Jak to, že ženská nikdy nezůstane sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra.B1
15.10.23 11:15
@sandum píše: Ženské jsou více samy po 40ce většinou proto, protože je už málokdo chce. Jsou tak zapikolované ve svých názorech a postojích jak má co fungovat že jen vyskytovat se okolo nich přináší bolehlav. A tak to zakrývají kydy o tom jak si to vybraly a jak jsou tak spokojené. A samozřejmě nejsou chtěné protože jsou prostě staré. :think: Ono se to vlastně týká i mužských s tím rozdílem, že okolo té 40 jsme nejatraktivnější. Do těch 30ti jsme na tom podobně jako vy po 40 co se týče příležitostí. Proč jsou chlapi po 40 sami? Protože už na to serou.

Taky nesmysl :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.10.23 11:19
@Lorre píše:
No žes mi nedala za pravdu :P

Tak mně ještě není přes 40, tak dám vědět za ty 3 roky, jak se to vyvíjí :D :P

• Citovat
  • Upravit
31246
15.10.23 11:21
@Sonarka píše:
Tak mně ještě není přes 40, tak dám vědět za ty 3 roky, jak se to vyvíjí :D :P

To ti řeknu rovnou, nijak :jazyk:. Ty ses zablokovala s tím panem z Německa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
15.10.23 11:25
@sandum píše:

To si možná myslíte. Sexuálně atraktivní jste právě do 30 max. Po 40 si akorát myslíte, že jste sežraly všechnu moudrost světa protože jste obskočili dostatek penisů. Protože podvědomě cítíte, že vám ujel vlak tak se oháníte zkušenostmi. Sorry, na to my kašleme. ;)

Jestli jsi to myslela tak že po 40 jste jen nadržené pak máš možná pravdu. To nevím.

haha, právě maminy mezi 30-40 jsou nejžádanější, protože si ten sex opravdu užívají mnohem víc a kouká jim to z očí :) já osobně mam zájemců okolo sebe dost a musim odhánět, to fluidum se nedá nijak ošidit :lol: to si řikej co chceš, já mam ráda svou věkovou kategorii, kdy vrásek je sice trochu ale zase tich zkušeností spousta, a je to pecka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.10.23 11:26
@Lorre píše:
To ti řeknu rovnou, nijak :jazyk:. Ty ses zablokovala s tím panem z Německa

No a ty mě nechceš vysvobodit :nevim: :P :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
31246
15.10.23 11:30
@Sonarka píše:
No a ty mě nechceš vysvobodit :nevim: :P :jazyk:

Uz jedu :lol: :*… Ale v tomhle tě celkem chápu. Takovydle závislý vztahy chtít rychle přejít je jak pokusit se proběhnout bažinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.10.23 11:35
@Lorre píše:
Uz jedu :lol: :*… Ale v tomhle tě celkem chápu. Takovydle závislý vztahy chtít rychle přejít je jak pokusit se proběhnout bažinu

Já bych to tak nedramatizovala…ono to nějak dopadne ;)

• Citovat
  • Upravit
14751
15.10.23 11:40
@inzenyrka85 píše:
haha, právě maminy mezi 30-40 jsou nejžádanější, protože si ten sex opravdu užívají mnohem víc a kouká jim to z očí :) já osobně mam zájemců okolo sebe dost a musim odhánět, to fluidum se nedá nijak ošidit :lol: to si řikej co chceš, já mam ráda svou věkovou kategorii, kdy vrásek je sice trochu ale zase tich zkušeností spousta, a je to pecka :dance:

No nevím - pokud si mám vybrat mezi ženou 20 - 30 a 30 - 40, a jinak jsou srovnatelné, beru 20 - 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
phdr.jelen
15.10.23 11:52
@inzenyrka85 píše:
a z jakýho přesvědčení myslíš? :think: no jasně, že musíš najít stejně divnou polovičku, o tom to je :D

Z přesvědčení, že to pro toho jedince není přirozené, neužije si to, nebude to spojení tělesné i duševní. Prostě že pícháte někoho, koho máte ráda/milujete. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31246
15.10.23 11:52
@Sonarka píše:
Já bych to tak nedramatizovala…ono to nějak dopadne ;)

No budete se k sobě furt vracet jak sem se tehdy vsadil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
phdr.jelen
15.10.23 11:57

@sandum píše:
no jenže ženská ve 40 je sexuálně na vrcholu
To si možná myslíte. Sexuálně atraktivní jste právě do 30 max. Po 40 si akorát myslíte, že jste sežraly všechnu moudrost světa protože jste obskočili dostatek penisů. Protože podvědomě cítíte, že vám ujel vlak tak se oháníte zkušenostmi. Sorry, na to my kašleme. ;)

Jestli jsi to myslela tak že po 40 jste jen nadržené pak máš možná pravdu. To nevím.

Jste zahořklý, to k ničemu dobrému nevede.

• Citovat
  • Upravit
2561
15.10.23 11:58
@Prof. Farnsworth píše:
No nevím - pokud si mám vybrat mezi ženou 20 - 30 a 30 - 40, a jinak jsou srovnatelné, beru 20 - 30.

ale jo proč ne? tak to asi dost chlapů. ten muj ale kouká spíš kolikrát po pěkných 40+ nebo i mladší ale s objemnějším pozadím, a na ty žárlim víc než na mladý štíhlý.. protože ty jsou mimo jeho zorný pole :mrgreen: mam v tomhle právě super pozici, kdy jsem už v přijatelné věkové skupině, ale zároveň ještě poměrně pružná :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
15.10.23 12:03
@inzenyrka85 píše:
ale jo proč ne? tak to asi dost chlapů. ten muj ale kouká spíš kolikrát po pěkných 40+ nebo i mladší ale s objemnějším pozadím, a na ty žárlim víc než na mladý štíhlý.. protože ty jsou mimo jeho zorný pole :mrgreen: mam v tomhle právě super pozici, kdy jsem už v přijatelné věkové skupině, ale zároveň ještě poměrně pružná :P

Tak to máš super :mavam:

Ale pokud to vezmeme obecně - tak žena po třicítce má buď už děti, a pak je časově dost omezení, nebo je nemá a cítí, že ji utíká čas a tak tlačí na pilu se vztahem i dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
15.10.23 12:10
@phdr.jelen píše:
Z přesvědčení, že to pro toho jedince není přirozené, neužije si to, nebude to spojení tělesné i duševní. Prostě že pícháte někoho, koho máte ráda/milujete. :mrgreen:

no nějak jsem se ztratila… my ale máme výborný duševní i tělesný spojení, on je prostě taková náhrada partnera a je v tej roli docela dobrej. Ví kdy obejmout a kdy přitvrdit :) ale ze začátku to tak nebylo, až teď po dvou letech jsme se navzájem tak nějak pustili do tý nejosobnější zóny, tim nemyslim sex, spíš sdílení osobních informací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
15.10.23 12:13
@kamima píše:
Tohle tvrzení je úplný nesmysl…

Nejen nesmysl, ale presne naopak… chlap ma okamzite dalsi po rozvodu po ovdobeni… zeny zustavaji vetsinou sami a nebo tak, ze maji nekoho na zabavu, sex… neberou si ho domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí