Jaké auto?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
18.7.10 19:51

Taky máme Astru!
SIce už je starší… cca 13 let, ale spokojenost. Kufr veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.10 19:52

mame ford mondeo kombi a super, starsi kolem 7 let poridis kolem 100tis… da se v nem spat, jak uz nekdo psal, taky jsem se v nem stehovali …
taky citroen xsara picasso muzu potvrdit super - ma prostor spis do vysky ale taky drzak - znamy maji najeto pres 300tis km a zadna velka porucha krom beznych oprav..
do fabie kombi nedali znamy ani kocarek cely, korbu vozili na zadni sedacce :roll:
jinak astra byla nas druhy favorit pri koupi..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.10 19:53

prikladam foto mondea kufr bez sklopenych sedacek

• Citovat
  • Upravit
2508
18.7.10 19:55

Co se týče aut, z ojetim bych doporučovala Ford FOCUS combi kolem roku 2003-04 se da koupit za cca 140tis. TO auto je spolehlive a je malo veci ktere se na mej kazi. Staci procist recenze. Z motoru je asi nejlepsi benzin 1,6. Silou odpovida 1,8cce (rozdil asi 5ti koni) a jede fakt hezky. Ma velky kufr, opravdu velky. Vejde se tam rozlozena ctyrkolka a jeste Labrador vedle. Za ty penize myslim ze je to jedno z nejlepsich aut doby. Fordi jsou podvozkem tvrdsi (ne jako francouzska auta, to jsou obyvaky), ale pro jizdu je to lepsi, citis lip silnici a vis co si dovolit. Laik to teda uplne nerozpozna. Uprimne vzhledove - nooo me se az tak nelibi, ale myslim ze to jak je to auto spolehlive je mnohem dulezitejsi.
"recenze zde ":http://www.tipcar.cz/…eni-649.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
18.7.10 19:55

My máme ford focus kombi a vejde se tam naprosto všechno, vzadu vozíme psa a věci, dvě děti a když jedeme od babičky tak i spoustu dalších nezbytných věcí :lol: jo a já do něj narvala i dva metry dřeva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
18.7.10 19:56

No koukám, než jsem to napsala tak mě předběhli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
18.7.10 20:05
Macík74 píše:
vím že renaulta moc nedporučují, ale my ho máme a zatím spokojenost! máme scénica! je vysoký dobře se nasedá a vysedá. pohodlné autíčko! a super, má vzadu všechny tři pásy tříbodové! což se teď hodí, jelikož máme děti tři z toho je vzadu uprostřed autosedačka! teď ho čeká v pátek cesta do chorvatska tak jsem zvědavá zda nezklame a doveze nás tam i zpět!
kufr je veliký!! :palec:

taky máme renaulta 19,ale už 18let starýho,…no začíná trošku na blatníku rezivět,ale jinak jezdí bez problému a bez větších zásahů na opravy a najel toho taky dost.......ale až nastoupím do práce tak chceme opět renault megane kombi…tak z roku 2008,už se na něj moooooooccccc těšíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
18.7.10 20:08
j.a.n.i1 píše:
Já bych tedy raději šla do nějaké ojetiny kvalitnější značky… něco jako ford, opel…

Ja osobne znacky Ford ani Opel (Astra) doporucit nemuzu, to jsou dve znacky, se kterymi jsme meli nejvetsi potize, stejne tak par znamych. Ne nadarmo se o Fordu rika „navonena bida“

Zalezi jakej budete mit rozpocet na koupi auta a je dobry se podivat na ceny servisu. U zahranicnich znacek si budes za servis priplacet, u koupi auta na leasing musis platit havarijni a do jineho nez autorizovaneho servisu nemuzete.

My kupovali ojete auto nedavno. Koukni na internet najdes plno recenzi. Z rodinnych aut s opravdu velkym kufrem zase tolik neni (nebo jsme meli asi na velikost kufru prehnane pozadavky :-)) - Citroen Picasso, Renault Scenic pripadne Octavku v kombiku.
U scenicu je vyhoda, ze muzes sedadla uplne oddelat.
Nejlip je stanovit rozpocet a obejit bazary a vyzkouset, my timhle spoustu znacek vyradili, protoze pomer kvalita a cena nam nesedel. Hodne nabidek maji na tipcars.cz nebo sauto.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
18.7.10 20:23
j.a.n.i1 píše:
Já bych tedy raději šla do nějaké ojetiny kvalitnější značky… něco jako ford, opel…

Ford a Opel mají být jako kvalitní značky jo :lol: přítel tady mlátí hlavou o zeď ,že to teda neslyšel a co třeba BMW,WW,Mazda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.7.10 20:27

Mabit, tak na Forda mi teda nesahej :mrgreen: , má ho přítel aj švagr a jsme spokojení. Bylo asi myšleno jako rodinná auta s nejlepším poměrem cena - výkon, jinak jasně, že jsou i kvalitnější značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.10 20:30

Ano, BMW, Mazda, Audi jsou kvalitní značky. Ale fakt nevím, co jsi myslela tím WW… Takovou značku neznám :mrgreen: Děláš „chytrou“ a ani neumíš napsat značku :mrgreen:
A Ford rozhodně kvalitní značka je… :wink:
Za sebe vůbec nedoporučuji kupvat „francouze“ jako je Renault, Citroen, apod… Z okolí máme jen špatné ohlasy. :-?

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
18.7.10 20:33

My máme Opel Vectra caravan a naprostá spokojenost :potlesk: :palec:
Předtím jsme měli klasickou Vectru a taky pohodka.

Ani s jedním Oplíkem jsem neměli nikdy žádný problém a nikdy nás nenechal ve štychu - oba byli ojetiny, Caravana jsme si nechali dovést od známého ze Švajcu a ten je naprosto luxusní, v plné výbavě a za super penízky :dance:

Ono je sice pěkné doporučovat BMW, auto je to luxusní, ale když se ti na něm něci pose.e tak se nedoplatíš :nevim:
Brácha si nedávno koupil BMW 330 kupéčko, pojezdil si 4 měsíce, pak ho naboural, ani né moc a oprava ho stála přes 150 tis. :zed: :zed: :zed:

Každé auto má něco dosebe a nelze soudit podle jedné špatné zkušenosti s jakoukoliv značkou :nevim:
Měli jsme i Citroena a ten byl šílený, VW si nemůže vynachválit náš taťka, kamarádka má Mondeo, ale nesmí s ním jezdit aby ho náhodou někde neškrábla … je to fakt různé a kritérií pro výběr je taky moc, co vyhovuje jednomu nemusí být dobré pro jiného.

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
18.7.10 20:34
mabit píše:
j.a.n.i1 píše:
Ford a Opel mají být jako kvalitní značky jo :lol: přítel tady mlátí hlavou o zeď ,že to teda neslyšel a co třeba BMW,WW,Mazda…

A v čem jezdíte?

• Citovat
  • Upravit
23847
18.7.10 20:36

Já zas mám z druhé ruky info, že starší Renaulty maj blbě řešenou elektriku a při nehodě snadno začnou hořet. Kdyby tu byl nějaký dopravní policajt, aby to potvrdil nebo vyvrátil…Já bych tomu i věřila, před lety mi uhořel kamarád v Renaultu Clio :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
18.7.10 20:37

My máme Forda a naprostá spokojenost. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie