Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dr mi rekla ze proste bude tam ze potrebuje klid peci a rehabilitace po te se uvidi ze zapal plic neni legrace a proste se musi zalecit dobrat antibiotika a rehabilitovat
Holky ja nemuzu ani usnout a to rano vstavam myslim na to ze nemuzu byt uz ani normalni
@Lili píše:
@blabla123 diky ti ze jsi se ozvala, tak tata odjel k obvodacce, ta ho poslala do nemocnice a ja jsem se asi do cista pomatla a je mi ho lito uz se v sobe nevyznam… vim ze je tady celedny sam ale kdyz ho slysim v telefonu brecela bych nemam na nic naladu prijdu si zrala na blazinec
Proč si to vyčítáš? Odešel od tebe manžel, on ti věčně nadává ![]()
Drž se ![]()
@Lili píše:
Dr mi rekla ze proste bude tam ze potrebuje klid peci a rehabilitace po te se uvidi ze zapal plic neni legrace a proste se musi zalecit dobrat antibiotika a rehabilitovat
Je jasné, že potřebuje celodenní péči, měl jít do toho domova a platit si ho z důchodu a necpat peníze vnukovi…
@blabla123 to prave nevim nejak nechapu sve pocity vim ze kdyz je tady prohani me nadava, je mi ho tak lito, nadavam si jaka jsem krav…ka ze jsem si mela nechat nadavat hlavne aby byl ok pak si zase rikam ze tady byl cely den sam, mam dostat menstruaci to jsem vzdycky precitlivela proste se to ve me tak mele rozumite mi? Nemam to komu rict vsichni by me poslali do blazince
@blabla123 vnuk mi rekl ze mu ho zaridi tam ze tam ma zname ze tam bude jako v raji tak jsem asi zacala citit ze je to navzdy achhh joo
@Lili píše:
@blabla123 to prave nevim nejak nechapu sve pocity vim ze kdyz je tady prohani me nadava, je mi ho tak lito, nadavam si jaka jsem krav…ka ze jsem si mela nechat nadavat hlavne aby byl ok pak si zase rikam ze tady byl cely den sam, mam dostat menstruaci to jsem vzdycky precitlivela proste se to ve me tak mele rozumite mi? Nemam to komu rict vsichni by me poslali do blazince
ja ti rozumim, taky mam drsny pms. Ale ty se musis drzet kvuli detem, tvuj tata uz te dost ponizoval a nemuzes kvuli tomu aby doma nebyl sam prestat chodit do prace.
Vem si to obracene, co pro tebe udelal v posledni dobe pekneho?
@Lili píše:
@blabla123 vnuk mi rekl ze mu ho zaridi tam ze tam ma zname ze tam bude jako v raji tak jsem asi zacala citit ze je to navzdy achhh joo
vidis, urcite se tam bude mit dobre a pak ho muzes jezdit navstevovat
@blabla123 no to ja vim ze nic ale pak me napadne ze je to tata rodic ze kdyz jsem byla mala staral se o me a brecela bych cely den… mysli ze to muze byt umocnen tim ze mam pred menstruaci?
Jezisi holky ja jsem takove tele neskutecny dyt to vypada jako kdyz vlastne nevim co chci
@Lili píše:
@blabla123 no to ja vim ze nic ale pak me napadne ze je to tata rodic ze kdyz jsem byla mala staral se o me a brecela bych cely den… mysli ze to muze byt umocnen tim ze mam pred menstruaci?
ja myslim, ze je to tim taky mam jiste stavy pred ni. ale urcite se to zlepsi. navic delala jsi x let co jsi mohla. nemas si co vycitat.
@blabla123 ja to vsechno vim ale kdyz ho slysim sedla bych do auta a jela pro nej, rekni mi kde se ve me takove pocity rozharane berou pane boze to me vubec nenapadlo ze se budu citit jako spraskany pes
@Lili píše:
Prijde mi uz jestli mi z toho nehrablo
Nic si nevyčítej
zítra ho jdi navštívit a řekni že ho máš ráda. Udělala jsi cos mohla, klobouk dolů před tebou ![]()