Já tu babu nesnáším...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
23.5.14 11:45
@AstraG píše:
Když já nevím, na co bych si měla stěžovat. Když je baba na chalupě, tak je v baráku takovej klid a pohoda a hned, jak se vrátí to zas začne, ona na mě i číhá, kdy jdu ze školky, aby si zas mohla na něco postěžovat. A to se snažím chodit jako myška, abych se sní nepotkala :?

To je blbé, zkusil si na ni došlápnout tvůj muž? Ono možná má plnou hubu keců na tebe, ale na chlapa by si nedovolila :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
23.5.14 11:46

@AstraG ja bych nelenila a uz vubec nevahala a behala na obec jeste casteji nez ona. A to takhle jede jenom po tobe? Co ostatni sousedi? Obavam se, ze pokud mate smlouvu na pul roku misto doby neurcite, tak jste stejne jednou nohou na ulici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.5.14 11:47

@Kelsey chlapovi jsem to volala, tak prej si jí podá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
23.5.14 11:49

Souhlasím s tou peticí. Myslím, že je to dobrý nápad. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.5.14 11:53
@hartiepa píše:
@AstraG ja bych nelenila a uz vubec nevahala a behala na obec jeste casteji nez ona. A to takhle jede jenom po tobe? Co ostatni sousedi? Obavam se, ze pokud mate smlouvu na pul roku misto doby neurcite, tak jste stejne jednou nohou na ulici :think:

no nevím jestli si chodí stěžovat i na ostatní, ale chodí si stěžovat obecně, jako vlhkej sklep, orosený okna, bláto před domem, štěkající pes, staleté odložené dvěře v sušárně, dětské hračky pod schody… momonetálně si víc nevybavuju, ale většinou když tam jde, tak hned hlásí, co jí zase vadí. je to takovej psí čumák, občas sotva pozdraví a občas mi dělá na děti ťuťuňuňu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.5.14 11:55

Petici máme sepsanou na to hřiště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.5.14 11:56
@AstraG píše:
Petici máme sepsanou na to hřiště :lol:

super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
@AstraG píše:
Když já nevím, na co bych si měla stěžovat. Když je baba na chalupě, tak je v baráku takovej klid a pohoda a hned, jak se vrátí to zas začne, ona na mě i číhá, kdy jdu ze školky, aby si zas mohla na něco postěžovat. A to se snažím chodit jako myška, abych se sní nepotkala :?

Mám pocit, že bydlíš u nás v bytovce, máme tady podobnou babiznu a vím jak to dokáže znepříjemnit život. Naštěstí máme byt svůj, takže se může baba stavět na uši, ale každou chvíli máme ve schránce anonym, co jak se má v bytovce dělat atd…Nejvíc mě nakrklo, když jsem vytřela schody až dolů pod ní(což nemusím),pak vlezu do schránky a opět anonym, schody se vytírají dvakrát týdně a otírá se i zábradlí :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
5063

A hlavně si myslí, že je paní domu, protože my jsme tu 4 roky, a ostatní 2 paní rok. Ona tu bydlí cca 30 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.5.14 11:57

@rozmary já zas řešila se sousedkou to, že neuklízí. bydlí tady od ledna a ještě od tý soby nevzala do ruky koště, vlítla jsem na ní a začal uklízet její chlap, taky tu máme svůj byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.5.14 12:01
@blegmola píše:
@rozmary já zas řešila se sousedkou to, že neuklízí. bydlí tady od ledna a ještě od tý soby nevzala do ruky koště, vlítla jsem na ní a začal uklízet její chlap, taky tu máme svůj byt

No jo, to je taky blbí. Já třeba když je sucho, tak vytřu jen jednou týdně a podruhé ze schodů zametu jen prach, naopak když je hnusně, vytírám každý den až dolů, protože tady mám jediná děti a jsou to pěkný prasata.Ale baba je v důchodu a nemá nic jinýho na práci, než kontrolovat, jak máme v bytovce naglančíno.

• Citovat
  • Upravit
5063
23.5.14 12:03
@rozmary píše:
Mám pocit, že bydlíš u nás v bytovce, máme tady podobnou babiznu a vím jak to dokáže znepříjemnit život. Naštěstí máme byt svůj, takže se může baba stavět na uši, ale každou chvíli máme ve schránce anonym, co jak se má v bytovce dělat atd…Nejvíc mě nakrklo, když jsem vytřela schody až dolů pod ní(což nemusím),pak vlezu do schránky a opět anonym, schody se vytírají dvakrát týdně a otírá se i zábradlí :cert: :cert: :cert:

Podobná ježibaba koukám. Mě tchýně říkala, že když bydleli ještě v bytovce, byla mladá, tak měli taky podobnou babu v domě a ta vyžadovala úklid pouze s rejžákem a savem, jak prej nedrbala chodbu rejžákem, tak na ní vyběhla a kontrolovala jí. To už mi přijde vyslověně jako buzerace, protože byt měli taky ve vlastnictví, naštěstí už bydlí v baráku a rejžák bábě nechala v bytovce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.5.14 12:04
@rozmary píše:
No jo, to je taky blbí. Já třeba když je sucho, tak vytřu jen jednou týdně a podruhé ze schodů zametu jen prach, naopak když je hnusně, vytírám každý den až dolů, protože tady mám jediná děti a jsou to pěkný prasata.Ale baba je v důchodu a nemá nic jinýho na práci, než kontrolovat, jak máme v bytovce naglančíno.

tak my jsme 3podlažní bytovka a každý si udržuje svoje patro (v každým patře jsou 3 byty) a my bydlíme ve 3 patře a tady je nejčistejc. ostatní spodní patra se zas tak moc neuklízí, lidi tam na to dlabou :cert: správkyni tu už taky nemáme, tak si to musíme vyřizovat sami se sousedama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.5.14 12:05

@rozmary přesně baba nemá co dělat, tak jen fůruje a kontroluje, jak často ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.5.14 12:06
@blegmola píše:
tak my jsme 3podlažní bytovka a každý si udržuje svoje patro (v každým patře jsou 3 byty) a my bydlíme ve 3 patře a tady je nejčistejc. ostatní spodní patra se zas tak moc neuklízí, lidi tam na to dlabou :cert: správkyni tu už taky nemáme, tak si to musíme vyřizovat sami se sousedama

No a ta naše stěžovatelka bydlí dole a my nahoře a chodí nám to tam konttrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová