Je to konec vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
22.3.12 13:39

Teda já nevím, ale vůbec se v těch tvých příspěvcích nevyznám :) Píšeš, že ti lhal, že jsi byla jediná milenka a ve skutečnosti jste byly dvě (jestli jsem to správně pochopila). Tak to záleží na tobě, jestli jsi schopná tuhle lež přejít, každopádně nevím, jestli je rozumný to po roce vytahovat a řešit to, jestliže se s tou druhou rozešel, když jste spolu oficiálně začali :nevim: Teď on neví, ale píše ti normálně, zas nevíš ty… :think: Nech to být, prostě se k němu chovej normálně a nevidím důvod, proč bys tu nenapsala, že někam jedeš apod., prostě s ním normálně komunikuj, když o něj přijít nechceš (jak říkáš).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 13:40
pikola píše:
Pan je trochu hypochondr litostivej, ne? Vypadá to, ze Cely vztah resis akorát jeho, jak se cítí, co mu je, co si mysli, co on na to, co chce on..
Mela bys začít myslet víc na sebe, at se on taky snaží.Příspěvek upraven 22.03.12 v 13:38

Prý mi říkal xkrát, že je na dně. Ale co vím, tak mi jen řekl, že je mu smutno. A když jsem to tahala, tak nic neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.3.12 13:40

Psala jsi, že spolu žijete, tak jak spolu teda komunikujete přes sms? Moc tomu nerozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
22.3.12 13:41

A co když to je přece jenom ženská - přemýšlej - měl první ženu a podváděl jí s tebou, měl tebe a podváděl tě ještě s jinou milenkou a navíc pokud teď nechce intimnosti, je to dost divné u člověka, který evidentně tyhle věci dost potřebuje… Nechci malovat čerta na zeď. Jen mě to tak napadlo…

• Citovat
  • Upravit
MKK
123
22.3.12 13:42
Pomka píše:
Teda já nevím, ale vůbec se v těch tvých příspěvcích nevyznám :) Píšeš, že ti lhal, že jsi byla jediná milenka a ve skutečnosti jste byly dvě (jestli jsem to správně pochopila). Tak to záleží na tobě, jestli jsi schopná tuhle lež přejít, každopádně nevím, jestli je rozumný to po roce vytahovat a řešit to, jestliže se s tou druhou rozešel, když jste spolu oficiálně začali :nevim: Teď on neví, ale píše ti normálně, zas nevíš ty… :think: Nech to být, prostě se k němu chovej normálně a nevidím důvod, proč bys tu nenapsala, že někam jedeš apod., prostě s ním normálně komunikuj, když o něj přijít nechceš (jak říkáš).

ta milenka - to už je 5let zpátky, ale rok do svatby mně nechal ve lži že jsem byla jedina a že vše ukončil. Jenže to po roce prdlo a to přísahal na smŕt svého syna, že to tak není a blabla. Jenže bylo. Pak jsme fungovali ok, až poslední rok??, jsme se dost hádali kvůli kravinám a on si usmyslel, že takto byl pro mě vlastně ten špatný. Že on je špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 13:43
ArankaC. píše:
A co když to je přece jenom ženská - přemýšlej - měl první ženu a podváděl jí s tebou, měl tebe a podváděl tě ještě s jinou milenkou a navíc pokud teď nechce intimnosti, je to dost divné u člověka, který evidentně tyhle věci dost potřebuje… Nechci malovat čerta na zeď. Jen mě to tak napadlo…

To si fakt nemyslím.Jede z práce domů, víkendy je doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 13:44
Pomka píše:
Psala jsi, že spolu žijete, tak jak spolu teda komunikujete přes sms? Moc tomu nerozumím…

Každé ráno když jde do práce si píšeme…zvyk. A myslela jsem,. že když nad náma přemýšlí, tak se spíš vyvaruje i tohoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35856
22.3.12 13:45
Pan asi potřebuje litovat a byt Středem pozornosti, ze? Přestan se fakt snazit, udělej si svůj vlastni program a nezvi ho do nej. Treba časem pochopí, ze mu může ujet vlak a naskoci. Nechovej se jak on píská.
Já byt s takovým individuem nevydržela. Promiň.
MKK píše:
pikola píše:
Pan je trochu hypochondr litostivej, ne? Vypadá to, ze Cely vztah resis akorát jeho, jak se cítí, co mu je, co si mysli, co on na to, co chce on..
Mela bys začít myslet víc na sebe, at se on taky snaží.Příspěvek upraven 22.03.12 v 13:38
Prý mi říkal xkrát, že je na dně. Ale co vím, tak mi jen řekl, že je mu smutno. A když jsem to tahala, tak nic neřekl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
22.3.12 13:46
Pomka píše:

Já se v tom nevyznám vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
22.3.12 13:46
Amabilis77 píše:
MKK píše:
Kacise píše:
Dejte si chvili klidek. Zamer se na dite, na fungovani domacnosti, na svoje konicky, udelej dobrou veceri, zkus ho potesit necim, co te ale prilis nevycerpa a rozhodne delej veci, ktere mas rada, jedte na vylet, precti si dobrou knizku… treba se to trochu vzpamatuje. Mene rypani se v bolavem, chvili „nereste“. Uvidis, co dal, treba ma fakt jen depku a potrebuje si chvili lizat rany. Snad se srovna a zase budete mit hezky zazitky :)
To máš pravdu. Chci o víkendu navrhnout, že jdu se synem na procházku zda se přidá nebo ne. Tak jsem zvědavá.
Prosím tě, zvědavá jsi na co, zda se přidá? A k čemu to bude dobré :D Nic ve zlém, ale já si netlačení na pilu představuju jinak, bububu :cert: :D

Vsadim boty, ze neprida. Ale kvuli tomu prece nebudes doma, kdyz je ted tak pekne, ne? Mozna tim lip, ze se neprida. Nebude prostor na vzajemny pozorovani se a reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 13:48
Kacise píše:
Amabilis77 píše:
MKK píše:
Kacise píše:
Dejte si chvili klidek. Zamer se na dite, na fungovani domacnosti, na svoje konicky, udelej dobrou veceri, zkus ho potesit necim, co te ale prilis nevycerpa a rozhodne delej veci, ktere mas rada, jedte na vylet, precti si dobrou knizku… treba se to trochu vzpamatuje. Mene rypani se v bolavem, chvili „nereste“. Uvidis, co dal, treba ma fakt jen depku a potrebuje si chvili lizat rany. Snad se srovna a zase budete mit hezky zazitky :)
To máš pravdu. Chci o víkendu navrhnout, že jdu se synem na procházku zda se přidá nebo ne. Tak jsem zvědavá.
Prosím tě, zvědavá jsi na co, zda se přidá? A k čemu to bude dobré :D Nic ve zlém, ale já si netlačení na pilu představuju jinak, bububu :cert: :D
Vsadim boty, ze neprida. Ale kvuli tomu prece nebudes doma, kdyz je ted tak pekne, ne? Mozna tim lip, ze se neprida. Nebude prostor na vzajemny pozorovani se a reseni.

netuším zda přidá nebo ne. Ale když jsem šla se synem a psama ven, tak synovi řekl, že jsem nechtěla aby šel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
22.3.12 13:52
MKK píše:
Kacise píše:
Amabilis77 píše:
MKK píše:
Kacise píše:
netuším zda přidá nebo ne. Ale když jsem šla se synem a psama ven, tak synovi řekl, že jsem nechtěla aby šel.

Co prosim?? 8o rekl synovi, zes nechtela, aby sel taky? Co to jako kua zkousel? 8o Tak to by ze me asi pozdeji, v soukromi, bez syna, byla lita san, to mi prijde jako prvotridni svinarna podrazet partera u ditete. Jezis uplne mi to zvedlo tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
22.3.12 13:55
Kacise píše:
MKK píše:
Kacise píše:
Amabilis77 píše:
MKK píše:
Kacise píše:
netuším zda přidá nebo ne. Ale když jsem šla se synem a psama ven, tak synovi řekl, že jsem nechtěla aby šel.
Co prosim?? 8o rekl synovi, zes nechtela, aby sel taky? Co to jako kua zkousel? 8o Tak to by ze me asi pozdeji, v soukromi, bez syna, byla lita san, to mi prijde jako prvotridni svinarna podrazet partera u ditete. Jezis uplne mi to zvedlo tlak.

Jo, slyšela jsem to jak to řekl. Taky mi to vadilo, ale v naší situaci jsem byla zticha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2711
22.3.12 14:00
MKK píše:
Kacise píše:
Amabilis77 píše:
MKK píše:
Kacise píše:

Je to kňukna! To je hnus :poblion: vždyť synek je podle všeho dost malej. Znám takový typy má malý sebevědomí, tak si ho snaží nahonit ponižováním a deptáním tebe :pocitac: Fakt se mu nevnucuj za chvíli přileze, teda tak, že nařkne tebe, že si ho vůbec nevšímáš a on tím trpí, ale neopustí tě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.3.12 14:02

MKK, ale to je právě to špatně čekat, jestli se přidá nebo nepřidá. Prostě běž a neohlížej se, jestli půjde nebo nepůjde taky on. Protože pak se nikdy nebudete ani jeden chovat přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí