růzdný tlaky a bodání, že je normální, jak se implantují mimíska, pak rostou a roztahuje se děloha :palec: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
2.8.11 19:21

Moni, já strašně věřím… moc…
a kdy myslíš,že má zkusit ten test???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.8.11 19:24

Elunaj…
Tak pockej do patku…to uz tam budou radny // :think:

uprime…ja jsem blazen..vzdyt vidis tu sbirku testu…tak aby ses treba nestresovala ze je ta druha carka jeste slaba nebo tak… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
2.8.11 19:35

když já bych tu druhou už chtěla vidět :lol: :lol: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.8.11 20:05

Jeee tak to zkus zitra no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.8.11 20:26

Ahoj holky :-)

Elunaj já myslím, když bys to zkusila desítkovým, tak už by tam něco možná vidět bylo. Budu ne Tebe myslet.

Mono těším se zítra na výsledek tvé krve, nějakou hooodně vysokou hodnotu prosím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
2.8.11 20:39

vyvi taky chci hodně vysokou hodnotu :mrgreen:
dám vědět, jdu tam ráno, výsledky budou odpoledne…až okolo třetí…to budou nervy :mrgreen:
jdu si lehnout holky tak zítra pá :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.8.11 20:41

ahoj holky,
zdravim z chalupy, zjistila jsem, ze tu mam signal v poho :-)
Vitej Aduli, koukam, ze je nas tu hodne pejskarek
Moon mooc gratuluju a drzim palce, at se brzy pridas se dvema //
Jinak mi taky picha v podbrisku stridave na stranach a obcas hluboko uvnitr, presne jak pise Mona..mela jsem to i u prvniho tehu a to bylo uspesne, tak neboj Elunaj, to je urcite znamka tehu . a jestli se zitra pustis do testovani, mooc drzim palce!
Vivy bud rada, ze je ti dobre :-) neboj, test jsi mela krasnej, tak jsi jen stastlivec, co nema nevolnosti..
Mono drzim moc palce zitra na hcg, urcite to bude mega cislo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí