Co byste dělali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
28.1.17 16:50

@vokishka byla empaticka a rikala ze nam svatou trpelivost teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
28.1.17 16:58

@Lili nás čeká podobný boj právě se sousedem, ten si taky myslí, že se budeme starat my. A vesele to vykládá doktorům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
28.1.17 17:07

@vokishka pockej a z jakeho duvodu by jste se meli starat o souseda??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
28.1.17 17:23

@Lili vždycky jsme jim pomáhali se složenkama, kdy mají platit, kdy je to k výběru, vypisovat tiskopisy a tak. Potom měla sousedka velké zdravotní problémy, nechtěla k doktorovi, běžně na nás zvonili třeba ve dvě ráno, že spadla a soused ji nemůže zvednout. Pak už se manžel naštval, zavolal jejich dotkora, ten byl ochotný, přijel. Nechal ji odvézt do nemocnice. Bohužel brzo zemřela, o Vánocích 2015. Tak jsme pomáhali tentokrát sousedovi (je mu 78). Manžel s ním zařizoval pohřeb, dědické řízení, vdovský důchod atd. Chodil k němu na návštěvy. Když byl nemocný, zařídil mu doktora, nakupovali jsme. No a ten soused má povedenou příbuznou, která z něj tahá prachy a chlastá první ligu. Takže na nás zase neustále zvonili, jeden nebo druhý, že ji máme dovézt z hospody, že on jí něco bere, ona si na nás zvonila ve čtyři ráno, ať jí otevřeme barák. No bylo to náročné. A pak to vygradovalo, ona ho shodila, on si zlomil nohu v krčku.´Vypakovali jsme ji z bytu, jeho odvezli do nemocnice. Nemá žádné příbuzné. Takže my se teď staráme o byt(i poplatky a tak, ale nechal nám peníze), o ptáky, které tam má, manžel za ním chodí do nemocnice. Takže on prostě předpokládá, že se budeme starat dál i komplet o vše. Což ale nejde. A doktoři tvrdí, že ho nemůžou nutit do LDN, že ho po skončení rehabilitací propustí, pokud bude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
28.1.17 17:38

@vokishka jste vyborny jako to uz se malokdy vidi, jen ted by se dalo rikat za dobrotu na zebrotu, ale Vam staci rict NE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
28.1.17 17:40

@Lili já vím, že je to jiné, než když se ti ten člověk nastěhuje domů a jsi postavena před hotovou věc. A nikdo se tě neptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
28.1.17 17:43

@vokishka spis je to jine kdyz jde o tatu, ale ono se to taky vyresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
28.1.17 18:05
@Lili píše:
@vokishka spis je to jine kdyz jde o tatu, ale ono se to taky vyresi
:palec: ono to půjde, je potřeba na něm zapracovat. Jiný obvoďák by byl taky ku prospěchu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
28.1.17 18:08

@brisco to je take pravda sestra z te domaci pece mi slibila ze mi pomuze at se nebojim ze je jasne ze se s detmi nemuzu odejit ze zamestnani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.1.17 16:25

Tak dneska prisla jina sestra a on ji rikal ze nikam nepujde ze mu tady vubec nic nechybi ze se o nej postaram a ze normalne beha po schodech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
29.1.17 16:32

@Lili ale to je fuk co on rika…mluv s nimi ty, narovinu jim všechno napiš co tady nám…ony moc dobře vědí, co staří a nemocní dovedou…fakt jsem byla překvapen a jak dokázali našeho dědu obsloužit, aniž by dostali vynadáno jako ka nebo babi ;)
A opravdu teď ten podnájem…jinak nebude s mít klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.1.17 16:43

@catherine100 jj cetla jsem zpravu z nemocnice ma tam napsano ze mluvi rozporuplne a ze kdyz ho tam privezl rekl ze jsem volala sanitku a on nevi proc a po chvili ze vypovedel ze se necitil dobre uz tyden, zitra zavolam obvodacce a na socialku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.1.17 16:44

Od rana na me povykuje co by si dal dobreho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.1.17 16:46

@catherine100 to mas pravdu, sestra mu rika a chodite a cvicite a on ji povida jasne po schodech se snazim a ona tak vstante a udelejte mi caj a on vstal a rika mi udelej pani caj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
29.1.17 17:19
@Lili píše:
@catherine100 to mas pravdu, sestra mu rika a chodite a cvicite a on ji povida jasne po schodech se snazim a ona tak vstante a udelejte mi caj a on vstal a rika mi udelej pani caj
:mrgreen: Tak super, aspoň sestra vidí co a jak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová