Je to konec vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MKK
123
24.3.12 13:48

Tak moc děkuji za názory. Dneska byl s 1.synem v zoo a vrátil se s kytkou, jak mě miluje a tak to bude snad ok. Asi toho na něj bylo moc. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
24.3.12 17:18
@MKK píše:
Tak moc děkuji za názory. Dneska byl s 1.synem v zoo a vrátil se s kytkou, jak mě miluje a tak to bude snad ok. Asi toho na něj bylo moc. :srdce:
:palec: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2711
24.3.12 18:40

Moc ti to přeju!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
25.3.12 09:58
@Ally80 píše:
Moc ti to přeju!!!!!

děkuju. Večer jsme vše pořádně v klidu probrali a udělali čáru. Tak doufám, že to už bude jen dobré :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
25.3.12 10:17

To je dobře… Asi potřeboval čas a netlačit na pilu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
25.3.12 12:51
@Pomka píše:
To je dobře… Asi potřeboval čas a netlačit na pilu… ;)

To ano. Prý už byl zoufalý z toho všeho. Popravdě jsem ani nečekala, že se vrátí z procházky s kytkou. Ale jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
25.3.12 21:21
@MKK píše:
Tak moc děkuji za názory. Dneska byl s 1.synem v zoo a vrátil se s kytkou, jak mě miluje a tak to bude snad ok. Asi toho na něj bylo moc. :srdce:

Super..Přeju ti to.. :kytka: :palec:

• Citovat
  • Upravit
MKK
123
2.4.12 08:26

Ahoj holky, tak nevím co fakt má manžel za potíže. Jen napíšu jak se to vyvíjí, co vy na to. Od toho promilovaného víkendu - zase má pocit smutku, problém v něm, prý jakoby přetekl v sobě nad jeho hranici a ted je takový. Od té doby proběhne pusa, vc nic. Prý když jsme se milovali málo, tak jakoby mu to nechybělo. Na otázku zda miluje, má rád, záleží mu na mě…ale nic dalšího neřekl, a ani se dál nebudu ptát.
Jeho chování doma - vypadá v pohodě, komunikujeme spolu ok, chodíme ven. Ale např. na nevl. syna mi příjde chvílema tvrdý, pořád ho ,,lehce,, shazuje. Např. mu vadí i to, že když má pauzu od pc, tak se natáhne k telce…pak slyším, že bude povaleč apod. Pak je mi i líto syna. Bojím se, že takto mě dostane taky na dno.Jsem pak někdy protiva na kluky, což nechci.Prostě bych to nazvala jako pozice - on - jakoby si mohl vyskakovat, řekne co chce. Já - kvůli záchraně spíš potichu, přehlížím občas co se mi nelíbí.
Jsem normální já nebo on? Před měscem škemral, at uzavřeme minulost, jak mě miluje.....a když jsem řistoupila, tak je ublížený, ten kdo přetekl…chílema jak psí čumák. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.4.12 08:39

@MKK Zkus ho radši přemluvit, ať si zajde za psychologem. Pokud chce vztah skutečně zachránit, udělá to. Tohle fakt vypadá na šílenou depku a stím ty nic neuděláš. Hladící smajlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
2.4.12 08:53
@Amabilis77 píše:
@MKK Zkus ho radši přemluvit, ať si zajde za psychologem. Pokud chce vztah skutečně zachránit, udělá to. Tohle fakt vypadá na šílenou depku a stím ty nic neuděláš. Hladící smajlík.

A co se u psychologa děje vlastně? Já jdu večer, naštěstí jsem to nezrušila. Ale u něj mám obavu, že když bude mluvit o minulosti, tak že ho to zdeptá mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
2.4.12 08:53
@MKK píše:
A co se u psychologa děje vlastně? Já jdu večer, naštěstí jsem to nezrušila. Ale u něj mám obavu, že když bude mluvit o minulosti, tak že ho to zdeptá mnohem víc.

Mám mu oznámit, že jdu do poradny nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.4.12 09:17
@MKK píše:
Mám mu oznámit, že jdu do poradny nebo ne?

Oznámila bych mu to s tím, že od něj očekávám to samé - pokud chce vztah skutečně zachránit, protože takhle to dál nejde Ale samozřejmě s tím, že to není ultimátum, ani jeho povinnost, ale potěšilo by tě, kdyby udělal to samé. A jasně, že se psycholog bude babrat i v minulosti, je potřeba, aby člověka rozebral na nejmenší kousíčky, protože jedině pak ho může znova sestavit dohromady tak, aby to pasovalo (teď to evidentně nepasuje, když je takováhle krize). Manžel si musí uvědomit, co všechno je špatně a pak se třeba hnete z místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
2.4.12 09:20
@Amabilis77 píše:
Oznámila bych mu to s tím, že od něj očekávám to samé - pokud chce vztah skutečně zachránit, protože takhle to dál nejde Ale samozřejmě s tím, že to není ultimátum, ani jeho povinnost, ale potěšilo by tě, kdyby udělal to samé. A jasně, že se psycholog bude babrat i v minulosti, je potřeba, aby člověka rozebral na nejmenší kousíčky, protože jedině pak ho může znova sestavit dohromady tak, aby to pasovalo (teď to evidentně nepasuje, když je takováhle krize). Manžel si musí uvědomit, co všechno je špatně a pak se třeba hnete z místa.

Myslím, že by šel. Ale jak říkám, zrovna u něj otevírat minulost není ok řešení…aspon jak ho znám. Aby to nakonec nepokazilo. Nevím. Můžu ho vzít sebou, to by asi nebyl problém, ale sama nevím čím se začne…něco povím a budu ,,nejhorší,,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.4.12 09:36

@MKK Psycholog by vás měl vyslechnout dohromady i zvlášť, je jim jasné, že ne všechno jste schopni řešit před sebou, to byste tam pak nepotřebovali chodit, ne? A co se týče řešení minulosti, tak třeba by ses divila, co všechno je schopen ustát a hlavně občas je léčba šokem ta nejlepší. Dokud se nevyrovnáme s minulostí, nejsme schopní fungovat dál, nanejvýš se tak tváříme, ale jednoho dne to na nás stejně dolehne. Pokud se s minulsotí skutečně vyrovnáme, tak nás už jen tak nedostane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MKK
123
2.4.12 09:40
@Amabilis77 píše:
@MKK Psycholog by vás měl vyslechnout dohromady i zvlášť, je jim jasné, že ne všechno jste schopni řešit před sebou, to byste tam pak nepotřebovali chodit, ne? A co se týče řešení minulosti, tak třeba by ses divila, co všechno je schopen ustát a hlavně občas je léčba šokem ta nejlepší. Dokud se nevyrovnáme s minulostí, nejsme schopní fungovat dál, nanejvýš se tak tváříme, ale jednoho dne to na nás stejně dolehne. Pokud se s minulsotí skutečně vyrovnáme, tak nás už jen tak nedostane :nevim:

Tak jsem mluvila s psych., manželovi napsala, že by bylo vhodné tam jít, že by mohl přede mnou. Je to dnes večer, tak jsem zvědavá co odepíše.
A jak dlouho se takto i chodí na sezení, aby to nějak pomohlo? Teda holky, nikdy by mě nenapadlo že takto někam půjdu. A může v něm objevit zase city? teda pokud ještě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí