Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adelanie píše:
Já jsme asi romantická duše nebo co…Manžel mě řekl, že to pro něj skončilo, že to byla blbost… Ale já čekám, že se bude chovat lépe, udělá nějaké gesto, abych věděla, jak moc ho to mrzí, že o mě stojí. Bude pozorný, laskavý… Ale on se vlastně chová skoro stejně jako před tím, snad jen mě více pomáhá kolem dětí. On nikdy nedával emoce extra najevo. A teď mě připadá, že on jen čeká, jak já to v sobě vyřeším, ale extra mě s tím nepomůže.
Jeden den ráno se probudím a říkám si, dám mu šanci, ale odpoledne už mám zase chuť balit kufry. Je to asi opravdu dlouhá cesta, než to v sobě rozseknu.
ale on ti s tím opravdu nepomůže a vážně to musíš nakonec vyřešit ty.. je mi líto, ale ta největší a nejtěžší práce je na tobě..on udělal podle jeho úhlu pohledu co měl - ukončil to..a protože se necítí ohrožený v tom že by tě ztratil - ví že ho chceš, tak víc dělat ani - z jeho úhlu pohledu nemusí.. je to nespravedlivé, je to na palici ale je to tak - bohužel
Opustit, kdyz si nevazil toho co ma. Nejsem pro slepovani vztahu po nevere. Mozna jedine v pripade, ze to byla nahodna nevera a pouze na jednu noc. O takove se vetsinou podvedeny ani nedozvi. V ostatnich pripadech, podvadejici se Sam rozhodne, ze partnera zradi. A tomu se rika laska? Jsem toho nazoru, ze vetsina neverniku zustava kvuli zvyku, majetku a pohodli a nema vubec nic spolecneho s laskou v dlouhodobem vztahu. Kdyz mi na nekom zalezi, tak si ho preci na tolik vazim, ze nebudu zranovat jejich city.
@Anonym X píše:
„některé ženy posílaly i erotické fotky, popisovaly co mají v sexu rády a co by se mohlo zkusit příště“
Ukažte mi chlapa, se kterým takovéto e-maily nic neudělají, a já před ním rád a upřímně smeknu
no, tak jedna vec je se zasnit pri te predstave a druha skocit pak s pisatelkama do postele
@Adelanie preji hodně sily, budes ji potřebovat… Ja uz jsem od toho skoro rok, manžel se snaží, jak muze, ale stejne dost často premyslim, jestli nebyla chyba tu druhou šanci dat, je to dost bolestive… Využila jsem to k prekopani fungování rodiny, hlavne předala velkou část pece o deti, ale ten vztah uz nikdy nebude jako driv, uz to bude vždy jen kompromis…
@chebskamaminka píše:
no, tak jedna vec je se zasnit pri te predstave a druha skocit pak s pisatelkama do postele
Jasně
To si dovedu úplně živě představit, jak se nad mailem „Udělám ti to tak, jak ti to tvoje žena nikdy neudělala“ muž zasní ![]()
@Anonym X píše:
JasněTo si dovedu úplně živě představit, jak se nad mailem „Udělám ti to tak, jak ti to tvoje žena nikdy neudělala“ muž zasní
Takže chceš říct, že vy muži nemáte žádnou kontrolu nad svými pudy a může s vámi nějaká cizí ženská takhle manipulovat? To jste teda docela chudáci
Já vím, že s vámi lehce manipuluje vlastní ženská, ale že i leckterá cizí, to vás degraduje na úroveň bezbranného tvorečka.
@Anonym X píše:
JasněTo si dovedu úplně živě představit, jak se nad mailem „Udělám ti to tak, jak ti to tvoje žena nikdy neudělala“ muž zasní
@Anonym X píše:
K zasnění ano
tak kdyz se jedna Jen o zasneni
![]()
@Adelanie
Asi se ti nebude moc líbit to, co ti napíšu. Ale každá zkušenost je asi dobrá. I já mám za sebou opakované nevěry z manželovi strany. Myslela jsem si, že když mu poteče do bot, že se něco stane, že se začne chovat normálně, že si bude hýčkat rodinu. Zmýlila jsem se. Manžel přiznal nevěry a tím to pro něj skončilo. Prostě se přiznal a hotovo. Už pro něj nebylo co k řešení. Vše je podle něj v pořádku a život jde dál.
Pro mě to tak jednoduché nebylo. Nakonec to dopadlo tak, že mě nakazil pohlavní chorobou. A víš co parchant udělal? Obvinil mě! Prý já ho podváděla, on nikdy nevěrný nebyl
. Dneska jsem mu uklízela auto, a našla jsem v něm kondomy. Takže opakovačka. Už dál nemůžu. Chci od něj pryč. Máme děti, máme za sebou let společného života, majetek. Ale už si život ničit nebudu. Není to fér, on si užívá vše dobré, a já táhnu to zlé
@Anonymní píše:
@Adelanie
Asi se ti nebude moc líbit to, co ti napíšu. Ale každá zkušenost je asi dobrá. I já mám za sebou opakované nevěry z manželovi strany. Myslela jsem si, že když mu poteče do bot, že se něco stane, že se začne chovat normálně, že si bude hýčkat rodinu. Zmýlila jsem se. Manžel přiznal nevěry a tím to pro něj skončilo. Prostě se přiznal a hotovo. Už pro něj nebylo co k řešení. Vše je podle něj v pořádku a život jde dál.
Pro mě to tak jednoduché nebylo. Nakonec to dopadlo tak, že mě nakazil pohlavní chorobou. A víš co parchant udělal? Obvinil mě! Prý já ho podváděla, on nikdy nevěrný nebyl. Dneska jsem mu uklízela auto, a našla jsem v něm kondomy. Takže opakovačka. Už dál nemůžu. Chci od něj pryč. Máme děti, máme za sebou let společného života, majetek. Ale už si život ničit nebudu. Není to fér, on si užívá vše dobré, a já táhnu to zlé
Je mi to lito.
a drzim palce, aby jsi nasla silu, vse ukoncila a zacla novy zivot. Hnacim motorem mozna muze byt, ze po tom vs em bude jednou lepe. kdyz zustanes, budes se trapit dal. Xx
Příspěvek upraven 08.03.15 v 19:35
@Anonym X píše:
„některé ženy posílaly i erotické fotky, popisovaly co mají v sexu rády a co by se mohlo zkusit příště“
Ukažte mi chlapa, se kterým takovéto e-maily nic neudělají, a já před ním rád a upřímně smeknu
Tak já se hlásím. Ne, že by to se mnou nic neudělalo, ale nic bych si s nima nezačal. Ale to se asi nepočítá, protože jsem psychopat ![]()
@Anonymní píše:
@Adelanie
Pro mě to tak jednoduché nebylo. Nakonec to dopadlo tak, že mě nakazil pohlavní chorobou. A víš co parchant udělal? Obvinil mě! Prý já ho podváděla, on nikdy nevěrný nebyl. Dneska jsem mu uklízela auto, a našla jsem v něm kondomy. Takže opakovačka. Už dál nemůžu. Chci od něj pryč. Máme děti, máme za sebou let společného života, majetek. Ale už si život ničit nebudu. Není to fér, on si užívá vše dobré, a já táhnu to zlé
Tak to je něco
Ty mu ještě uklízíš auto? Ten by si pral sám i ponožky, studený odchov.
@Hanney píše:
Tak to je něcoTy mu ještě uklízíš auto? Ten by si pral sám i ponožky, studený odchov.
Třeba ho pořád ještě miluje
Co člověk, to unikát - já jsem svý ženě kromě jednoho malého bezvýznamného uklouznutí věrnej 20 let, a auto mi neuklidila nikdy ![]()
@Anonym X píše:
Třeba ho pořád ještě milujeCo člověk, to unikát - já jsem svý ženě kromě jednoho malého bezvýznamného uklouznutí věrnej 20 let, a auto mi neuklidila nikdy
Uklouznutí se dá přejít, to je život, ale opakovaná nevěra, zvlášť když jí nakazil… to bych nedala. V tom není láska, spíš něco patologickýho.