Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OpenHearted píše:
A čím to je?
Asi kvůli tomu že vypadám neškodne, hodne a působím důvěryhodne
.
@Lorre píše:
Asi kvůli tomu že vypadám neškodne, hodne a působím důvěryhodne![]()
.
Tak to jsem si ještě před nedávnem myslela taky. ![]()
Ale, včera jsi mě přesvědčil celkem úspěšně o pravém opaku. ![]()
@Lorre píše:
Asi kvůli tomu že vypadám neškodne, hodne a působím důvěryhodne![]()
.
Tak nedovedu posoudit, ale vím, že je rozdíl mezi gentlemanem a podpantoflákem. ![]()
@Černá Madonna píše:
Tak to jsem si ještě před nedávnem myslela taky.
Ale, včera jsi mě přesvědčil celkem úspěšně o pravém opaku.
No konečně. Celý život se snažím o to působit jinak ![]()
@OpenHearted píše:
Tak nedovedu posoudit, ale vím, že je rozdíl mezi gentlemanem a podpantoflákem.
Jojo takový ten trouba co se sebou necha vytírat, to sem přesně já ![]()
@Lorre píše:
Jojo takový ten trouba co se sebou necha vytírat, to sem přesně já
@Černá Madonna píše:
Tak kdy už konečně dojedeš?
Až naprší a uschne
@Lorre píše:
Až naprší a uschne
No, nevím nevím.
Teď už to spíše vypadá na ranní mrazíky.
![]()
@B4RC3LON4 píše:
jo kde je problem?
protože se živý projev nebude moc lišit od psaného, tak to bude hrozný.
@OpenHearted píše:
Souhlasím a ještě bych dodala, že k sobě přitahují totální individua, například žárlivý násilníky.
To maš po mne, dcero
ale ted uz je dokazu jakztakz vyfiltrovat.
@Taktinevím píše:
Ježišmarjá, myslíš, že to chlapům vadí? A vůbec, ony jsou prostě jiné, nečančají se jen proto, že loví @terien
no chlapům to sice nevadí ale mně jo ![]()
Já nevím. Třeba já vidím a dobře znám mnohem víc osamělejších žen bež chlapu. Některé ženy jsou bez chlapa dobrovolně, ale většina nedobrovolně. Jedna moje známá je rozvedená, klidně by někoho chtěla, vyrábí šperky a barví trička, chodí prodávat na umělecké a řemeslné trhy, tam může potkat hafo lidí, zatím ale nepotkala, chodí často do divadla a říká, že v jedné řade sedí 40 žen, co hledají a 10 chlapu, z toho půlka nikoho k sobě nechce…taky chodí do Tater na turistitiku a tam taky od ničeho k ničemu. Já jinak taky měla sen najít si někoho na turistice, byla by jistota, že zálibu máme společnou, nepovedlo se. Teda povedlo se na jednom zájezdu v Alpách se skupinou, kde jsem s jedním odcházela jako kamarádka a přišli jsme zpátky jako pár, ale pak se tam ukázali nepřekonatelné překážky a za rok byl rozchod.
@Taktinevím píše:
Ježišmarjá, myslíš, že to chlapům vadí? A vůbec, ony jsou prostě jiné, nečančají se jen proto, že loví @terien
Když se podívám na starší Ukrajinky, tak nějakou výraznou krásou zrovna neoplývají. Takže to čančání nemají jako celoživotní filosofii. Navíc většina je úplně bez vkusu, takže někdy je to lehce kontraproduktivní
ale to už je na jiné téma.
@Bellino píše:
Já nevím. Třeba já vidím a dobře znám mnohem víc osamělejších žen bež chlapu. Některé ženy jsou bez chlapa dobrovolně, ale většina nedobrovolně. Jedna moje známá je rozvedená, klidně by někoho chtěla, vyrábí šperky a barví trička, chodí prodávat na umělecké a řemeslné trhy, tam může potkat hafo lidí, zatím ale nepotkala, chodí často do divadla a říká, že v jedné řade sedí 40 žen, co hledají a 10 chlapu, z toho půlka nikoho k sobě nechce…taky chodí do Tater na turistitiku a tam taky od ničeho k ničemu. Já jinak taky měla sen najít si někoho na turistice, byla by jistota, že zálibu máme společnou, nepovedlo se. Teda povedlo se na jednom zájezdu v Alpách se skupinou, kde jsem s jedním odcházela jako kamarádka a přišli jsme zpátky jako pár, ale pak se tam ukázali nepřekonatelné překážky a za rok byl rozchod.
Tak to asi začnu chodit do divadla. Chodil bych už dávno, ale samotnému je mi to blbé. Měl jsem za to, že se tam chodí v párech.