Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AstraG píše:
Když já nevím, na co bych si měla stěžovat. Když je baba na chalupě, tak je v baráku takovej klid a pohoda a hned, jak se vrátí to zas začne, ona na mě i číhá, kdy jdu ze školky, aby si zas mohla na něco postěžovat. A to se snažím chodit jako myška, abych se sní nepotkala
To je blbé, zkusil si na ni došlápnout tvůj muž? Ono možná má plnou hubu keců na tebe, ale na chlapa by si nedovolila
.
@AstraG ja bych nelenila a uz vubec nevahala a behala na obec jeste casteji nez ona. A to takhle jede jenom po tobe? Co ostatni sousedi? Obavam se, ze pokud mate smlouvu na pul roku misto doby neurcite, tak jste stejne jednou nohou na ulici ![]()
@hartiepa píše:
@AstraG ja bych nelenila a uz vubec nevahala a behala na obec jeste casteji nez ona. A to takhle jede jenom po tobe? Co ostatni sousedi? Obavam se, ze pokud mate smlouvu na pul roku misto doby neurcite, tak jste stejne jednou nohou na ulici
no nevím jestli si chodí stěžovat i na ostatní, ale chodí si stěžovat obecně, jako vlhkej sklep, orosený okna, bláto před domem, štěkající pes, staleté odložené dvěře v sušárně, dětské hračky pod schody… momonetálně si víc nevybavuju, ale většinou když tam jde, tak hned hlásí, co jí zase vadí. je to takovej psí čumák, občas sotva pozdraví a občas mi dělá na děti ťuťuňuňu.
@AstraG píše:
Když já nevím, na co bych si měla stěžovat. Když je baba na chalupě, tak je v baráku takovej klid a pohoda a hned, jak se vrátí to zas začne, ona na mě i číhá, kdy jdu ze školky, aby si zas mohla na něco postěžovat. A to se snažím chodit jako myška, abych se sní nepotkala
Mám pocit, že bydlíš u nás v bytovce, máme tady podobnou babiznu a vím jak to dokáže znepříjemnit život. Naštěstí máme byt svůj, takže se může baba stavět na uši, ale každou chvíli máme ve schránce anonym, co jak se má v bytovce dělat atd…Nejvíc mě nakrklo, když jsem vytřela schody až dolů pod ní(což nemusím),pak vlezu do schránky a opět anonym, schody se vytírají dvakrát týdně a otírá se i zábradlí
![]()
A hlavně si myslí, že je paní domu, protože my jsme tu 4 roky, a ostatní 2 paní rok. Ona tu bydlí cca 30 let
@rozmary já zas řešila se sousedkou to, že neuklízí. bydlí tady od ledna a ještě od tý soby nevzala do ruky koště, vlítla jsem na ní a začal uklízet její chlap, taky tu máme svůj byt
@blegmola píše:
@rozmary já zas řešila se sousedkou to, že neuklízí. bydlí tady od ledna a ještě od tý soby nevzala do ruky koště, vlítla jsem na ní a začal uklízet její chlap, taky tu máme svůj byt
No jo, to je taky blbí. Já třeba když je sucho, tak vytřu jen jednou týdně a podruhé ze schodů zametu jen prach, naopak když je hnusně, vytírám každý den až dolů, protože tady mám jediná děti a jsou to pěkný prasata.Ale baba je v důchodu a nemá nic jinýho na práci, než kontrolovat, jak máme v bytovce naglančíno.
@rozmary píše:
Mám pocit, že bydlíš u nás v bytovce, máme tady podobnou babiznu a vím jak to dokáže znepříjemnit život. Naštěstí máme byt svůj, takže se může baba stavět na uši, ale každou chvíli máme ve schránce anonym, co jak se má v bytovce dělat atd…Nejvíc mě nakrklo, když jsem vytřela schody až dolů pod ní(což nemusím),pak vlezu do schránky a opět anonym, schody se vytírají dvakrát týdně a otírá se i zábradlí![]()
![]()
Podobná ježibaba koukám. Mě tchýně říkala, že když bydleli ještě v bytovce, byla mladá, tak měli taky podobnou babu v domě a ta vyžadovala úklid pouze s rejžákem a savem, jak prej nedrbala chodbu rejžákem, tak na ní vyběhla a kontrolovala jí. To už mi přijde vyslověně jako buzerace, protože byt měli taky ve vlastnictví, naštěstí už bydlí v baráku a rejžák bábě nechala v bytovce ![]()
@rozmary píše:
No jo, to je taky blbí. Já třeba když je sucho, tak vytřu jen jednou týdně a podruhé ze schodů zametu jen prach, naopak když je hnusně, vytírám každý den až dolů, protože tady mám jediná děti a jsou to pěkný prasata.Ale baba je v důchodu a nemá nic jinýho na práci, než kontrolovat, jak máme v bytovce naglančíno.
tak my jsme 3podlažní bytovka a každý si udržuje svoje patro (v každým patře jsou 3 byty) a my bydlíme ve 3 patře a tady je nejčistejc. ostatní spodní patra se zas tak moc neuklízí, lidi tam na to dlabou
správkyni tu už taky nemáme, tak si to musíme vyřizovat sami se sousedama
@rozmary přesně baba nemá co dělat, tak jen fůruje a kontroluje, jak často ostatní.
@blegmola píše:
tak my jsme 3podlažní bytovka a každý si udržuje svoje patro (v každým patře jsou 3 byty) a my bydlíme ve 3 patře a tady je nejčistejc. ostatní spodní patra se zas tak moc neuklízí, lidi tam na to dlabousprávkyni tu už taky nemáme, tak si to musíme vyřizovat sami se sousedama
No a ta naše stěžovatelka bydlí dole a my nahoře a chodí nám to tam konttrolovat