Co byste dělali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
26.1.17 12:14

@kacenka8 já myslím, že jí jedno komu peníze dává, ale vadí jí ty náklady co s ním má, určitě od něj nečeká ani K navíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
26.1.17 12:14
@Lili píše:
@kacenka8 ano uz jsem z toho unavena vsude vyklada jak se stara sam o sebe tak bych mu mela dat moznost

Hele, ale pokud má v tom bytě trvalé bydliště, tak Ti ho z té nemocnice dovezou, pokud si to nedomluvíš jinak. Nesla by zatím nejaka rehabilitace v LDN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
26.1.17 12:17

Já bych byt neprodávala, otázka je, jak moc velký je. :nevim:
Ale vyměnila bych zámek u dveří i když je to moc drastické.

• Citovat
  • Upravit
8451
26.1.17 12:17
@Lili píše:
@Dana066 deti uz se tak obcas ke me chovaji, malej mi rikal ty nejsi mama ty jsi kacena pitoma

Tohle by pro mě byl důvod to řešit radikálně. Dite bych si zkazit nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
26.1.17 12:21

@catherine100 presne necekam nic ani korunu, a kdyby si za svuj duchod udelal zuby a radost ani nepipnu ale zivot ho aby nekde delal kasicku to fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
26.1.17 12:22

@brisco nesla doktorka mu to nabizela on kategoricky odmita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.1.17 12:23
@Lili píše:
@MariMart nema neprodala jsem ho ikdyz mi na socialce rekla to same z moralniho hlediska aby nebyl na ulici

Hele můj táta byl něco podobnýho, sice jsem s ním od 18 nebydlela, ale když přišlo na lámání chleba - starej se. Prostě ne. Nakonec platil vše sám - šlo to. Sice skuhral, jak je vše drahé, ale platil. V tomto ohledu je asi lepší být nemorální než úplná troska. Ostatně mu můžeš podat pomocnou ruku při hledání domova důchodců. Peníze z něj stejně nevytáhneš a stejně budeš vždy ta špatná. Já jsem pro polovinu příbuzenstva taky amorální, ale moje svědomí je čisté. Faktem je, že jsem měla dlouho myšlenky „je to přece táta“ jenže se fakticky jako táta nikdy nechoval. Jde především o to, že se musíš vyrovnat sama se sebou a co chceš za život pro svoji rodinu. Přešlapováním na místě zhoršuješ situaci nejen sobě, ale i manželovi a dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
26.1.17 12:24

@Lili víš co udělej? Zruš mu trvalý pobyt, to můžeš a pak možná bude víc řešení :think: když u doktorů řekneš, že má TP na radnici :think:

ale fakt zajdi třeba za ředitelem nemocnice nebo u nás výborně funguje obvoďačka, často jsou dost ochotní a ví jak tyhle situace řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
26.1.17 12:25

@brisco ano presne to je duvod proc to odmita vi ze by mu nemohl nic dat radsi bude prudit me ono jemu totiz nic nechybi ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
26.1.17 12:26

@catherine100 obvodacce jsem volala a ona je uz ve veku a nevidi ho casto rekla mi at si nevymyslim ze je ve velmi dobre i psychicke kondici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
26.1.17 12:28

S tím psychiatrem v nemocnici je to skvělý nápad. Možná to ale odmítne. S tajným rychlým prodejem bytu nebo výměnou klíčů mi to přijde dost přes čáru. Kdyby měl druhý byt, ve kterém by měl věci, tak jo. Ale takhle. A po pobytu v nemocnici. Problém je, že se nejspíš z bytu nehne. Pro něj je to jeho byt, je o něj postaráno. Opravdu bych volila možnost odchodu zakladatelky jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
26.1.17 12:30

@Dana066 to je pro me prijatelne, ale miliony na novy byt nemame a pronajem bytu a tudiz placeni dvou bytu je nezvladnutelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
26.1.17 12:31

@Lili Víš co, ona si udělá názor po 20 min návštěvě. To dokáže být každý milý, vtipný, přátelský, co pak ten člověk dělá doma, jak se hnusně chová, to už nevidí. :nevim: Min. bych jí donesla zprávu z nemocnice. Pokud by v ní stálo, že chodí s obtížemi, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
26.1.17 12:31
@Dana066 píše:
S tím psychiatrem v nemocnici je to skvělý nápad. Možná to ale odmítne. S tajným rychlým prodejem bytu nebo výměnou klíčů mi to přijde dost přes čáru. Kdyby měl druhý byt, ve kterém by měl věci, tak jo. Ale takhle. A po pobytu v nemocnici. Problém je, že se nejspíš z bytu nehne. Pro něj je to jeho byt, je o něj postaráno. Opravdu bych volila možnost odchodu zakladatelky jinam.

I když odejde jinam, tak energie v tom bytě jsou na ní :nevim:, takže bude cálovat dva byty a dědeček si bude v klidu žít. A nevím odkud zakladatelka je, ale my sháníme bydlení a většinou je to šíleně drahý nebo prťavý, sama zakladatelka psala, že 2 byty neutáhne. ;)

• Citovat
  • Upravit
8451
26.1.17 12:32
@catherine100 píše:
@Lili víš co udělej? Zruš mu trvalý pobyt, to můžeš a pak možná bude víc řešení :think: když u doktorů řekneš, že má TP na radnici :think:ale fakt zajdi třeba za ředitelem nemocnice nebo u nás výborně funguje obvoďačka, často jsou dost ochotní a ví jak tyhle situace řešit

To neni taky jednoduchý. Predvolají si vas oba na úřad, tam to musí oba dva odsouhlasit. Pokud bude proti, tak se bude dokazovat, ze tam nebydlí, volat svědci a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová