Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pronenapadlo by mě to asi natahovat zpátky mokrý, to je dobrej tip a normálně jsi to prala v prášku?
Holky,tak dneska nám dorazil Jané Slalom a jsem naprosto spokojená,je ÚŽASNEJ!!!!!
Děsně se mi líbí,krásně se ovládá,je lehoučký,krásný,moje malá dceruška byla také moc spokojená
![]()
Krásnej, gratulujeme ke koupi…
Je vidět, že se líbí i malé majitelce. ![]()
Jenny83 píše:
Holky,tak dneska nám dorazil Jané Slalom a jsem naprosto spokojená,je ÚŽASNEJ!!!!!![]()
Děsně se mi líbí,krásně se ovládá,je lehoučký,krásný,moje malá dceruška byla také moc spokojená
![]()
Ahoj holky, většina z vás je už zkušená majitelka tohoto kočárku a tak bych měla jeden dotaz. Čekám své první a o tomhle kočáru vážně uvažuju. Jen mám trochu strach z těch 3 kol. Je to dostatečně stabilní? I v terénu? Moc děkuju za odpověď
Bibi30 píše:
Ahoj holky, většina z vás je už zkušená majitelka tohoto kočárku a tak bych měla jeden dotaz. Čekám své první a o tomhle kočáru vážně uvažuju. Jen mám trochu strach z těch 3 kol. Je to dostatečně stabilní? I v terénu? Moc děkuju za odpověď
já tohle taky řešila, protože známá má Quinny Speedy a stabilní teda není. Ještě jsem nevyjela do terénu, tak ti mohu napsat až potom, ale pročetla jsem vše možné a vypadá to dobře, s kočárem jsem jela u kamarádky a bylo to prima, mám psa, takže ten terén bude nutnost.
Bibi30 píše:
Stabilní je dost, máme taky psa, denně jsme v lese, takže i v terénu je fakt stabilita v pohodě. Horší je, že to má takřka nulové odpružení, takže malý je po procházce dost vyklepaný z těch různých hrbolů a kořenů…Akorát se musí dávat bacha, když se sjíždí z obrubníku, nebo když se vystupuje tramvaje..Musíš rovnoměrně, ale to u všech tříkolek, je to o zvyku…
Mám Slaloma už na druhé dítko, pořád moc spokojená, jen mě teď mrzí děsně vyšisovaná korbička…
Ale stejně brzo přesedláme do sporťáku
Je to má srdeční záležitost, jezdí se mnou na brusle (nezapomeňte si zaaretovat přední kolo
), po Jizerkách i v Praze po lesoparku přes kořeny. A zatím bez nehody. Kdyby někdo věděl, co s tou korbou, prosím o radu. Ale nechat přešít už nechci, to se na tu chvíli nevyplatí. ![]()
a to máš nějaký starší typ?2009? tam prý byl trabl s tím že bledly barvy ![]()
No myslím že dokonce 2007. Přemýšlela jsem třebas nějak obarvit, nebo tak. Ale trochu se bojím, abych ho nedodělala. Sporťák je kupodivu docela v pohodě i když je ježděný samozřejmě déle.
to bych se taky bála, ale já jsem děsně šikovná
, tak třeba bys to v pohodě zvládla ![]()
Jak jsme tu psali o tom vrzání… konečně jsem se dokopala a odvezla kočárek k reklamaci. Po 14 dnech byl kočár zpátky, komplet opravený - i to o co jsem ani nežádala, navíc jsem dostala úplně novou tašku a tu vnitřní vložku do kočárku - mělo to trošku jinou barvu než při koupi, tak to vyměnili, což mě teda hodně překvapilo. A co je pro mě hlavní, mám konečně novou boudu
- místo té co jsem si připálila. Sice nechápu kde jí vzali, když mi tvrdili, že není možné koupit jí zvlášť, ale jsem ráda, že jí mám (1490 kč
)
Takže mám zase skoro nový kočárek a tímto bych chtěla Handy mooooc pochválit…
![]()