Co byste dělali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
28.1.17 10:15

Ja vim co chci, rada uz bych mela klid chci si uzivat zivot s detmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
28.1.17 10:15

@brisco Nemusí přijet. Tahle povinnost byla v zákoně dřív. Dneska je to jenom v dohodě mezi lékařem a pojišťovnou, kdy musí lékař zdůvodnit, proč pacienta nenavšívil. V případě zakl. je 80 km opravdu dostatečným důvodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
28.1.17 10:16

@Sojkka tak at nejezdi ja ji nepotrebuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
28.1.17 10:18

@Lili Lili, nezlobte se na mne, ale vy jste se ve vašem rozhodování vůbec nikam neposunula. Že chcete klid je snad jasné, ale ani jednou jste tu nenapsala jak ho chcete dosáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
28.1.17 10:19

@Lili já reagovala na Brisco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
28.1.17 10:22
@Sojkka píše:
@brisco Nemusí přijet. Tahle povinnost byla v zákoně dřív. Dneska je to jenom v dohodě mezi lékařem a pojišťovnou, kdy musí lékař zdůvodnit, proč pacienta nenavšívil. V případě zakl. je 80 km opravdu dostatečným důvodem.

Aha, já jen, ze moje doktorka nechtěla zaregistrovat mého manžela dokud si nezmění trvalé bydliště, právě aby za nim případně nemusela X kilometrů. Každopádně aby měl 80-letý děda doktorku takhle daleko je nesmysl a když nemá rozum on, tak by ho měla mít ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.17 10:25

Přijde jen mě, že Vám to vlastně tak vyhovuje? Už to tu čtu dlouho a krom "nemůžu, nechci, nejde, nemá to smysl apod. jsem nic pozitivního neslyšela… A to tu dámy radily už spoustu věcí… Radši si necháte odejít chlapa, kvůli někomu, kdo není vděčný, nestojí o to… Ale litování není řešení.. Kdyby to bylo tak špatné, jak tady strašně prezentujete, pochybuji, že by jste v tom setrvávala tak dlouho… Normální matka by v tomto děti žít nenechala!

Sbalím se a jedu i s dětmi! Se tomu chlapovi vlastně ani nedivím, ale divím se, že sebou nevzal ty děti…

• Citovat
  • Upravit
2740
28.1.17 10:30

@brisco To určitě měla. Mě taky dlouho nešlo na rozum jak to je s těmi návštěvami, když mám svobodnou volbu lékaře. Pak jsem o tom někde četla, že od roku 2012 ta výslovná povinnost ze zákona zmizela a je to jen mezi lékařem a pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
28.1.17 10:31
@Anonymní píše:
Přijde jen mě, že Vám to vlastně tak vyhovuje? Už to tu čtu dlouho a krom "nemůžu, nechci, nejde, nemá to smysl apod. jsem nic pozitivního neslyšela… A to tu dámy radily už spoustu věcí… Radši si necháte odejít chlapa, kvůli někomu, kdo není vděčný, nestojí o to… Ale litování není řešení.. Kdyby to bylo tak špatné, jak tady strašně prezentujete, pochybuji, že by jste v tom setrvávala tak dlouho… Normální matka by v tomto děti žít nenechala!Sbalím se a jedu i s dětmi! Se tomu chlapovi vlastně ani nedivím, ale divím se, že sebou nevzal ty děti…

A proc anonym, psala jsem, ze jsem zapojila socialku, nemocnici a hledam si podnajem, chlapovi se nedivite?? Hm on odesel ikdyz jsem byla tehotna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
28.1.17 10:32

@Sojkka tak me nejde na rozum proc mit obvodaka 80 km jinde ja jsem rada ze ho mam 10minut od baraku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
28.1.17 10:34

@Lili Oni ty problémy u vás budou zřejmě mnohem hlubší než jen starý, nemocný táta a péče o něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
28.1.17 10:35

@Lili ale pro ten klid je potřeba něco dělat…
Jak píše anonymní vše nejde, je nemožné nechce…
Jde to, sice velmi těžce ale jde a ne hned všechno zatracovat…chápu, ze každý nemá povahu se do něčeho pustit s vervou, ale takhle te to semele

Opravdu začni něco dělat…třeba to, ze nakonec zkolabujes bude k něčemu dobře :roll:…skoncis v nemocnici o děti se postarátatínek a deda se bude muset postarat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
28.1.17 10:35

@Sojkka jj kdykoliv jsem potrebovala oporu nebo mela neco resit odesel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
28.1.17 10:37

@catherine100 snazim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
28.1.17 10:38
@Lili píše:
A proc anonym, psala jsem, ze jsem zapojila socialku, nemocnici a hledam si podnajem, chlapovi se nedivite?? Hm on odesel ikdyz jsem byla tehotna…

No tak teď to jen dotáhnout do konce a začít s dětmi nový zivot :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová