Jaké auto?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101548
29.3.16 00:08

@Regina Hero Nebo před tebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.3.16 00:11
@j.a.n.i1 píše:
@Regina Hero Nebo před tebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ne, když máš jasno, tak už pak jen hledáš favorita… aspoň tedy u nás to tak nějak fungovalo, když jsme se rozhodovali, že koupíme auto a ujasnili si, jaké to má být, tak se nějak zázračně v okolí hned jedno vhodné našlo… a že jsme nehledali zrovna nejčastější vozítka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101548
29.3.16 00:17

@Regina Hero Záleží jaké máš požadavky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.3.16 00:23

@j.a.n.i1 no jo, máme slabost pro Land Rovery, tak se nám tu na dvoře hromadí ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101548
29.3.16 00:30

@Regina Hero Tak to u nás by byla slabost pro suburban, ale v naší cenové kategorii není velká šance, že se něco hned objeví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
29.3.16 08:39

@ElisC Starší oktávky jsou super, dokud nemusíš měnit turbo nebo ti ji neukradnou (kradou se dost i takto staré, zpravidla na díly, sama jsem byla svědkem několika pokusů, resp. jejich stop a znám z okolí případy dokonaných krádeží a já se toho celkem bojím). Jinak proti tomu autu nic nemám, naopak, i když při nájezdu 12tis. ročně bych do nafty tedy s ohledem na dražší údržbu nešla ani náhodou. Díly na mazdy jsou drahé, ale jsou potřeba málokdy. Je dobré nebourat, no :-) Motor drží a při tak malém nájezdu, jak píše obnovitelka, bude i servis míň častý.

Jinak si teda myslím, že obnovitelce stačí i menší auto, my používáme aut několik a ve čtyřech s kočárem se vejdeme do všech včetně hatchbacků, kromě peugeotu 106 :-)

• Citovat
  • Upravit
350
20.7.16 07:24

Ahojte prosim Vás, že ma tu nikdo neodradí od autka KIA RIO?? http://www.kia.com/…ely/rio-5dr/ 1,4 benzín
Chcem ho na krátke trasy, nechodím po dálnici. Nechcem nic drahé - teda chcet by som chcela, no nemožem si dovolit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
20.7.16 08:45
@Anonymní píše:
jo a kufr to má velký jako prase, kamarád nás s ním před 3 lety stěhoval a nacpali jsme tam 2metry vysokou ledničku - takže to co chceš se tam vejde úplně v pohodě :wink:

Taky ho máme ale ročník 2014..trošku novější…a je super..pohodlný prostorný nedám dopustit. Taky tahaný z německa přímo od WW. Jezdil v tom manažer takže auto bylo jako nové :)
Ono zaleží u koupě auta kolik prostředku na to máte a co startuje vaše požadavky. Dneska koupit auto není problém..
Trh s autama je hodně velký ja mám Volvo V50..užasné auto je to už ojetina 10letá..moje stařenka ale co ji mám nevrazila jsem krom drobným závad které souvisí s ojetím do něho nic. Volva jsou bezpečná a moc hezká auta…Teď bych chtěla právě 40…Je pravda že to nemá tak velký kufr jako passat ale zbalila jsem vždy všechno co jsem potřebovala..Kočárky odrážedla cestovní postýlku…a i psa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
20.7.16 08:46
@zuzka28 píše:
Ahojte prosim Vás, že ma tu nikdo neodradí od autka KIA RIO?? http://www.kia.com/…ely/rio-5dr/ 1,4 benzín
Chcem ho na krátke trasy, nechodím po dálnici. Nechcem nic drahé - teda chcet by som chcela, no nemožem si dovolit :lol:

Ja nevím osobně bych do Kia a nebo Hundai nešla..na oko moc hezká auta moji rodiče mají i ségra ale po 2 letech použivaní strašne všechno vrže..Nevím za ty peníze bych fakt tyhle auta nekupovala…i když se mi líbi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
20.7.16 09:20

@zuzka28 My máme Kiu, ale teda Picanto a spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.7.16 13:42

Já mám KIA RIO 1,2 tři a půl roku. Nalítáno přes 90 000. Dálnici to zvládne taky v pohodě, samozřejmě to nemá takové zrychlení, ale máme ho jako druhé auto v rodině, takže tohle neřeším. Žádný problém jsem s ním do teď neměla. Fakt NIC nevrže. Myslím si, že za tuhle cenu je to fajn auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
20.7.16 13:48
@zuzka28 píše:
Chcem ho na krátke trasy, nechodím po dálnici. Nechcem nic drahé - teda chcet by som chcela, no nemožem si dovolit :lol:

Chybu s tímto autem neuděláš. Jen doporučuji dobrou havarijní pojistku, přeci jen, některé díly jsou na Kia dražší (světlomety, přední sklo atd.)
Ve stejné cenové kategorii jsou ale k dispozici modernější auta. RIO už se pár let dělá, byť nedávno prošlo modernizací, do 2 let se dá očekáva tnová generace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
20.7.16 15:52

Díky všem a @Premek_Orac jaké sú to tie modernější auta prosim Ťa? zatial čo som kukala, tak všetky sú drahšie a ja hladám fakt najlacniejšie, na krátke trasy a v pohode kvalitatívne. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
20.7.16 23:27

@zuzka28
Dacia Logan MCV…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
21.7.16 11:12
@zuzka28 píše:
Díky všem a @Premek_Orac jaké sú to tie modernější auta prosim Ťa? zatial čo som kukala, tak všetky sú drahšie a ja hladám fakt najlacniejšie, na krátke trasy a v pohode kvalitatívne. Díky

Zuzko, nevím, jak se přesně pohybují ceny na Slovensku, ale zkus se podívat na modernizovaná Opel Corsa, novou fabii, Peugeot 208 (prostorem asi největší z uvedených). Hodně povedené auto je Suzuki Swift, ten je ale podobně jako Rio v závěrečné fázi výrobního cyklu (a proti Riu bude uvnitř a v kufru trochu menší). Skvělá je Mazda 2.
Pokud umíš trochu anglicky, doporučuji si o autech počíst na,,carbuyer," jsou to zřejmě nejobjektivnější testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová