Jak spíte v noci s partnerem ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
7.9.19 20:43

@pohledzdruhestrany u nás máme každý svou perinu a máme oba rádi svůj prostor. Vždycky když se nám nechce ještě spát tak se k sobě pritulime ale az se nam zacnou zavirat oci hned jdeme od sebe ale dame si ruky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
7.9.19 20:45

Pomazlime se s manzelen před spaním, ale na spánek potřebuju prostor, svoji peřinu, nesmí na mě funet, mezi nama půl metru :lol: Zajimavé, že když v noci přijde 5leta dcera dokážu s ní spát úplně prilepená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 20:47

Za studentských let jsme spávali oba propletení na jednolůžku pod jednou peřinou, pak jsme pořídili manželskou postel a dvojpeřinu, pod tou teď spím já propletená s dítětem a muž má peřinu svoji, aby se mohl zakrýt až po krk, to s dítětem nejde, by se udusilo. ;)

• Citovat
  • Upravit
3224
7.9.19 20:49

@pohledzdruhestrany potřebuji PROSTOR…takže máme každý svojí ložnici :mavam: ceký den jsem s dětmi nebo v práci s lidmi… jsem introvert a dost mě to vyčerpavá čili se vždy tešim ja si zalezu, vezmu knížku… občas se dohodnem a uděláme si hezky večer ve dvou ale jinak je má ložnice má oaza klidu kde čerpám energii na další den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
7.9.19 20:50

Môj funí a občas chrápe, ja sa hádžem a vykrikujem, takže každý vo svojej izbe,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
7.9.19 20:50

Môj funí a občas chrápe, ja sa hádžem a vykrikujem, takže každý vo svojej izbe,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
7.9.19 20:52

Já si zvykla spát sama v jiné místnosti-chrape. Miluju ten klid :lol: a on už asi taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
7.9.19 20:52
@axelina píše:
@pohledzdruhestrany potřebuji PROSTOR…takže máme každý svojí ložnici :mavam: ceký den jsem s dětmi nebo v práci s lidmi… jsem introvert a dost mě to vyčerpavá čili se vždy tešim ja si zalezu, vezmu knížku… občas se dohodnem a uděláme si hezky večer ve dvou ale jinak je má ložnice má oaza klidu kde čerpám energii na další den

:palec: po mě se pořád posledních 30 let někdo válí, buď děti nebo ženský a já cerpam energii ze samoty, životně ji potřebuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
7.9.19 20:57

Manžel mě naučil spát pod velkou dekou a naučila jsem se. Ani jeden peřinu nenarokujem a přitom se od sebe na spaní dokážeme dostatečně vzdalit a být oba prikryti :nevim: já si v noci machlam hlavně polštář, pořád pod něj strkam ruce a někdy i hlavu, ale s peřinou problém nemáme. Prostě spíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
7.9.19 21:06

@pohledzdruhestrany já take čerpám energii ze samoty :potlesk: :mavam:… a jsem ráda že jsem k sobě našla partnera který se neuraží a nebere si osobně fakt že chci být večer často „sama“. 5let jsem kojila v noci děti kdy moje tělo nebylo moje tělo ale jejich telo! :zed: ted konečně už jsou take ve svých postelích a já jsem zase já :) byl to vlastne i duvod rozchodu s bývalým přítelem… pokažde když jsem si večer šla číst do pokoje přišel a byl výslech „co se děje..na co myslím..proč s nim nejsem v obývaku…“ v noci mě chtěl držet za ruku…takže jsem potají odjížděla spát sama na hotel…abych se vyspala!! nakonec jsem usoudila že bude lepší takovýhle klíště odstřihnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
7.9.19 21:08

Jedna postel, jedna peřina nalepení na sobě ale já jsem strašpytel, když má manžel noční já vyloženě trpím a vlastně skoro nespím, a to mám u sebe nasackovane obě děti :oops: spaní odděleně považujeme za divné, ale je to častější a častější trend jak tak koukám kolem sebe. idelane aby měl každý svůj byt, ale pro nás to není tenhle způsob života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
7.9.19 21:09
@axelina píše:
@pohledzdruhestrany já take čerpám energii ze samoty :potlesk: :mavam:… a jsem ráda že jsem k sobě našla partnera který se neuraží a nebere si osobně fakt že chci být večer často „sama“. 5let jsem kojila v noci děti kdy moje tělo nebylo moje tělo ale jejich telo! :zed: ted konečně už jsou take ve svých postelích a já jsem zase já :) byl to vlastne i duvod rozchodu s bývalým přítelem… pokažde když jsem si večer šla číst do pokoje přišel a byl výslech „co se děje..na co myslím..proč s nim nejsem v obývaku…“ v noci mě chtěl držet za ruku…takže jsem potají odjížděla spát sama na hotel…abych se vyspala!! nakonec jsem usoudila že bude lepší takovýhle klíště odstřihnout :mrgreen:

:mrgreen: no to chápu, v noci se držet za ruce, pekloooo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.9.19 21:13

Mame jednu velkou perinu, driv jsme spavali na sebe namackani, v objeti, ted co jsem tehu uz to moc nejde, ja potrebuju svuj prostor, takze se otacim na levy bok, zadkem k nemu :mrgreen: :mrgreen: Sem tam se v noci vzbudim a pritulim, ale jen na chvilku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
7.9.19 21:13

Máme velkou postel, každý svůj polštář a svoji peřinu. Dokážeme se vyspat i pod společnou peřinou, ale já preferuji vlastní, často si v noci otáčím peřinu, či si ji dávám mezi nohy a přetáčím se, to se společnou peřinou nejde. Nikdy jsem nepochopila, jak může někdo usnout v objetí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.9.19 21:14

@Mango_Lassi pobavilo me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie