Jak spíte v noci s partnerem ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
7.9.19 21:17

Jsme kontaktni, takze vetsinou spime nalepeni. Perinu mame kazdy svou. Kdyz se prilepi, tak pres oba prehazuje svoji perinu a ja mu rikam, ze nechci zakryvat. Potrebuji obejmout, ale nesnasim byt zamuchlana v perine a muz zas vyzaduje teplo. Takze spim naha a u otevreneho okna a mam zive kaminka, to je bezva. Ma pocit, ze zmrznu, tak me prikryva a ja svoji perinu zmuchlam mezi kolena, at mam co nejmin periny a vystrcim co jde.
Ted to dela, kdyz chce laskovat, ze me zacne prikryvat a ja mu rikam, ze jo pokracuj, jestli chces manzelku zabit na prehrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
7.9.19 21:19

Jsem ted priserne zabouchla, takze namackany, zaklesnuty, ale az tenze povoli, tak tajne doufam ve vlastni ložnici :lol:

• Citovat
  • Upravit
1326
7.9.19 21:25

Máme každej svou peřinu. Teda.. O tu svoji se dělím s kocourem, se kterým usínám v objetí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.9.19 21:25
@Micaella22 píše:
Usneme namackany u sebe, ale 2 periny jsou potreba. Chlapovi je furt vedro a perinu ma misto plysaka, ja neusnu bez periny i v 40 stupnuch. Bojim se spat odkryta :mrgreen:

My to mame stejne. Akorat mi je horko a muz bez periny a tricka na spani ani ranu.
Venku jsou tropy, ale perina byt musi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
7.9.19 21:46

Do meho muze jsem i po letech hrozne zamilovaná :mrgreen:., takze spime v jedne posteli, v zime spime pod jednou velkou peřinou, v lete mame vetsinou dve :lol:.
Kdyz skončíme,,to” :mrgreen:, tak se k sobe jeste tulime, casto spime propleteny nebo alepson mam hlavu na pritelove hrudi či ramenu:P, téměř vzdy se pritele nejak dotykam :)
Ale kdyz ma chlapskou rymicku spím od neho co nejdal :mrgreen:.

Příspěvek upraven 07.09.19 v 22:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
7.9.19 21:57

Mame jednu velkou francouzskou prikryvku. Myslim, ze kdybychom meli kazdy svoji, nemeli bychom tolik deti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
7.9.19 22:00

@Oplatečka
Mozna i svuj pokoj :D. Co mame deti, mame kazdy jiny rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
7.9.19 22:03

Nepochopim, jak muzete spat v jine místnosti nez vas muž :think:.
Ja si nedokazu predstavit, ze bych se v noci k pritelovi nemohla přitulit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
7.9.19 22:05

@pohledzdruhestrany v létě máme jednu velkou perinu, protože já pod ni stejně nespim, jsem strašně horkokrevna… v zimě každý svoji, máme mikro postel 140cm, takže nějaký dotyk je prakticky nezbytný :) chodím spát ale mnohem dřív než muž, takže mě pohladi, někdy to cítím, někdy ne… máme malé dítě, které se furt v noci budí, takže manžela jsem se naučila vypnout a vůbec ho nevnimam… manželovi prý občas vadim, ze se roztahuju. Když spime na nějaké větší posteli, tak jsme oba na jejím konci, takže asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.9.19 22:09

Vlastni perina, vlastni prostor a idealne vlastni loznice. Pod jednou dekou spat neumim, vzdycky ji manzelovi seberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
7.9.19 22:12

My spíme v jedné místnosti, ale ne vedle sebe. Máme každý svoji postel a tedy i peřinu. Potrebuji svůj prostor a nechci se tulit. Před dětmi jsme ale spali v jedné posteli pod francouzkou dekou, ale to už je 12 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107510
7.9.19 22:13

Jak kdy, často usne první nebo chrápe, tak to tulení moc nejde :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
7.9.19 22:19
@_.Emilyyy píše:
Nepochopim, jak muzete spat v jine místnosti nez vas muž :think:.
Ja si nedokazu predstavit, ze bych se v noci k pritelovi nemohla přitulit :)

Tak to jsi buď nechápavá nebo neempatická :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
7.9.19 22:23

Moje deka, můj prostor. Ani v nejvyšší zamilovanosti jsem nedokázala usnout v náručí a pod jednou dekou. :)
Manželská postel a každý máme svou půlku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
7.9.19 22:29
@pohledzdruhestrany píše:
Tak to jsi buď nechápavá nebo neempatická :nevim:
:nevim: :nevim: :nevim:.Rekla bych, ze to s empatii nesouvisi ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí