Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5235
19.1.12 10:00
Dappp píše:
Jo jo, psala jsem to už dřív, taky jsem to tak u starého jané měla. Když se prodává komplet, tak by tam určitě dali i pláštěnku na sporťák,když je tam na korbičku, je to na oboje… :)

To je fakt fajn, už mám objednanou tu taštičku na pláštěnku. Než poprvé vyjedem, budu perfektně připravená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
19.1.12 12:31
Dappp píše:
Ta taštička je fakt super… :palec:
Holky, budu janéčko prodávat, kdybyste o někom věděli. Malému jsou dva roky a v kočáře vůbec nechce být, zbytečně nám tu stojí.

Dapp a ty máš ten sporťák district béžový? Protože já budu prodávat cca za měsíc tuhle korbičku, tak kdyby náhodou tvůj kupce chtěl i korbu, tak si vzpomeň ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
19.1.12 12:32
ivulik123 píše:
dobré ránko :mavam:
Holky díky za tipy a rady,no už taky pokukuju po té tašce na pláštěnku,teď jezdíme s korbou a i tak je to mazec do toho pidi košíku fakt nic nevleze a kor když je tam ještě ta hluboká korba :zed:

Ta taška je fakt super, kromě pláštěnky tam mám i kapesníky, tašku na nákup a takové drobnosti :) Vždycky je vše krásně po ruce a košík v pohotovosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.1.12 12:45
Markéta2208 píše:
Dappp píše:
Holky, budu janéčko prodávat, kdybyste o někom věděli. Malému jsou dva roky a v kočáře vůbec nechce být, zbytečně nám tu stojí.
Dapp a ty máš ten sporťák district béžový? Protože já budu prodávat cca za měsíc tuhle korbičku, tak kdyby náhodou tvůj kupce chtěl i korbu, tak si vzpomeň ;).

Jo, mám ten hnědý… určitě dám vědět, kdyby měl někdo zájem. Jsem zvědavá za kolik ho prodám, když se dá teď sehnat docela levně. Ach jo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
19.1.12 13:18
Dappp píše:
Markéta2208 píše:
Dappp píše:
Dapp a ty máš ten sporťák district béžový? Protože já budu prodávat cca za měsíc tuhle korbičku, tak kdyby náhodou tvůj kupce chtěl i korbu, tak si vzpomeň ;).
Jo, mám ten hnědý… určitě dám vědět, kdyby měl někdo zájem. Jsem zvědavá za kolik ho prodám, když se dá teď sehnat docela levně. Ach jo… :?

Za kolik se teďka prodávají? vůbec nevím… Budu to muset zkouknout, vůbec netuším, za kolik mám prodat tu korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.1.12 13:21

Budu ho prodávat na MMB, tam ho zatím nikdo použitý neprodává, nebo jsem si nevšimla, ale holky tady kupovali sporťák kolem 9 tis. se vším a nový - mám pocit teda…
Ivulik, za kolik ho máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.1.12 13:25
Dapp sporťák mám za 7999kč a korbu za 1700 vše bylo nové ale kupované zvlášť
Dappp píše:
Budu ho prodávat na MMB, tam ho zatím nikdo použitý neprodává, nebo jsem si nevšimla, ale holky tady kupovali sporťák kolem 9 tis. se vším a nový - mám pocit teda…
Ivulik, za kolik ho máš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.1.12 13:26

Já jsem za něj dala 12 tis. + nánožník 990 kč a bohužel za novou boudu skoro 2 tis. Škoda, že malej už nechce jezdit, jinak bych si ho ještě ten rok nechala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.1.12 13:29
ivulik123 píše:
Dappp píše:
Ivulik, za kolik ho máš?

NO, tak dokonce takhle málo, to je děsný, jak to šlo dolu, já ho kupovala hned jak se začal prodávat… To si mě teda nepotěšila… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
19.1.12 13:31

Dapp, já mám celý set včetně autosedačky za 19 tis. :( Jsem si říkala, jak to pak neprodám, ale jak to vidím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.1.12 13:34
Dapp,já měla štěstí,paní co prodává nové Jané má ho myslím i Alanis tak je dala právě ty hnědé v září do akce za supr cenu,protože se ta barva prý prodává nejmíň,ale teď jsem nekoukala za kolik se prodavají takže fakt nevím :nevim:
Dappp píše:
ivulik123 píše:
Dappp píše:
Ivulik, za kolik ho máš?
NO, tak dokonce takhle málo, to je děsný, jak to šlo dolu, já ho kupovala hned jak se začal prodávat… To si mě teda nepotěšila… :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
19.1.12 13:36

Fakt se prodává ten hnědý nejmíň? A mě se líbí ze všeho nejvíc :kytka: Ještě teda s tím červeným, ale pro kluka jsem červený nechtěla :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
19.1.12 13:42

Mě vyšel sporťák ten černý na 9779,– s poštovným. V ceně nánožník, taška, pláštěnka, no prostě všechny tyhle doplňky. Kupovala jsem ho teď v pondělí. Brala jsem poslední za tuhle cenu. Jinde už by byl za 12tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
19.1.12 13:44

Holky vy co už jezdíte se sporťákem pořizovali jste si tu vychytávku aby se dal dát do sedu nebo jste s tím spokojený i bez toho ikdyž tam to dítě úplně nesedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.1.12 13:58

Já tu vychytávku mám, ale nějak jsem nepřišla na to, jak to má fungovat… Paní mi to sice popsala, ale podle mě to prostě nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí