Jak spíte v noci s partnerem ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
7.9.19 22:38

Svoji peřiny, svoji postel a někdy i svou místnost :mrgreen: ( když přítel chrápe )

• Citovat
  • Upravit
21111
7.9.19 22:40
@_.Emilyyy píše: :nevim: :nevim: :nevim:.Rekla bych, ze to s empatii nesouvisi ;)

Taky jsem si myslel, že to spíš bude ta druhá varianta. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
7.9.19 22:40

Tez kazdy ve sve loznici.😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
7.9.19 22:46

Spime spolu v posteli, ale teda obcas trpim. Nesnesu chrapani, nemam rada dotykani se, mam krehky spani. A kdyz se otoci mym smerem a funi mi krk no to bych se zvencla :D ne proste ne, svuj prostor, deka jen pro me a klid a ticho :P jeden cas jsme meli dve loznice a to bylo bozi. Tulime se pred spanim nebo rano :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
7.9.19 22:51

:mrgreen: Tyjo s ex manželem jsme usinali zásadně pod jednou peřinou úplně propleteni do sebe, po usnuti jsem se automaticky odkulovala a kradla peřinu sama pro sebe, jednu jsem měla vedle sebe na zachumlani se do ní, jednu na prikryti a třetí měl ex na své straně postele protože věděl, že mu za hodinu bude zima :mrgreen: se současným přítelem máme každý svou peřinu, usínám u něj v náručí ale jak upadám do spánku tak automaticky odkuleni zády k němu :mrgreen: :mrgreen: A i tak jsem schopná mu ukrást i jeho peřinu :mrgreen: se kolikrát divím, že vedle mě dokáže spát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14107
7.9.19 22:53
@pohledzdruhestrany píše:
Taky jsem si myslel, že to spíš bude ta druhá varianta. :D

Kdyz si to myslis ty, tak to tak urcite budeee ;) :mrgreen:.
Jsem empaticka vůči priteli ;) ;), co se tyče teda spani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
7.9.19 22:58
@_.Emilyyy píše:
Nepochopim, jak muzete spat v jine místnosti nez vas muž :think:.
Ja si nedokazu predstavit, ze bych se v noci k pritelovi nemohla přitulit :)
asi mas dobry spani. Ja celej zivot spim tak blbe, ze me proste nejaky tuleni, chrapani vadi a rusi. Chci mit svuj klid ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.9.19 00:30

Svůj prostor, rozhodně svou peřinu :D
Vzhledem k tomu, že mám víc jak dvojnásobnou váhu své partnerky a stabilně vyšší tělesnou teplotu, tak usínání v objetí nepřipadá v úvahu :D
Takovou romantiku ať si nechají v reklamách a filmech. Není nad to dobře se vyspat. Pak se můžete i ráno usmívat. Pokud jsou to první společné noci, tak samozřejmě jde všecko, ale po x letech… :D
Super je si hlavně přiznat, že propletenec není na celou noc to nejpohodlnější, nedělat z toho vědu a tragedii, že ve filmu.., a v klidu užívat pohodičky. Ráno tam vedle je, to stačí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
8.9.19 02:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
8.9.19 06:53
@Ennny píše:
Jedna postel, jedna peřina nalepení na sobě ale já jsem strašpytel, když má manžel noční já vyloženě trpím a vlastně skoro nespím, a to mám u sebe nasackovane obě děti :oops: spaní odděleně považujeme za divné, ale je to častější a častější trend jak tak koukám kolem sebe. idelane aby měl každý svůj byt, ale pro nás to není tenhle způsob života…

Bože, to je zase názor :roll: to máš takhle se vším? Že pokud dělá někdo něco jinak než ty, tak to považuješ za divné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
8.9.19 07:26

@Prigionia a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.9.19 07:32
@_.Emilyyy píše:
Nepochopim, jak muzete spat v jine místnosti nez vas muž :think:.
Ja si nedokazu predstavit, ze bych se v noci k pritelovi nemohla přitulit :)

Take si nedovedu predstavit, ze par ma oddelenou loznici. Vyjimka je nocni.
Ale je to kazdeho svobodna volba, at to tak maji. Mi by to bylo lito, jak dva cizinci v jednom baraku. Ale jsou lidi, kterym to vyhovuje, tak to preferuji.
Dneska jsou lidi individualisti a hodne sobci, takze se to projevi i na tom spanku, ze se nesnesou delit o spolecny prostor.
Nejhorsi je, kdyz se najde par, ktery si nevyhovuje. Bud rada, ze mas/ mame stesti na partnera, ktery neni individualista a nevyzaduje oddelane loznice.
Jini si zaridi, jak jim pasuje souziti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
8.9.19 07:38

Postele rozdělené na dva suverénní státy, ozdoby na tapetách jsou jak pohraniční dráty… oba máme rádi svůj prostor. Přes hraniční pásmo musím opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21776
8.9.19 07:50

S manželem musíme mít každý svou peřinu. Ale jinak klasicky společná ložnice. Už jsem tam zvyklá, že se mi hůř usíná, když je jednou za uherský rok na služebce. No a na dovolené pravidelně po příjezdu naháním pokojskou, aby nám donesla ještě jednu peřinu navíc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.9.19 08:07
@Kelsey píše:
Take si nedovedu predstavit, ze par ma oddelenou loznici. Vyjimka je nocni.
Ale je to kazdeho svobodna volba, at to tak maji. Mi by to bylo lito, jak dva cizinci v jednom baraku. Ale jsou lidi, kterym to vyhovuje, tak to preferuji.
Dneska jsou lidi individualisti a hodne sobci, takze se to projevi i na tom spanku, ze se nesnesou delit o spolecny prostor.
Nejhorsi je, kdyz se najde par, ktery si nevyhovuje. Bud rada, ze mas/ mame stesti na partnera, ktery neni individualista a nevyzaduje oddelane loznice.
Jini si zaridi, jak jim pasuje souziti.

A už tu máme druhé moralizováníčko ve smyslu, když to někdo nemá jako já, tak se určitě tolik nelovískuje, sobec, bla, bla bla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí