Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsme kontaktni, takze vetsinou spime nalepeni. Perinu mame kazdy svou. Kdyz se prilepi, tak pres oba prehazuje svoji perinu a ja mu rikam, ze nechci zakryvat. Potrebuji obejmout, ale nesnasim byt zamuchlana v perine a muz zas vyzaduje teplo. Takze spim naha a u otevreneho okna a mam zive kaminka, to je bezva. Ma pocit, ze zmrznu, tak me prikryva a ja svoji perinu zmuchlam mezi kolena, at mam co nejmin periny a vystrcim co jde.
Ted to dela, kdyz chce laskovat, ze me zacne prikryvat a ja mu rikam, ze jo pokracuj, jestli chces manzelku zabit na prehrati.
Jsem ted priserne zabouchla, takze namackany, zaklesnuty, ale az tenze povoli, tak tajne doufam ve vlastni ložnici ![]()
Máme každej svou peřinu. Teda.. O tu svoji se dělím s kocourem, se kterým usínám v objetí ![]()
@Micaella22 píše:
Usneme namackany u sebe, ale 2 periny jsou potreba. Chlapovi je furt vedro a perinu ma misto plysaka, ja neusnu bez periny i v 40 stupnuch. Bojim se spat odkryta
My to mame stejne. Akorat mi je horko a muz bez periny a tricka na spani ani ranu.
Venku jsou tropy, ale perina byt musi.
Do meho muze jsem i po letech hrozne zamilovaná
., takze spime v jedne posteli, v zime spime pod jednou velkou peřinou, v lete mame vetsinou dve
.
Kdyz skončíme,,to”
, tak se k sobe jeste tulime, casto spime propleteny nebo alepson mam hlavu na pritelove hrudi či ramenu:P, téměř vzdy se pritele nejak dotykam ![]()
Ale kdyz ma chlapskou rymicku spím od neho co nejdal
.
Příspěvek upraven 07.09.19 v 22:09
Mame jednu velkou francouzskou prikryvku. Myslim, ze kdybychom meli kazdy svoji, nemeli bychom tolik deti ![]()
@Oplatečka
Mozna i svuj pokoj
. Co mame deti, mame kazdy jiny rezim.
Nepochopim, jak muzete spat v jine místnosti nez vas muž
.
Ja si nedokazu predstavit, ze bych se v noci k pritelovi nemohla přitulit ![]()
@pohledzdruhestrany v létě máme jednu velkou perinu, protože já pod ni stejně nespim, jsem strašně horkokrevna… v zimě každý svoji, máme mikro postel 140cm, takže nějaký dotyk je prakticky nezbytný
chodím spát ale mnohem dřív než muž, takže mě pohladi, někdy to cítím, někdy ne… máme malé dítě, které se furt v noci budí, takže manžela jsem se naučila vypnout a vůbec ho nevnimam… manželovi prý občas vadim, ze se roztahuju. Když spime na nějaké větší posteli, tak jsme oba na jejím konci, takže asi tak ![]()
Vlastni perina, vlastni prostor a idealne vlastni loznice. Pod jednou dekou spat neumim, vzdycky ji manzelovi seberu.
My spíme v jedné místnosti, ale ne vedle sebe. Máme každý svoji postel a tedy i peřinu. Potrebuji svůj prostor a nechci se tulit. Před dětmi jsme ale spali v jedné posteli pod francouzkou dekou, ale to už je 12 let.
Jak kdy, často usne první nebo chrápe, tak to tulení moc nejde
![]()
@_.Emilyyy píše:
Nepochopim, jak muzete spat v jine místnosti nez vas muž.
Ja si nedokazu predstavit, ze bych se v noci k pritelovi nemohla přitulit
Tak to jsi buď nechápavá nebo neempatická ![]()
Moje deka, můj prostor. Ani v nejvyšší zamilovanosti jsem nedokázala usnout v náručí a pod jednou dekou. ![]()
Manželská postel a každý máme svou půlku. ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Tak to jsi buď nechápavá nebo neempatická