Byt je napsaný na mě a na tátu, ale prodat se nesmí kvůli dědovi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.2.19 20:00
@Yasmina21 píše:
A co byt pronajímat? Na tom byste mohli mít případně i Vy nebo dědeček dokonce zisk. Pokud se tam tedy dědeček již nehodlá vrátit, ale půjde do nějakého pečovatelského domu nebo k někomu jinému domů.

To by taky šlo ale nevim zda by na to dědeček přistoupil jenže byt je v takovém stavu že by tam fakt nikdo nešel asi by se do toho zase musely dát peníze aby se to trochu uzpůsobilo k žití on děda je dost takový že tyto věci neviděl a nechtěl s tim nic dělat

• Citovat
  • Upravit
5040
13.2.19 20:01

Tak ten byt pronajměte. Nějakým studentům se vybavený bude hodit. Platit inkaso, to ne, ale schrábnout peníze za prodej, to jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@Anonymní píše:
No jasně ale my v něm nebydlíme a musíme vše platit jako bychom tam žili platíme si každý svoje bydlení a teď ješte budeme toto no

jo, holt budete platit za svůj majetek… co je na tom divného? Já taky platila náklady za svůj starý byt, i když byl prázdný nějakou dobu a my jsme bydleli už dávno jinde… však až ho po dědově smrti prodáte, tak budeš mít mnohem víc, než co jsi zaplatila za tu svou polovinu bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
No jasně ale my v něm nebydlíme a musíme vše platit jako bychom tam žili platíme si každý svoje bydlení a teď ješte budeme toto no

Přepište byt na mne, já to klidně platit budu :lol: :lol: i když tam nebudu bydlet :lol:

• Citovat
  • Upravit
4019
@Regina Hero píše:
ale je váš… už není dědův… tak ho pronajměte…

Také bych to tak udělala. Ono upřímně, pro mě je LDN konečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@terien píše:
Já teda tak nějak nechápu o co ti teda jde. Píšeš že byt platit zvládnete a pokud s tím máš problémy, tak proč jsi s přepisem souhlasila?

Nenapadlo mě vůbec že taková situace může nasptat… děda se snažil do poslední chvíle dožít v bytě toto by mě fakt nenapadlo

• Citovat
  • Upravit
29350
13.2.19 20:02
@Anonymní píše:
Naše babička i po dobu, co byla mimo si inkaso platila z důchodu. Ležela měsíce v nemocnici. Pokud někdo obrací každou korunu, tak i 2,5 měsíce je moc. K zakladatelce , tady ti nikdo neřekne, jak to máte řešit, je to věc vaší rodiny

a svůj byt přepsala na vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509

Byt je tvůj a tvého otce. Tím pádem je přece samozřejmostí, že uhradíte náklady spojené s provozem bytu. Kromě inkasa také daň z nemovitostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Přepište byt na mne, já to klidně platit budu :lol: :lol: i když tam nebudu bydlet :lol:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Regina Hero píše:
a svůj byt přepsala na vás?

Ten byl městský

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.19 20:03
@nozu píše:
Byt je tvůj a tvého otce. Tím pádem je přece samozřejmostí, že uhradíte náklady spojené s provozem bytu. Kromě inkasa také daň z nemovitostí.

Jojo daň platim

• Citovat
  • Upravit
29350
13.2.19 20:03
@Anonymní píše:
Ten byl městský

takže naprosto jiná situace… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.2.19 20:04

Smarja, tak ty zálohy nechte snížit,ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Amelie30 píše:
Také bych to tak udělala. Ono upřímně, pro mě je LDN konečná.

Zkoušíme domov důchodců ale to je na dlouho bohužel

• Citovat
  • Upravit
29350
@Anonymní píše:
Jojo daň platim

jestli ho přepsal na vás teď, tak ji budeš platit až příští rok, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová