Jak spíte v noci s partnerem ?

532
7.9.19 20:29

@pohledzdruhestrany kazdy mame svou perinu, a obcas se chytnem za ruku. Vzhledem k tomu ze oba usiname tak do 10 vterin po ulehnuti je nejake proplitani kontraproduktivni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1850
7.9.19 20:31

Svůj prostor, svoji deku. Klidně bych měla svou postel ale to už by bylo asi moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.9.19 20:31

Chci svoji peřinu a svůj prostor :lol: o to se nehodlám s nikým dělit, max. když nejsem hodně unavená, tak se na chvíli pomazlit, ale jak začnu usínat, tak se odkutálím na svoji půlku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30637
7.9.19 20:32

Potřebuji svoji peřinu (ideálně i svůj pokoj) 8)
Po akci na chvíli přitulit, pak se otočit k sobě zadky, přikrýt, a ať mi nikdo neleze do mého prostoru :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793

Máme jednu postel, jednu peřinu a každý svůj polštář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023

Usneme namackany u sebe, ale 2 periny jsou potreba. Chlapovi je furt vedro a perinu ma misto plysaka, ja neusnu bez periny i v 40 stupnuch. Bojim se spat odkryta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
7.9.19 20:33

Potřebuju svůj prostor a o deku jsem ochotná se podělit maximálně s potomstvem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
7.9.19 20:33

Já bych nejradši měla vlastní ložnici, ale na to máme malej byt. Nejsem moc na mazlení, je mi pak vedro. Čím jsem starší, tím víc osobního prostoru potřebuju. Ale už ve dvaceti se se mnou kluk rozešel, protože jsem nechtěla usínat v objetí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.19 20:34

Jak kdy. Někdy jedná velká peřina, někdy každý svoji. Ale partner spí odkryty a spíš přikryje mne. Zezacatku usiname většinou u sebe nebo se držíme. Ale já osobně potřebují svůj prostor pro spaní bez dotyku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
7.9.19 20:35
@Micaella22 píše:
Usneme namackany u sebe, ale 2 periny jsou potreba. Chlapovi je furt vedro a perinu ma misto plysaka, ja neusnu bez periny i v 40 stupnuch. Bojim se spat odkryta :mrgreen:

Já taky, kór když usnu nahatej, mám pocit, že by mohlo nějaké „něco“ zaútočit a uhryznout mi ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
7.9.19 20:37

Posledni rok s druhym ditetem spime každý v jine mistnosti, kazdy s jednim prckem, pred detmi jsme spali :2polstare a jedna velka deka, pod kterou spim ale hlavně ja, partner spi odkryty, nekdy namacknuty na sobe, jindy kazdy ve svem rohu. Doufam ze uz brzy sestehujem deti k sobe a vratime se do starych zajetych postelovych koleji:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.9.19 20:40

Máme francouzskou deku a spíme přitulení, různě se v noci proplétáme, nebo často spím zády a můj chlap za mnou a objímá mě. Případně se alespoň dotýkáme rukou nebo nohou. Když se o tom někde bavíme (např. v práci, nebo mezi kamarády), tak jsme jednoznačně za exoty, protože většina lidí by spali radši ve své vlastní posteli, nebo dokonce ložnici a někteří to tak opravdu mají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
7.9.19 20:40
@laducha píše:
Potřebuji svoji peřinu (ideálně i svůj pokoj) 8)
Po akci na chvíli přitulit, pak se otočit k sobě zadky, přikrýt, a ať mi nikdo neleze do mého prostoru :P

:palec: :palec: :palec:
Přesně, „po“ ideál zadkama naproti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.9.19 20:41

Máme každý svou ložnici.

• Citovat
  • Upravit
761
7.9.19 20:43