Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dana066 ona uz to zprostredkovane od vnuka ktery s ni kamaradi me nikdy nic neverila
@blabla123 nejen energie ale i fond oprav a podobne a vzhledem k tomu ze slozenky jsou na moje jmeno bude mi vznikat dluh
@Lili píše:
@catherine100 obvodacce jsem volala a ona je uz ve veku a nevidi ho casto rekla mi at si nevymyslim ze je ve velmi dobre i psychicke kondici
Jo, to si pamatuju z minula. Proto se snaž to poresit v té nemocnici.
@Lili píše:
@Dana066 ona uz to zprostredkovane od vnuka ktery s ni kamaradi me nikdy nic neverila
Tak to je bez šance. ![]()
@brisco to se snazim vse jsem jim rekla ikdyz jsou velmi mile a vstricne pokud on nechce nic se nestane
Je to hnusné, ale já bych se zřekla písemně jeho (Tvého) bytu, určitě jde vypovědět (darovací)smlouvu. Našla si podnájem, a postavila tátu s vnukem před hotovou věc. „Situace je taková a taková. Ty, tati se ke mně chováš tak a tak. Situace je pro mě neúnosná. Pronajala jsem si vlastní byt. Od toho a toho data přestávám platiti poplatky za tenhle byt, protože není můj, nemám tu TP a nebydlím tu. Teď se můžete domluvit, kdo bude za tenhle byt platit.“ Tečka.
@Dana066 ono vraceni daru musi probehnout soudne a to je na nekolik mesicu a platba pravnikum
Vyhoď ho, řekni mu, že pokud se nezačne chovat slušně platit alespoň za jídlo, co sní, tak ať ti neleze na oči, nebo se k němu chovej, jako on k tobě…
Tady bych už byla zlá, než ti zničí manželství a to jak se k tobě chovají tvé vlastní děti, taky není v pořádku. ![]()
@blabla123 takove chovani bud v sobe mas nebo ne ja ho v sobe nemam a pred detmi se nechci chovat jako magor
@Lili píše:
@blabla123 takove chovani bud v sobe mas nebo ne ja ho v sobe nemam a pred detmi se nechci chovat jako magor
Každá máma je lvice, co brání svá lvíčata. Já nejsem máma, ale když ta moje řvala na ségru, tak jsem se jí zastala ani nevíš jak.
Musíš v sobě tohle taky nalézt.
Nebo tě dědek psychicky zničí.
@Lili To jsem nevěděla, že to musí soudně. Pokud máš dost peněz, šla bych do toho.
@Lili Odkud jsi a jaký máte měsíční příjem? A kolik se platí za ten byt?
Dotaz OT. Kde je diskuze další, o zakladatelčině otci? S dovolením jsem se koukla na její přezdívku, a jsou tam jí založená spíš zdravotní témata. Chci se na to podívat ze zvědavosti ![]()
Jedine co by mi mohla pomoct ta socialka ikdyz jak ho znam je to zbytecne
@blabla123 jsem z prahy, mesicni prijmy nic moc a za byt platim 6 tisic