Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@_.Emilyyy píše:![]()
![]()
.Rekla bych, ze to s empatii nesouvisi
Taky jsem si myslel, že to spíš bude ta druhá varianta. ![]()
Spime spolu v posteli, ale teda obcas trpim. Nesnesu chrapani, nemam rada dotykani se, mam krehky spani. A kdyz se otoci mym smerem a funi mi krk no to bych se zvencla
ne proste ne, svuj prostor, deka jen pro me a klid a ticho
jeden cas jsme meli dve loznice a to bylo bozi. Tulime se pred spanim nebo rano ![]()
Tyjo s ex manželem jsme usinali zásadně pod jednou peřinou úplně propleteni do sebe, po usnuti jsem se automaticky odkulovala a kradla peřinu sama pro sebe, jednu jsem měla vedle sebe na zachumlani se do ní, jednu na prikryti a třetí měl ex na své straně postele protože věděl, že mu za hodinu bude zima
se současným přítelem máme každý svou peřinu, usínám u něj v náručí ale jak upadám do spánku tak automaticky odkuleni zády k němu
A i tak jsem schopná mu ukrást i jeho peřinu
se kolikrát divím, že vedle mě dokáže spát ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Taky jsem si myslel, že to spíš bude ta druhá varianta.
Kdyz si to myslis ty, tak to tak urcite budeee
.
Jsem empaticka vůči priteli
, co se tyče teda spani ![]()
@_.Emilyyy píše:asi mas dobry spani. Ja celej zivot spim tak blbe, ze me proste nejaky tuleni, chrapani vadi a rusi. Chci mit svuj klid
Nepochopim, jak muzete spat v jine místnosti nez vas muž.
Ja si nedokazu predstavit, ze bych se v noci k pritelovi nemohla přitulit
Svůj prostor, rozhodně svou peřinu ![]()
Vzhledem k tomu, že mám víc jak dvojnásobnou váhu své partnerky a stabilně vyšší tělesnou teplotu, tak usínání v objetí nepřipadá v úvahu ![]()
Takovou romantiku ať si nechají v reklamách a filmech. Není nad to dobře se vyspat. Pak se můžete i ráno usmívat. Pokud jsou to první společné noci, tak samozřejmě jde všecko, ale po x letech… ![]()
Super je si hlavně přiznat, že propletenec není na celou noc to nejpohodlnější, nedělat z toho vědu a tragedii, že ve filmu.., a v klidu užívat pohodičky. Ráno tam vedle je, to stačí ![]()
@Ennny píše:
Jedna postel, jedna peřina nalepení na sobě ale já jsem strašpytel, když má manžel noční já vyloženě trpím a vlastně skoro nespím, a to mám u sebe nasackovane obě dětispaní odděleně považujeme za divné, ale je to častější a častější trend jak tak koukám kolem sebe. idelane aby měl každý svůj byt, ale pro nás to není tenhle způsob života…
Bože, to je zase názor
to máš takhle se vším? Že pokud dělá někdo něco jinak než ty, tak to považuješ za divné?
@_.Emilyyy píše:
Nepochopim, jak muzete spat v jine místnosti nez vas muž.
Ja si nedokazu predstavit, ze bych se v noci k pritelovi nemohla přitulit
Take si nedovedu predstavit, ze par ma oddelenou loznici. Vyjimka je nocni.
Ale je to kazdeho svobodna volba, at to tak maji. Mi by to bylo lito, jak dva cizinci v jednom baraku. Ale jsou lidi, kterym to vyhovuje, tak to preferuji.
Dneska jsou lidi individualisti a hodne sobci, takze se to projevi i na tom spanku, ze se nesnesou delit o spolecny prostor.
Nejhorsi je, kdyz se najde par, ktery si nevyhovuje. Bud rada, ze mas/ mame stesti na partnera, ktery neni individualista a nevyzaduje oddelane loznice.
Jini si zaridi, jak jim pasuje souziti.
Postele rozdělené na dva suverénní státy, ozdoby na tapetách jsou jak pohraniční dráty… oba máme rádi svůj prostor. Přes hraniční pásmo musím opatrně.
S manželem musíme mít každý svou peřinu. Ale jinak klasicky společná ložnice. Už jsem tam zvyklá, že se mi hůř usíná, když je jednou za uherský rok na služebce. No a na dovolené pravidelně po příjezdu naháním pokojskou, aby nám donesla ještě jednu peřinu navíc. ![]()
@Kelsey píše:
Take si nedovedu predstavit, ze par ma oddelenou loznici. Vyjimka je nocni.
Ale je to kazdeho svobodna volba, at to tak maji. Mi by to bylo lito, jak dva cizinci v jednom baraku. Ale jsou lidi, kterym to vyhovuje, tak to preferuji.
Dneska jsou lidi individualisti a hodne sobci, takze se to projevi i na tom spanku, ze se nesnesou delit o spolecny prostor.
Nejhorsi je, kdyz se najde par, ktery si nevyhovuje. Bud rada, ze mas/ mame stesti na partnera, ktery neni individualista a nevyzaduje oddelane loznice.
Jini si zaridi, jak jim pasuje souziti.
A už tu máme druhé moralizováníčko ve smyslu, když to někdo nemá jako já, tak se určitě tolik nelovískuje, sobec, bla, bla bla.
Svoji peřiny, svoji postel a někdy i svou místnost
( když přítel chrápe )