Je samozřejmostí, že svagrová zdědí výbavičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37145
24.2.17 20:13

Ja mam nejaky veci od svagra po jeho detech, ale ty uz jsou velky a dalsi neplanujou… ja bych treba nejake veci pujcila, ale celou vybavicku bych taky nedala, zvlast znackove veci co dite muze znicit venku, boty uz vubec… muzes ji nabidnout at to od vas odkoupi, pokud bys neco stejne prodavala, ale jinak bych ji to rekla presne jak to tu pises, ze planujete dalsi a ze se vybavicky zbavovat nechces…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
24.2.17 20:16
@Anonymní píše:
Neřekla bych, že mě bere jako rodinu;). Máme komplikovaný vztah, to je na jinou debatu…

To je dost divný, nějak si nedokážu představit, že bych si o věci někomu, koho moc nemusím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
24.2.17 20:16
@Takyjedna píše:
To je dost divný, nějak si nedokážu představit, že bych si o věci někomu, koho moc nemusím. :think:

Tak ona to svagrova patrne rikala svemu bratrovi, ne primo zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
24.2.17 20:17

Samozrejme to neni.
U nas se tedy půjčuje vse, ale - je presne řečeno co uz se nemusí vracet, co ano a ja jsem teda super opatrná a kamosky taky…jinak si veci fotim a pak půjčim. neni to ale rodina, jsou to kamarádky a vse se vrací v perfektním stavu. Ale mam asi proste stesti… ale ze bych ja nebo nekdo s něčím počítali automaticky? to urcite nee..
nechces- nepůjčuj, přežije to, maximálně te pomluvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.17 20:18

Jde o to, že nechci vypadat jako lakoma nebo co… tak to není. Kdybychom už měli i druhé dítě, asi by mi ani nevadilo, kdybych ji část výbavy věnovala, ale takto mi to přijde nepochopitelné… spis nechápu její myšlení, mě by v životě nenapadlo takhle s někým jednat. Jsme kazda úplně jiná, proto máme také komplikovanější vztah, ona je odjakživa drza a sebejista, jede jen sama na sebe. Ale už jsem si v rámci možností zvykla, ikdyž toto mi pohlo žlučí…

• Citovat
  • Upravit
9414
24.2.17 20:18
@Cuddy píše:

Nojo, ale co znám chlapy, tak těm je nějaká výbavička u zadele.

Příspěvek upraven 24.02.17 v 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.17 20:20
@Cuddy píše:

Ano, presne tak ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.17 20:23
@Takyjedna píše:
Nojo, ale co znám chlapi, tak těm je nějaká výbavička u zadele.

Manželovi je to jedno, to je pravda, oblečení atd nechává jen na mě. Ale se sestrou má dobrý vztah a na tu vybavicku ji málem kývl. :cert:

• Citovat
  • Upravit
9023
24.2.17 20:23

Já jsem švagrové prodávala, sice za zlomkovou cenu, ale i tak prodávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
24.2.17 20:24
@Anonymní píše:
Ano, presne tak ;)

Tak at to tvuj muz se svoji sestrou pekne vyridi. Ten snad pochopi, ze si chces veci schovat, kdyz cekate druhe dite. Navic co se tyka obleceni, mate podobny TP? Protoze ja podedila hodne, ale uplne jsme se minuli s velikostma, co jsem potrebovala zimni jsem mela letni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
24.2.17 20:25

Shodou okolnosti jsem si nedavno vyslechla, ze jsem marnotratna. Svagrova ma ted pulrocni dceru, ktera je o 9 let mladsi nez ma dcera. Vzhledem k tomu, ze dalsi dite neplanuji, tak vse co je male okamzite rozdavam. A babicka mi nedavno neuveritelne vynadala, jak jsem sobecka, ze veci po detech neschovavam pro rodinne prislusniky, ale rozdavam kamaradkam. Kdyby mezi mladsi dcera nebyla o 9 let od dalsiho ditete v rodine, tak jim to klidne dam. Ale nekolik let to pro ne skladovat nebudu, nemam nafukovaci bydleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
24.2.17 20:27
@Anonymní píše:
Manželovi je to jedno, to je pravda, oblečení atd nechává jen na mě. Ale se sestrou má dobrý vztah a na tu vybavicku ji málem kývl. :cert:

Chlapa si zpracuj, že chcete přece druhé a že oblečky a výbava jsou tvoje věc a on už to nějak vyřídí. Od něj to vezme líp :)

Příspěvek upraven 24.02.17 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.17 20:27

Ahoj :mavam: ja jsem delala v praci, kde jsem tridila obleceni a v dobe snazeni jsem si nanosila domu krasne i nove oblecky na miminko, no snazeni se nam nejak protahlo a svagrova prisla s tim, ze je tehotna a chtela po me tu moji vybavicku, ze mi je stejne k nicemu a ze mi pak vse vrati. Trvala jsem si na svem NE nedam/nepujcim, za prve jsem to mela pro svoje prvni mimco a chtela jsem to mit hezke, nektere veci uz tak byly z druhe ruky. Jeste navic svagrovci jsou na tom finance dvakrat lip nez my, no udelala ze me zavistivou a lakomou kravu :roll: :pocitac: a ted sama nechce dat sve sestre veci.po male, ze jeste planuje druhy :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3359
24.2.17 20:31

Jak říkám, pro klid v rodině bych půjčila nezničitelné věci a oblečení na doma…a řekla bych, že věci na pěkno si určitě koupí jaké se jí budou líbit a že si ty svoje nechávám pro další dítě, které plánujeme…vlk se nažere a koza zůstane celá… Takto bych to tlumočila i muži… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
24.2.17 20:31

Ja jsem nechavala prakticky vse u babicky na pude pro brachu… no nestihnul to ;) Po skoro peti letech cekam tretatko a on se jeste porad k nicemu nema :lol: Po 6 letech a 3 detech uz bude vetsina veci, i kdyz byla vetsina znackova nemoderni, oprane a na vyhozeni… takze pokud planujes dalsi dite 5 a vice let po prvnim, tak bych se vybavicky klidne zbavila, protoze vetsina veci uz se ti pak stejne nebude libit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová