Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dana066 je uz to starsiho data od te doby mam prave zdravotni problemy rekla bych ze osychosomaticke neni se co divit
@Paralenka červená on se mu snazi domlouvat ze jsem jedina kdo se stara at se ke me chova slusne a zaplati nam jidlo on mu rekne ze neji
@Lili a on když tě nadává tak reaguješ jak? Pokud byl takový vždy tak se v tom vyžívá a potřebuje prudkou reakci, pokud jsi zticha nikdy se to nezlepší, musíš ho ihned usměrnit. Vždyt tě psychicky týrá a děti v tom žijí, budou z tebe mít časem srandu že si vše necháš líbit ![]()
Pokud to nevyjde v té nemocnici, tak pak uz jedine se odstěhovat a přepsat všechny platby na dědu. Ty jako majitel musíš platit jen daň z nemovitosti a asi fond oprav, tím si nejsem jistá.
@Lili píše:
@Paralenka červená on se mu snazi domlouvat ze jsem jedina kdo se stara at se ke me chova slusne a zaplati nam jidlo on mu rekne ze neji
Hele fakt bych si jídlo zamykala, když nejí ![]()
@Lili píše:
Tak bych s manželem přesunula lednici do jiné místnosti, kterou bych zamkla. Prostě by v kuchyni nebylo žádné jídlo. Dědovi bych řekla, že pokud chce lednici, ať si koupí malou do pokoje, a máš vystaráno, už ti nebude vyjídat spíž a bude si platit aspoň jídlo. Kdyby chtěl jíst s vámi, zkásla bych ho o jídlo plus energii.
@Martina D. @Martina D. A da se takhle prakticky zit s detmi? Jidlo nemam jen v lednici
@Lili To další jídlo půjde taky přemístit, tím spíš, že se dá skladovat v pokojové teplotě. No a jestli se takhle dá žít s dětmi, po pravdě, s tvým dědou se moc žít nedá, takže buď musíš přistoupit k radikálním krokům, nebo si můžeš nechat dál s. át na hlavu a děda bude spokojený, takže se nic nezmění. Je to na tobě a na tom, jak to cítíš ty.
Dětem bych řekla, že děda nejí, děda jim to určitě i sám potvrdí. ![]()
No nevim jedine co po moralni strance aspon trochu zvladnu je odstehovani se pryc jinak to budu resit do duchodu
@Lili píše:
No nevim jedine co po moralni strance aspon trochu zvladnu je odstehovani se pryc jinak to budu resit do duchodu
Tak jdi do toho
. Přepis smluv na energie a vodu je otázka jednoho dne, kdyz se bude děda cukat, tak bych ty smlouvy vypověděla úplně. Ať si pak uzavře nové. To, ze jsi majitelka, neznamená, ze tam musíš bydlet. Proste potřebuješ víc místa pro deti, tak bych to prezentovala. A je to košer, darovací smlouvu kvůli tomu zrušit nemůže.
Holky uz ho pustili, nemuze skoro chodit a pritel ode mne odesel co mam delat chce se mi brecet nemuzu pred detmi
@Lili
to se dalo čekat, tohle ustojí málokdo. proč jsi neřekla že se o něj nemá kdo starat, že chodíš do práce?
Tak teď bych teprve byla na otce tvrdá jako břitva! Zničit si kvůli němu život… No snad uděláš něco radikálního! Takhle daleko bych teda nezašla..