Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ten byt pronajměte. Nějakým studentům se vybavený bude hodit. Platit inkaso, to ne, ale schrábnout peníze za prodej, to jo ![]()
@Anonymní píše:
No jasně ale my v něm nebydlíme a musíme vše platit jako bychom tam žili platíme si každý svoje bydlení a teď ješte budeme toto no
jo, holt budete platit za svůj majetek… co je na tom divného? Já taky platila náklady za svůj starý byt, i když byl prázdný nějakou dobu a my jsme bydleli už dávno jinde… však až ho po dědově smrti prodáte, tak budeš mít mnohem víc, než co jsi zaplatila za tu svou polovinu bytu…
@Anonymní píše:
No jasně ale my v něm nebydlíme a musíme vše platit jako bychom tam žili platíme si každý svoje bydlení a teď ješte budeme toto no
Přepište byt na mne, já to klidně platit budu
i když tam nebudu bydlet ![]()
@Regina Hero píše:
ale je váš… už není dědův… tak ho pronajměte…
Také bych to tak udělala. Ono upřímně, pro mě je LDN konečná.
@terien píše:
Já teda tak nějak nechápu o co ti teda jde. Píšeš že byt platit zvládnete a pokud s tím máš problémy, tak proč jsi s přepisem souhlasila?
Nenapadlo mě vůbec že taková situace může nasptat… děda se snažil do poslední chvíle dožít v bytě toto by mě fakt nenapadlo
@Anonymní píše:
Naše babička i po dobu, co byla mimo si inkaso platila z důchodu. Ležela měsíce v nemocnici. Pokud někdo obrací každou korunu, tak i 2,5 měsíce je moc. K zakladatelce , tady ti nikdo neřekne, jak to máte řešit, je to věc vaší rodiny
a svůj byt přepsala na vás?
Byt je tvůj a tvého otce. Tím pádem je přece samozřejmostí, že uhradíte náklady spojené s provozem bytu. Kromě inkasa také daň z nemovitostí.
@Anonymní píše:
Přepište byt na mne, já to klidně platit budu![]()
i když tam nebudu bydlet
@nozu píše:
Byt je tvůj a tvého otce. Tím pádem je přece samozřejmostí, že uhradíte náklady spojené s provozem bytu. Kromě inkasa také daň z nemovitostí.
Jojo daň platim
@Anonymní píše:
Ten byl městský
takže naprosto jiná situace… ![]()
@Amelie30 píše:
Také bych to tak udělala. Ono upřímně, pro mě je LDN konečná.
Zkoušíme domov důchodců ale to je na dlouho bohužel
@Anonymní píše:
Jojo daň platim
jestli ho přepsal na vás teď, tak ji budeš platit až příští rok, ne?
To by taky šlo ale nevim zda by na to dědeček přistoupil jenže byt je v takovém stavu že by tam fakt nikdo nešel asi by se do toho zase musely dát peníze aby se to trochu uzpůsobilo k žití on děda je dost takový že tyto věci neviděl a nechtěl s tim nic dělat