Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martina D. @Martina D. A da se takhle prakticky zit s detmi? Jidlo nemam jen v lednici
@Lili To další jídlo půjde taky přemístit, tím spíš, že se dá skladovat v pokojové teplotě. No a jestli se takhle dá žít s dětmi, po pravdě, s tvým dědou se moc žít nedá, takže buď musíš přistoupit k radikálním krokům, nebo si můžeš nechat dál s. át na hlavu a děda bude spokojený, takže se nic nezmění. Je to na tobě a na tom, jak to cítíš ty.
Dětem bych řekla, že děda nejí, děda jim to určitě i sám potvrdí. ![]()
No nevim jedine co po moralni strance aspon trochu zvladnu je odstehovani se pryc jinak to budu resit do duchodu
@Lili píše:
No nevim jedine co po moralni strance aspon trochu zvladnu je odstehovani se pryc jinak to budu resit do duchodu
Tak jdi do toho
. Přepis smluv na energie a vodu je otázka jednoho dne, kdyz se bude děda cukat, tak bych ty smlouvy vypověděla úplně. Ať si pak uzavře nové. To, ze jsi majitelka, neznamená, ze tam musíš bydlet. Proste potřebuješ víc místa pro deti, tak bych to prezentovala. A je to košer, darovací smlouvu kvůli tomu zrušit nemůže.
Holky uz ho pustili, nemuze skoro chodit a pritel ode mne odesel co mam delat chce se mi brecet nemuzu pred detmi
@Lili
to se dalo čekat, tohle ustojí málokdo. proč jsi neřekla že se o něj nemá kdo starat, že chodíš do práce?
Tak teď bych teprve byla na otce tvrdá jako břitva! Zničit si kvůli němu život… No snad uděláš něco radikálního! Takhle daleko bych teda nezašla..
@Markéta80 to jsem jim rekla a oni mu dali sanitku a rekli ze se dcera postara
@Lili hele ale to je na LDN ne do odmácí péče když nechodí jako!!!Musíš chodit do práce bych mu zítra zavolala sanitku. Jinak jak se k tobě chová?
@kacenka8 sanitka ho neodveze kdyz neni v ohrozeni zivota on nikam nechce moc nemluvi jen ze je hrozne unaveny
Holky jsem tak bezradna a sama chce se mi porad brecet a klepu se