Jaké auto?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5882
18.7.10 21:31
j.a.n.i1 píše:
V případě nehody lepší a hlavně větší auto samozřejmě pomůže, ale musí mít člověk i kliku… proti kamionu nemá moc šancí ani ten Hamr (tedy, ne že by se mi nelíbil, ale kdo by to krmil…).
Takže z bezpečnostního hlediska to chce pořídit kamion :-) akorát to má spoustu jiných nevýhod.

toz kamion by byl nejlepsi, ale i tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
18.7.10 21:31
enny3 píše:
Shílenka píše:
kattkka píše:
Shilenko:never tomu jsi najivni.I v aute BMW muzes zemrit uplne stejne jako v nejake stare skodovce 105.
A nezlob se na me ale ne kazdy ma na ucte 2MILIONY NA AUTO BMW X5!!!! Ale tobe tohle nikdo nevysvetli podle prispevku co pises zijes v jinem svete ktery je zde pro vetsinu maminek hodne vzdaleny.
Katko, to že máme takové auto, ještě neznamená, že žiju v jiném světě. Jsem Úplně normální holka jako vy všechny tady, jen to auto je rozdíl. Dnes a denně řeším úplně stejné problémy jako vy. To není o penězích, to je v lidskosti.
Přesně tak!!!!!!!! :palec: (Manžel mi taky vybírá auto- chtěl by mi koupit Land Cruiser(ať v tom nejsi sama),ale já mám pocit,že v s tím prostě nezaparkuju :mrgreen: )
Jo a zabít se(i ty ostatní hlavně můžeš v jakémkoli autě- to dá rozum- jako třeba když to napálíš pod kamion,tak je po tobě vždycky,ať sedíš v čemkoli!!!!!!!!!! :evil:

Děkuji za podporu :palec: a neboj zaparkuješ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.10 21:32

Karinko, ano.. Každý potřebuje něco jiného. Každému vyhovuje něco jiného.
Mě tedy nepřišlo, že by z toho příspěvku číšila závist, to ani omylem.
Ale je trochu naivní psát, že já mám auto za milion a nikdy se nám nemůže nic stát…
V tomhle se trochu holky „slítly“ na Shílenku :wink:

• Citovat
  • Upravit
16492
18.7.10 21:33

Nevím jestli to tady už padlo, nečetla jsem celou diskuzi.
My máme peugot 307 break (combi), který jsme si nechali předělat na LGP a jsme max. spokojeni. Je to velké a pohodlné auto a dneska už se á sehnat ojetina za velmi hezkou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
18.7.10 21:34
karinka píše:
kattkka píše:
Shilenko: A bohuzel jsi tezce mimo.zijes proste v jinem svete.A starosti mas rozhodne jine nez vetsina z nas.To mu ver.
Nezavidim ti to neni co.Zivot neni o luxusu ale uplne o necem jinem.Ale jednou na to dojdes.Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:21
Tak z tohoto příspěvku ta závist přímo číší. Proboha Katko, jak toto můžeš napsat jenom kvůli tomu, že má Shilenka drahé auto? A jak můžeš vědět , že má jiné starosti jako jiné maminy? Jenom proto, že mají BMW? Jinak, i co automechanik nebo prodejce aut, to jiný názor. Nemůže někdo napsat, že můj ten a ten autům rozumí a řekl, že toto auto je nejlepší, tak to tak je a basta. Každý má jiné parametry na dobré auto a to , co se jednomu může zdát skvělé, může druhému připadat jako pitomost. Takže je lepší druhým nevnucovat za každou cenu svůj názor. Já jsem vyloženě zatížena na česká auta, ale nikomu je nevnucuji

:palec: mmch druhé auto máme fabii a tím jezdí muž do práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.7.10 21:34

Vis Karinko ono zalezi jak to napises a ne jen ja jsem napsala ze je tezce mimo.
A ta zavist v tom rozhodne neni.Ale nemam rada lidi co si mysli ze jejich auto je neznicitelne a nejlepsi at je to scim koliv.
A navic zakladatelka zada neco jineho nez BMW.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
18.7.10 21:35

Holky, byly jste některá u autonehody???

Ve finále je úplně jedno v čem kdo jezdí :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2972
Anonymní píše:
Ale je trochu naivní psát, že já mám auto za milion a nikdy se nám nemůže nic stát…
V tomhle se trochu holky „slítly“ na Shílenku :wink:

Mě to nevadí, že se slítly, jen jsem chtěl říct svůj názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
VERONIKA píše:
Holky, byly jste některá u autonehody???Ve finále je úplně jedno v čem kdo jezdí :poblion: :poblion: :poblion:

to mas pravdu, ve finale jde hlavne o to, zachranit zivoty, pokud to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.10 21:36

Holky zkuste se prosím vrátit zpět ke konstruktivní diskuzi, která by pomohla zakladatelce: mají favorita, uvažují o Dacii… ať už naplněné či nenaplněné sny o drahých super bezpečných velkých autech… nechci být vědma, ale to ji asi moc v rozhodování nepomůže.
Jinak všem hezký večer.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.10 21:37

Veru, já jsem byla u autonehody dvakrát a nikdy na to nezapomenu. Ikdyž jsem nebyla přímo účastníkem té nehody…
Ale chlap dělá policajta a u nehod bývá docela často a není z toho zrovna nadšený…
A máš pravdu, je jedno v čem jezdíš… :roll: :-(

• Citovat
  • Upravit
2216
18.7.10 21:38
Anonymní píše:
V tomhle se trochu holky „slítly“ na Shílenku :wink:

Ale já si nevšimla, že Shilenka zarytě tvrdí, že se ji v BMW nic nemůže stát. Ale musíte uznat, že tato auta jsou rozhodně bezpečnější, než třeba takový Opel nebo Ford. Při nehodě by to víc odnesl např. ten Opel nebo Ford, to si musíme přiznat. Ono to není jenom o ceně, ale o celkové kvalitě , přední masce, bytelnosti auta apod. Stačí se občas dívat na záběry z nehod (někde pohledám jejich webovou adresu) nebo když jedete kolem dopravní nehody. Všimnete si, které auto to odneslo více. Schválně, pokud máte známého policistu u dopravky, tak se ho na to zeptejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
18.7.10 21:38
kattkka píše:
Vis Karinko ono zalezi jak to napises a ne jen ja jsem napsala ze je tezce mimo.
A ta zavist v tom rozhodne neni.Ale nemam rada lidi co si mysli ze jejich auto je neznicitelne a nejlepsi at je to scim koliv.
A navic zakladatelka zada neco jineho nez BMW.

Katko, já jsem ani jedinou větou neřekla, že je naše auto nebezpečnější, ale že mi to dle crashtestů vyšlo nejlépe. Rozhodně vím, že jsou lepší a DRAŽŠÍ auta. napsala jsem jen a pouze svůj názor, jak to zřejmě půvpdní zmiňovatelka o kvalitních autech myslela. Tak už se nečerti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.7.10 21:39

Ano zažila jsem těžkou autonehodu s malinkým miminkem přesně před rokem-mám z toho noční můry dodnes! :pocitac: Dodnes se bojím v autě- a to jsem neřídila- jeden z důvodů,proč chceme pro mě velké auto- ale jak už jsem psala-ani to není 100% záruka! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
18.7.10 21:39

Ono by bylo dobrý, kdyby zakladatelka napsala aspoň maximální cenu a jak nejvíc by to auto mělo být starý. Takhle se těžko radí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová