Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@_.Emilyyy píše:
A propleteni a perine jsme nepsala nic.
Vyjadřovala jsem se k te vlastni loznici.
Hele ze se tobe nelíbím, je mi vis kde
Jsi nádherná ![]()
@pohledzdruhestrany píše:narozdíl od koho …děti to je jasný , ale kdo má chlapa permanentně za zadkem ?
Já si nedovedu představit věcí…Navíc ty nemáš děti a chlapa permanentně za zadkem.
@pohledzdruhestrany píše:
No ale ty máš zrovna chlapa jen tak na půl a ne na plnej úvazek, takže je jasný, že si od něj nepotřebuješ odpočinout s navíc v garsonce by to asi nešlo
V garsonce to opravdu nejde. Proč myslíš, že ho mám jen napůl?, jako je fakt, že při nejakém nočním koncertu bych se kolikrát ráda odplížila, ale není kam, tak se to musí vydržet
@Venetia píše:
ve fungujícím vztahu si to taky neumím představit, od čeho bych toho chlapa teda vůbec měla, když by spal v jiném pokoji. [/citace/]Opravdu máš chlapa jen od toho, aby si nespala v posteli sama?
![]()
@Venetia píše:
V garsonce to opravdu nejde. Proč myslíš, že ho mám jen napůl?, jako je fakt, že při nejakém nočním koncertu bych se kolikrát ráda odplížila, ale není kam, tak se to musí vydržet
Děti spolu nevychovavate, neřešíte tisíc provozních věci s tím souvisejících, potřeba občerstvení v osobním prostoru není tak velká. Spala jsi s manželem propletená pod jednou peřinou? ![]()
Děti spolu nevychovavate, neřešíte tisíc provozních věci s tím souvisejících, potřeba občerstvení v osobním prostoru není tak velká. Spala jsi s manželem propletená pod jednou peřinou?
blazníš
?
@Venetia píše:
pro mně to byl jeden z prvních testíků mimo jiné, jakmile by se ode mně chlap po sexu odtáhl, tak už by další nebyl…tulivý chlap je pro mně základ
ja se pomazlim rada, o to nejde. Ale spani a usinani je pro mne jina vec. Ty po sexu hned odpadnes do spanku?
@warita píše:
ja se pomazlim rada, o to nejde. Ale spani a usinani je pro mne jina vec. Ty po sexu hned odpadnes do spanku?
právě, že ne..jedině, že jsem hodně unavená
@Prigionia sama s tím máš evidentně problém, jen jsem psala že pro nás tento trend života není a je to divné, pro nás je to divné, pro mě za mě ať si spi lidí třeba každý v jiném městě, jen názor ale od toho tato diskuse je, ne?
tak jako mě přijde divné spát odděleně tak někomu přijde divné spát dohromady a ani jedno přece není špatně…
@Venetia píše:
právě, že ne..jedině, že jsem hodně unavená
no vidis, takze zadny problem. Clovek zasexuje, pomazli se, pak zacnou tezknout vicka, tak pusa na dobrou noc a odvalim se na svou pulku postele, pod svou perinu, kde se na mne nikdo nelepi, nepoti se a jeho chlupy na nohou me nelechtaji… potazmo na mne potajmu neprdi cele mesice, nez konecne prijdu na to, co me to stale lehta na noze a on to pomalu vypousteny prd na partnerku.
@Ennny píše:
@Prigionia sama s tím máš evidentně problém, jen jsem psala že pro nás tento trend života není a je to divné, pro nás je to divné, pro mě za mě ať si spi lidí třeba každý v jiném městě, jen názor ale od toho tato diskuse je, ne?tak jako mě přijde divné spát odděleně tak někomu přijde divné spát dohromady a ani jedno přece není špatně…
spát v jiném městě je dost dobrý nápad…pak si snad nikdo na osobní prostor a klidný ničím nerušený spánek nemůže stěžovat
@warita píše:
no vidis, takze zadny problem. Clovek zasexuje, pomazli se, pak zacnou tezknout vicka, tak pusa na dobrou noc a odvalim se na svou pulku postele, pod svou perinu, kde se na mne nikdo nelepi, nepoti se a jeho chlupy na nohou me nelechtaji… potazmo na mne potajmu neprdi cele mesice, nez konecne prijdu na to, co me to stale lehta na noze a on to pomalu vypousteny prd na partnerku.
však jo, souhlasím…celou noc se tak spát nedá a taky to s dělkou vztahu odchází
A ti, kteří v noci spí nepropleteni, nebo nedej bože pod vlastní peřinou nebo proboha ve vlastní ložnici ne…sory, ale tohle je názor chlubilky mixované s blběnkou.
Hele, a když spím taky rád propletenej, jsem taky chlubilka mixovaná s blběnkou? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, a když spím taky rád propletenej, jsem taky chlubilka mixovaná s blběnkou?
Jen KECALKA, protože jsi tvrdil, že to tak má většina ![]()
@Ennny to nevím, kde si přišla na to, že s tím mám problém. Já mám ráda prostor při spaní, ale opravdu nepovažuji za divné, když někdo spí v objetí ![]()
@Prigionia tak to je asi všechno v pořádku, každý si to dělá tak jak uzná za vhodné…