Co byste dělali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
3.2.17 09:43

@Paralenka červená taky mam ten dojem dokonce i to ze za ty leta me to dost psychicky dokopalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
3.2.17 09:47

@Lili měla by jsi být ráda že máš klid, jen zapřemýšlej jaký to s nim byl život. kdy tě za něco poděkoval, pochválil? Za chvilku by se stejně chovali i děti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.2.17 09:49

@Markéta80 ja to vsechno vim opakuji si to jak nic nebylo dost dobry ja nikdy bebyla dost dobra mama byla jsem osoba zidpovedna za kuchyn ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
3.2.17 10:00

@Lili Prožíváš ted hodne změn najednou, tak to s Tebou mává. Dej tomu čas, ty emoce prostě potřebuješ prožít. Objektivně ted vlastně máš to, co jsi celou dobu chtela. Ale prave proto, co vsechno máš za sebou, si ted Tvá psychika vybere svou daň. Možna se Ti i zhorší zdravotní problémy. Už jsem to několikrát viděla, jak se lidi sesypali, až kdyz bylo po všem. Buď na sebe hodná, hodne odpocívej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
3.2.17 10:05

@Lili šílený, fakt to chce s někým probrat. vždyt by tě zničil, už ted se koukni co jsi zažívala. Fakt hnus, u cizích se nejspíš bude chovat jinak ale u vlastních peklo, nechala sis vše líbit, možná kdyby jsi mu řekla svoje byl by v klidu. spíš je to šok že máš klid, nikdo po Tobě neřve, za měsíc si na ten klid zvykneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.2.17 10:06

@brisco ja uz to mela i ted kazdou anginu i virozu jsem hned chytla, je to tak funguje to presne jak pises proto jdu pristi tyden k psycholozce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.2.17 10:08

@Markéta80 ja vim ze jsem si nechala vsechno libit ale ja proste mam takovou vychovu ze se nehodi rodicum neco vytykat nejde mi to pres pysk

Příspěvek upraven 03.02.17 v 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
3.2.17 10:22

@Lili já až když odešla z domova tak postupně mě docházelo co vše tam bylo špatně. jenže i rodiče se mají chovat slušně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
3.2.17 10:22
@Lili píše:
@Markéta80 ja vim ze jsem si nechala vsechno libit ale ja proste mam takovou vychovu ze se nehodi rodicum neco vytykat nejde pro pres pysk

No jasně, a kdopak ti tu výchovu asi dal, a z jakého důvodu, že… Odpočiň si, já věřím, že třeba i ten partnerský vztah se podaří nějak stabilizovat, až budeš psychicky v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.2.17 10:54

Ten partnersky si myslim ze je pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
3.2.17 11:13
@Lili píše:
Ten partnersky si myslim ze je pryc

I kdyby, tak jak se ze všeho otřepeš, tak začneš s čistým štítem znovu žít. Jen na to nespěchej. Každopádně pokud byl partner otcem dětí, tak si rychle vyřiď alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
3.2.17 11:15

@brisco my to mame dost komplikovane tak ty uz mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
3.2.17 18:26
@Lili píše:
@Markéta80 ja to vsechno vim opakuji si to jak nic nebylo dost dobry ja nikdy bebyla dost dobra mama byla jsem osoba zidpovedna za kuchyn ale…

Já bych ti v tomhle stadiu už poradila psychologa nebo psychiatra. Protože ten tvůj problém je hluboký a věřím tomu, že když to probereš s odborníkem, tak se ti hodně uleví, budeš mít i lepší pocit ze svého rozhodnutí. Máš naprosto zničené sebevědomí, a pro takhle zásadní krok a rozhodnutí je sebevědomí potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
3.2.17 18:28
@Markéta80 píše:
@Lili já až když odešla z domova tak postupně mě docházelo co vše tam bylo špatně. jenže i rodiče se mají chovat slušně ;)
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
3.2.17 19:14
@majki.r píše: :hug:
:* jo dětství byl fakt očistec :jazyk:, jen doufám že už je nikdy nepotkám, ani nevím co bych jim řekla :jazyk:, ale je fakt že když v tom někdo žije přijde mu to na prd ale ne jako nějaká hrůza ale jak odejde a vidí že se dá žít jinak a v klidu tak až pak mě to celé došlo :jazyk: Pak když jsme manželovi něco vyprávěla tak říkal že to bylo peklo :jazyk: manžel říká že to musela být hrůza když v 7 letech jsem se ztratila v německu u moře, došla jsme až k polským hranicím :lol: a tam mě našel chlap, dovedl k nim domů a já je prosila at nevolají polici že domů už nechci :jazyk:. Hledali mě 8h :mrgreen: a jejich jediná starost byla že druhý den se odjíždělo domů a jak vysvětlí ve škole že tam nenastoupím 8o. jsem měla štěstí že mě tam nepotkal úchyl, ale asi mu bylo divné že sedím v plavkách na pláži ve 20h sama :lol: Vzpomínky na dětství nic moc :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová