Co byste dělali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12550
3.2.17 19:21

@Markéta80 To je hrozný Markétko :( Vůbec si to neumím představit. Hlavně, že teď už máš kolem sebe lidi, se kterými je ti dobře. Věřím, že lidé, co si prošli těžké dětství, si pak standardních mezilidských hodnot váží mnohem víc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.2.17 19:30

Jezisi Marketko to je tedy zazitek :( me jednou ditko prislo o hodinu pozdeji ze skoly a ja byla uplne na zhrouceni, tohle nepochopim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
3.2.17 19:31

@majki.r máš pravdu, mám vlastně jen manžela a děti. nejhorší poct byl že jsem věděla že mě nikdo nepomůže. když jsem to nikomu řekla tak prý rodiče jsou ok a mam být ráda kde jsem :jazyk: ale v 19 jsem vypadla, koukali, vlastně vydírali bud prý se rozejdu s přítelem a budu s nimi žít a jednou zdědim barák nebo at táhnu :roll: :mrgreen: Jenže to znamenalo zůstat sama a na vlastní život zapomenout, prý partnera si mám hledat až oni nebudou, jenže to bych byla stará bába :jazyk:, blázni, když moc dobře věděli že chci děti :mrgreen: tak jsem šla a ta úleva když sjem zabouchla dveře byla neskutečná a hlavně klid, žádný stres a loni mě potkal soused koukal na mě jak na přízrak a prý vypadam dobře když jsem propadla drogám 8o. aby nemuseli říct že jsem utekla tak prý jsem někde v léčebně a zbláznila jsem se proto jsme pořád zavřená :mrgreen: :mrgreen:, tak jsem sousedovi řekla jak to bylo a jí nekuřák, skoro abstinent feták :mrgreen: :mrgreen: Tohle rodič přece říct nemůže ale oni jsou asi fakt blázni a ted sami na celý barák. To zkoušeli at klidně jdu ale napřed že jim zaplatím novou střechu na baráku, vtipálci :mrgreen: :mrgreen: a vždy manžel dkyž prý zlobím tak že se na mě nemůže zlobit když jsem měla takové dětství :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.2.17 19:33

@Markéta80 ty mas tedy pribehy :( to opravdu rodice nejsou… ja mam jen ty deti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
3.2.17 19:34

@Markéta80 no to je hrozný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
3.2.17 20:28

@Lili po tolika letech co jsem pryč už si i z některých případů dělam srandu ale jinak už vím že to byl psychický i fyzický teror :jazyk: @majki.r naštěstí už je to minulost a jediné vysvobození bylo odejít a to rychle :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
3.2.17 20:35

@Lili Ahoj Lili, ono je těžké si obhájit své rozhodnutí a stát si za svým. Je to jen tvůj život. Nikde není napsáno, že musíš žít tak a tak. Pokud s tím způsobem života nesouhlasíš, tak to změň. Taky jsem vyrůstala v rodině, kde se mi něco nelíbilo, i přes snahu maminky jsem se těšila, až odejdu z domu a zařídím si jiný, svůj život. Podařilo se, změnila jsem si osud, který si pro mě představovali naši a žiju si podle svého. Občas příjde narážka či výčitka, ale to je ze strany druhých, já to tak necítím, nemám vyčítky, proč to dělám jinak. Je to můj život, já se budu jednou zpovídat a nemohu se vymlouvat, proč to nešlo jinak, protože jsem to nedokázala změnit. Všechno jde. V tvém případě to možná půjde pomalu, ale nauč se zhluboka dýchat a zklidnit se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
3.2.17 20:37

@Markéta80 Musím říct, že jestli si dokázala i po takovém dětství založit funkční šťastnou rodinu, tak klobouk dolů, jsi super. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
16.2.17 09:12

@Lili Ahoj, jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
9006
16.2.17 11:19

@blabla123 ahojky dopadlo to tak, ze dedu poslala jeho obvodacka na rehabilitaci tak tam lezi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová