Jak se smířit s tím, že další dítě už nebude?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.9.18 18:02

@Sany80s antikoncepci neberu a nikdy jsem nebrala a nikdy brát nebudu. To nechceme ani jeden. Podle mě to je svinstvo.

• Citovat
  • Upravit
13048
9.9.18 18:10
@Anonymní píše:
@Sany80s antikoncepci neberu a nikdy jsem nebrala a nikdy brát nebudu. To nechceme ani jeden. Podle mě to je svinstvo.

Podle mě taky. Řešíte to plodnými dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
9.9.18 18:12
@Anonymní píše:
@hanka.br. jeho hlavní argument je, že jsme staří na další dítě. Nechce se mu začínat znovu od začátku, když už jsou děti parťáci. Nechce zase řešit peníze. Aktuálně máme na dlaší dítě našetřeno tolik, jako je současná výše rodičáku. Pokud budu další rok učit, tak další peníze přibudou. Nemáme hypotéku a ani další dluhy.@Sany80s vzdorovat nechci a ani nechci dělat podraz, že bych si dítě nějak uhnala lží. To je podle mě ubohé.

To je těžký, chápu vás oba. My jsme se pro třetí dítě rozhodli až když nejstarší bylo 16, tak nějak to přišlo, do té doby jsme o třetím neuvažovali. Myslím, že tlačit nebo útočit, že ti něco slíbil atd…nemá smysl. On se opravdu může cítit unavený, chlapi necítí tu naši touhu se množit. Pro ně je to víc starost a další závazek na celý život. Nech mu čas. Není nic ztraceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.18 18:13

@Sany80s plodné dny a prezervativy. Zatím to 15 let klape, ale aby šestnástý nebyl kritický :lol: (Myšleno jako vtip).
V původním plánu byl po posledním dítěti podvaz.

• Citovat
  • Upravit
3323
9.9.18 18:38
@Anonymní píše:
@zuza92 a ty mu celou dobu říkáš, že za rok, až bude malá větší, nebo za další rok, až bude ve školce? Tak to totiž bylo u nás. Kdyby mi třeba před 4 lety řekl, že si myslí, že už další dítě nedá, tak bych to brala lépe, ale on to nechával otevřené a ještě udělal velké bydlení. My můžeme mít 4 děti a každé bude mít vlastní pokoj.
Já si myslím, že on předpokládal, že mě to s prací přejde a už se nebudu chtít vrátit znovu na začátek, když už jsou děti samostatné a parťáci do nepohody. Nepřešlo mě to. Navíc obě děti mluví o tom, že chtějí ještě miminko. Nenavádím, ale máme v rodině několik miminek a oba jsou z nich hotoví.

Vlastně jo říkám, protože sama doufám, že mě to jednou přejde a další chtít budu. Ale momentálně se mi při představě těhotenství ježí chlupy na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.18 19:13

@zuza92 a nebojíš se, že půjde o dům dál? Tak totiž dopadlo v okolí už víc párů, které se rozešly kvůli počtu dětí. Neshodli se a ten nespokojený si našel někoho, kdo děti chtěl.
Já to v plánu nemám, ale dokážu pochopit, proč k tomu někdo dojde.

• Citovat
  • Upravit
3823
9.9.18 19:35

Tak zarid tu “nehodu “ a mas to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.18 19:44
@zudina píše:
Tak zarid tu “nehodu “ a mas to

To mi nepřijde jako vhodné řešení. Je to vůči tomu druhému dost nefér. A ano, napadlo mě, že udělám pár dírek, ale jako takový ten rychlonápad, který jak napadl, tak zapadl.

• Citovat
  • Upravit
3323
9.9.18 20:24
@Anonymní píše:
@zuza92 a nebojíš se, že půjde o dům dál? Tak totiž dopadlo v okolí už víc párů, které se rozešly kvůli počtu dětí. Neshodli se a ten nespokojený si našel někoho, kdo děti chtěl.
Já to v plánu nemám, ale dokážu pochopit, proč k tomu někdo dojde.

Nebojim, vztah nám funguje. A myslim, že toto neni důvod ničit fungující vztah a rodinu. A přemáhat se k druhému dítěti aby mě manžel neopustil to mi přijde jako hodně špatnej nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí